Clairvoyant rådgivning

Klarhed over dit potentiale

For mig handler clairvoyant rådgivning om at hjælpe dig med at se hvem du i virkeligheden er samt se dine største kvaliteter, din passion, potentiale og dit livsformål her i livet samt hjælpe dig igennem de forhindringer der evt. kan være for at komme derhen.

Det smukkeste for mig er, når din passion, evner og livsformål smelter sammen og du lever et fyldestgørende liv, der føles let og meningsfyldt. De fleste af os er opdraget til at tro at livet skal være hårdt og vi skal kæmpe for de ting vi ønsker. Når du opdager dit sande livsformål, vil det føles lettere og mere ubesværet, da det er det du er bedst til. Ofte ser vi ikke det potentiale der ligger lige foran os, da vi underkender vores egne unikke evner og kvaliteter.

Jeg bruger mine clairvoyante evner til at se dine muligheder, udfordringer samt hvordan du kan opnå disse muligheder og overvinde udfordringerne. Jeg ser ikke dystre ting og kan ikke forudsige fremtiden. Om du vælger at gå den vej jeg får vist, er helt op til dig. Mit ønske er ikke at tage ansvaret for dit liv, men hjælpe dig med at sætte lys på dine muligheder og dit sande jeg – valget er altid dit.

Du kan anvende en clairvoyant rådgivning til alle aspekter af dit liv og din karriere. Ønsker du det, kan du kombinere det med et karriererådgivningsforløb.

Pris: 1 times session kr. 1000,-

Helle gav mig konkrete råd til hvordan jeg kunne komme udover mine udfordringer, og hendes vejledning var lige præcis hvad jeg havde brug for at høre. Vores session gav mig en indsigt i hvordan jeg kunne komme videre med mine udfordringer og jeg har siden da oplevet en meget positiv udvikling i mit liv. Jeg vil anbefale Helle hvis du føler dig lidt “lost” og hvis du mangler motivation og inspiration til at beslutte dig for hvad dit næste skridt skal være. Min session med Helle var så livsbekræftende og energigivende. Helle er et meget omsorgsfuldt menneske og jeg følte mig afslappet og tryg i hendes selskab. Alt i alt, en fantastisk oplevelse!

Kristel Kayser