Karriererådgivning

Når jeg tilbyder karriererådgivning og forretningsudvikling, arbejder jeg holistisk, forstået på den måde, at dit livs passion og sjæls livsmission går op i en højere enhed med din karriere og eventuelle virksomhed. Når dine karrierevalg sker forbundet med dit højeste selv, vil det altid føles lettere og mere meningsfuldt.

Karriererådgivning tilbydes til dig der ønsker at komme videre med din karriere og styrke dig selv personligt såvel som fagligt og måske ønsker et karriereskifte. Jeg vil anvende clairvoyance til at “se” dine unikke kvaliteter, kompetencer og muligheder og med coaching hjælpe dig med at styrke dine ressourcer, overvinde dine udfordringer og opnå dine mål.

Clairvoyance, er for mig, kontakt til en intelligent, universel bevidsthed, der hjælper mig med at “se” dit sande jeg og unikke kvaliteter, din højere livsmission samt hvordan vi sammen kan udvikle disse.

Er du selvstændig – eller har ønsker om at være det – kan vi sammen lave en forretningsplan for din virksomhed, hvor vi ser på mulige virksomhedsstrategier, (personlig) branding, målgruppevalg etc ud fra dine unikke kvaliteter og forener din virksomheds mission med dit eget højere livsformål (purpose).

Jeg tilbyder både karriererådgivning og virksomhedsrådgivning som et forløb, se under priser.