Theta træning: Find magien frem!

THETA TRÆNING: NYTÅRSKUR 2018 – Find magien frem!

Velkommen til nytårskur 2018. Denne gang træner vi en lørdag, så der er tid til middag og socialt hygge bagefter. Så kom med til en skøn dag, hvor du kan møde nye ThetaHealere, få trænet alle teknikkerne og få den hjælp du har brug for til at udnytte den magi 2018 byder på.rocket-red-orange-fireworks

Overskrifterne for 2018 er MAGI, og denne træningsdag vil handle om hvordan du finder dine magiske kræfter frem og skaber magi i dit liv. Jeg ser året 2018, som en eventyr verden a la Narnia eller som i Harry Potter filmene, hvor der både lurer farer omkring os, men vi er heldigvis stærkere end vi har været før og har alle magiske kræfter, vi blot skal lære at finde frem.

Dagens program:

Kanalisering for 2018
En uddybende kanalisering for 2018 der omhandler energierne i 2018, hvilke ting du skal være opmærksom på, og hvordan du bedst bruger de muligheder året byder på.

Clairvoyance – identificer dine magiske kræfter
Øvelse 2 og 2 – eller 3 og 3, hvor vi identificerer hinandens magiske kræfter, – hvordan vi kan frembringe dem, have tillid til dem og anvende dem på den bedst mulige måde. Hvilke udfordringer ligger foran os og hvordan kommer vi bedst muligt igennem dem og skaber den magi der er mulig. Dette kan være i form af et personligt-, fagligt-, spirituelt- og/eller fysisk potentiale. Det er et år hvor alt er muligt, også det vi aldrig turde drømme om.

Digging – session til at fjerne negative overbevisninger
Jeg vil repetere digging- metoden samt bl.a. visuelle virkemidler, og vi vil arbejde 2 og 2 med sessioner der hjælper hinanden af med de negative overbevisninger der er eneste hindring for at skabe et magisk liv.

Ærkeengle/guider/gudinder/profeter
En øvelse hvor vi hjælper hinanden med at finde den/de hjælpere der bedst kan guide os i 2018.

Law of attraction
Vi skal arbejde med Law of Attraction for at få hjælp til at tiltrække magiske ting, begivenheder, evner, følelser etc i 2018.

Vi afslutter, traditionen tro, med bobler og lidt kransekage og skåler hinanden godt ind i det nye år. Efter træningsdagen hygger vi med middag på én af de nærliggende caféer eller restauranter for alle der har lyst. Husk der er plads til alle, både dem der er meget avancerede og de der sjældent bruger ThetaHealing

Tid & sted:
​Lørdag d. 13. januar kl. 14.30 – 18.00
Holger Danskes Vej 3B, 2000 Frederiksberg

Pris​ & tilmelding: ​
Pris kr. 350,-.  Du tilmelder dig ved at sende en mail til: heartacademy.dk@gmail.com samt betaling til konto i Handelsbanken: 64882018977, skriv navn & “18”, og skriv også om du deltager til den efterfølgende middag. Middagen er ikke inkluderet i prisen og jeg vil finde et sted, hvor der vil være mad i forskellige prisniveauer. Tilmelding inden d. 8/1. Der er begrænset pladser, så det er først til mølle! Ved sygdom, eller afbud efter d. 8/1, returneres beløbet ikke, men du tilbydes at deltage en anden træningsdag.