Transformation Sessions

Hvad er Transformation Sessions? Transformation Sessions er sessioner, hvor jeg uanset om du kommer med en psykisk, fysisk eller mentalt udfordring, vil anvende det til at finde ind til din inderste essens og dermed din autencitet og livsmission. Alle udfordringer er er psykens (sjælens) måde at kommunikere på, og den vil kommunikere højere og højere indtil du hører budskabet. Mit mantra er “what’s in the way is the way”.

Jeg arbejder med et helhedsorienteret syn på mennesket og verden og lader mig inspirere af både seneste hjerneforskning, kognitiv adfærdspsykologi samtidig med at alt jeg laver forgår på en grundlæggende grundlæggende forståelse af buddhistisk filosofi og shamanistisk healing. Jeg anvender bl.a min egen metode, som jeg kalder “Theta Transformation Wheel”, samt arbejder med ThetaHealinggestaltterapihypnoterapi, coaching, energiterapi, kost samt kropsterapi i mine sessioner.

Vejen ind til din essens kan være sårbar, da vi må klæde os af og turde være “nøgne”,  sårbare og slippe gamle identiteter og roller, før vi lærer hvem vi er og kan begynde at skabe vores liv ud fra vores inderste sandhed. Men lever vi for langt “ude i lagene” bliver livet sjældent særligt fyldestgørende og vi vil ofte føle at “der mangler noget”.

Udbytte af et forløb:

  • Slippe indre og ydre begrænsninger
  • Slippe gamle overbevisninger og forældede identiteter du ubevidst lever dit liv ud fra
  • Leve fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt i balance og vitalitet fri for sygdom, stress, angst, depression etc.
  • Slippe traumer og chok, der gør at du sidder fast fysisk, psykisk og spirituelt
  • Finde ind til din indre essens, autencitet, og dermed dit livsformål/soulpurpose og passion
  • Finde dit indre lederskab og være leder i dit eget liv

Transformations pakke

I en begrænset periode tilbyder jeg et forløb der starter med et livsbaneforløb på 2 timer og indeholder 9 sessioner af 1 1/2 times varighed, hvor vi arbejder med at slippe overbevisninger, identiteter, gamle traumer, samt finde ind til din essens, selvkærlighed, sårbarhed og styrke og dermed turde handle på dit livsformål. Pris kr. 12.000,-

I 2017 har jeg haft to sessioner med fokus primært på min jobsituation. Og jeg er dybt imponeret over hvor klart Helle ser. Jeg fik indsigter, som i den grad har frigivet energi, ændret frustration til afklaring og begrænsning til mulighed.
I forbindelse med anden session hjalp Helle mig til at forstå, hvordan jeg kunne finde de sidste brikker til at samle mit fremtidige arbejdslivs puslepil.
Helles healing i forbindelse med sessioner er transformerende udover det sædvanlige. Således hjalp Helle mig med at blive bevidst om, hvad der er særligt unikt ved mig og derved kunne jeg forstærke mit brand. De to sessioner bragte mig til at sige et fast job op for at forfølge min drøm og være selvstændig med min store passion. Tusind tak Helle

Vibeke Fraling, Qigong Master

Jeg har over de sidste 8 år forsøgt at finde frem til hvorfor jeg bliver ved med at spænde ben for mig selv, når det drejer sig om at skabe en succesfuld virksomhed. Jeg har deltaget i talrige seminarer, læst masser af bøger, og lyttet til 100-vis af audio omkring personlig udvikling, målsætning, affirmationer og ligende. På 4 min. fandt Helle ind til sagens kerne, og løste mine udfordringer. Jeg kan kun give Helle mine aller varmeste anbefalinger

Bobby Kurell