ThetaHealing i København 18′

THETAHEALING UDDANNELSE / KURSER I KØBENHAVN

Gå ind i 2018 med – nok verdens mest effektive uddannelse – hvor du vil lære forunderlige teknikker til healing og transformation af dig selv og dine klienter.

I ThetaHealing forenes terapi, healing, coaching og clairvoyance i en fantastisk effektiv og transformerende enhed, hvor det healende arbejde sker i kontakt med den universelle energi. Når du har kontakt med den universelle energi, vil du blive spejlet i din højeste sandhed, potentiale og livsmission og alle falske overbevisninger og identiteter/roller kan forløses.

Som ét af de stærkeste redskaber, vil jeg lære dig at finde læreprocessen i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traume og ydermere skabe grobund for tilgivelse af dig selv og andre. Du vil desuden lære at identificere destruktive overbevisninger samt en metode til at finde ned til kernen af dem, så de kan forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger kunne påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen “Intelligente Celler”. Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling.

Uddannelsen er opdelt i to hoveddele, hvor den ene især henvender sig til dig der ønsker at anvende healingen til eget behov og en overbygning til dig der ønsker at anvende healingen som behandler.

Kursusrækken afsluttes med en MasterClass, hvor jeg vil inddrage elementer fra psykologien, coaching, gestaltterapi samt østlig og vestlig filosofi i undervisningen, så du får en bred og effektiv uddannelse i at skabe personlig transformation. Den sidste dag afsluttes med supervision, hvilket er utroligt givende og lærerigt.

De sidste to basiskurser har været udsolgte, så vent ikke for længe med tilmelding.

Læs mere om de enkelte kurser, ved at klikke på linkene herunder:

Basis kursus:               23. – 25. februar   Pris kr. 4.300,-
Advanced kursus:       23. – 25. marts      Pris kr. 4.300,-
Dig Deeper:                  21. – 22. april        Pris kr. 2.900,-
Manifestation:             12. – 13. maj         Pris kr. 2.900,-
MasterClass :                8.- 10. juni           Pris kr. 4.300,-

Tider er fredage 10.30 – 17.00, lørdage 9.30 – 16.45 og søndage 9.30 – 16.15.

Pakke 1 “Grundforløb” Basis, Advanced og Manifestation
Samlet pris ved samlet tilmelding og betaling til alle 3 kurser kr. 10.800,-  (Betaling kan opdeles i 3 rater af kr. 3750,-)

Pakke 2 “Superviseret Behandler”, hele uddannelsen
Samlet pris ved samlet tilmelding og betaling til alle 5 kurser kr. 17.200. (Betaling kan opdeles i 5 rater af kr. 3600,-)

Dig Deeper og Master Class koster kr. 6700,- når du tager dem samlet.

Kurserne kan tages enkeltvis men skal tages i den nævnte rækkefølge.

 

Prisen inkluderer Viannas 2 bøger; “ThetaHealing” og “Advanced ThetaHealing” samt danske manualer til alle kurser, frugt, snacks, te/kaffe.

Tager du basiskurset og vælger derefter at tage Advanced og Manifestation eller Dig Deeper, kan du betale kr. 6.600 for de 2 efterfølgende kurser og kr. 13.700 for resten af uddannelsen (såfremt der er ledige pladser).

Sted: Myyoga, Hyldegårdsvej 29, Charlottenlund

Tilmelding på tlf:  22431717 samt ved betaling af det fulde beløb eller 1. rate til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer). Såfremt du betaler i rater, indbetales hver rate senest 20 dage inden hvert kursus.

Deltagelse på kurserne i ThetaHealing forudsætter at du har arbejdet med dig selv tidligere og dermed kan tage ansvar for din egen proces under kurset. For at blive tilmeldt skal du godkendes til kurset, hvilket du bliver gennem telefonsamtale på telefon: 2243 1717. 

Ved afbud op til 10 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undt. et depositum på kr. 2000,-. Ved senere afbud tilbagebetales depositum ikke. Ved tilmelding til flere kurser, er du forpligtet til betaling for resten af kurserne, såfremt du ikke ønsker at fortsætte. 

Konto: Handelsbanken, reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer). 

 

Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning.
Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing

Helle Betina Nørgaard

Og så tusinde tak for alt det du har givet videre af læring!! Jeg har fået rigtig meget med mig.
Det er stadig en proces der er i gang, så det kan være lidt svært at sætte så mange ord på det.
Det er jo ligesom at man først skal arbejde sig igennem nogle lag og bruge tid på overhoved at tage det ind.
Men jeg er så glad for alle de redskaber vi har fået og glæder mig meget til at bruge det videre.
Det er helt vildt imponerende med alt den viden du kunne komme ud med på så kort tid. Virkelig flot struktureret

Liv