Clairvoyant minikursus

Transform into your highest potential

Clairvoyant minikursus

Clairvoyance handler for mig ikke så meget om at kunne forudse fremtiden, men at skabe bevidsthed.

– At gøre det ubevidste bevidst, – så det kan forløses, samt skabe forbindelse til din “højere bevidsthed” – så den kan udleves. Bevidsthed er, ifølge PhD Bruce Lipton, vejen til “paradis på jorden”.

Forestil dig, at du kan få din indre lommelygte til at lyse på dét, du er her på jorden for at opnå – den livsmission, som du måske går og leder efter, og som vil give dig glæde og mening med livet. På dette kursus vil du lære at forbinde dig med universets intelligente og kærlige stemme fremfor egoets stemme, som er fyldt med frygt og mindreværd. Her vil du komme i kontakt med din højere bevidsthed og intuition, som kan guide dig i livet.

At få kontakt med universet er slet ikke så mystisk, som det lyder. Faktisk er det “bare” kvantefysik og kan beskrives helt videnskabeligt. Det fortæller jeg mere om på kurset.

Hvad får jeg ud af kurset?
Jeg vil på dette 3-dages kursus hjælpe dig tilbage til din intuition og lære dig “nøglerne” til at få kontakt med den universelle energi og til at åbne op og modtage dets budskaber. Det vil udvikle dine spirituelle evner og lære dig at “kigge” indad, komme i kontakt med dig selv, dine følelser, fornemmelser og intuition. Jeg vil lære dig at lave clairvoyance med metoden fra ThetaHealing, hvor du kommer i meditative theta-hjernebølger. I denne tilstand kan du modtage budskaber både visuelt, kropsligt og auditivt. Vianna Stibal, der er ophavskvinde til ThetaHealing, er blevet verdenskendt for for denne metode. (Link til Vianna Stibal)

Clairvoyance vil ikke fortælle dig om noget er rigtig eller forkert, blot hvad der ligger af potentiale eller udfordringer i dit liv, og hvordan du når potentialet og får det bedste ud af udfordringerne. Dermed vil du opnå mere ro samt psykisk og fysisk balance i dit liv.

Kurset kort fortalt:

  • Du vil lære at se og forstå dit allerstørste potentiale, og hvordan du kan udleve dette potentiale.
  • Du vil lære at skabe kontakt med den universelle energi på 7. plan samt at tale med ærkeengle, mestre, vejledere, guder, skytsengle, at se fortid/nutid/fremtid, at tale med “dit højere selv” samt at se dit højeste potentiale.
  • Du vil lære at “kigge indad” v. at scanne kroppen og lære hvordan du kan “tale” med kroppen og dine organer.
  • Du vil lære hvordan du åbner/lukker for den højere bevidsthed og skærmer dig for hårde og negative energier.
  • Du vil lære, hvordan du kan modtage budskaber på andres vegne og til dig selv gennem bl.a. skriveøvelser og taleøvelser.
  • Du vil lære hvordan du kan øge din kreativitet, få ideer fra universet og se fremtidsmuligheder.
  • Og du vil lære at kunne tale med afdøde som Ghandi, Mandela, Einstein etc og lære af deres enorme visdom

Hvem henvender kurset sig til:
Kurset er for dig der ønsker at styrke din intuition og dermed opnå klarhed i dit private og/eller professionelle liv. Du kan have glæde af kurset uanset om du er nybegynder, allerede er clairvoyant, behandler, leder, selvstændig etc.

Kan alle lære at få kontakt
Vi har alle haft denne kontakt engang og kan lære at genskabe den. Der er naturligvis nogle der har nemmere ved at genskabe denne kontakt end andre, da det handler om at “give slip”, komme indad og turde tage imod de store og positive budskaber.

Dato: 15. – 17. maj
Pris: kr. 4.600,-. (Early bird rabat på kr. 300 ved betaling & tilmelding inden 1/3 2020)
Sted: Myyoga, Hyldegårdsvej 29, Charlottenlund
Tider: Fredag 10.30 – 16.45, lørdag 9.30 – 16.45 og søndag 9.30 – 16.15.

Prisen inkluderer materiale, lydfiler samt te, frugt og snacks. (Har du allerede de 3 første kurser i ThetaHealing, ydes du kr. 1000,- i rabat på dette kursus, og ønsker du efter dette kursus at tage min. 3 kurser i ThetaHealing, ydes du ligeså kr. 1000,- rabat på disse kurser).  Link til uddannelsen i ThetaHealing.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at sende en mail til heartacademy.dk@gmail.com med angivelse af dit navn, adresse, og tlf. Herefter modtager du en bekræftelsesmail, og når indbetalingen af depositum på kr. 2000,- eller hele kursusafgiften er modtaget, er pladsen sikret. Depositummet tilbagebetales ikke og restbeløb indbetales senest 30 dage inden kursusstart. Har du betalt hele beløbet og bliver forhindret i at deltage, kan du 30 dage før startdato få tilbagebetalt din indbetaling minus depositum.
30 dage før kursets startdato kan der ikke ske refundering af indbetalinger. Ved tilmelding mindre end 30 dage før kursets start betales fuldt beløb med det samme.

Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer), mobilepay 70966 eller nedenstående link:

Tilmeld

Udtalelse fra tidligere kursister:

1000 tak for et fantastisk kursus i clairvoyance fra 7. plan! Det er nu 3 uger siden, at jeg var på weekend kursus hos Helle og jeg må sige, at mit liv har taget en radikal ændring siden da; Der er virkelig blevet åbnet op for sluserne og livets fest er for alvor begyndt! Det er en sand fornøjelse at mærke, at mit klarsyn i den grad blev skærpet, hvilket er super gavnligt for mig og min familie, mine klienter og mine omgivelser. For mig var kurset en bootcamp; Redskaberne fra ThetaHealingen fik et ordentligt brush-up og der blev tilføjet mange nye, krydret med Helles store viden og indsigter. Jeg fik så mange gaver med hjem og vil varmt anbefale kurset til alle, som har interesse i healing og klarsyn – Helle er et vidunderligt menneske og en fantastisk lærer!

Maja

Efter 3 fantastiske dage i selskab med Helle og de andre kursister tager jeg hjem med en meget større bagage end jeg kom med. En bagage fyldt op med positivitet, god energi, større selvtillid omkring mine egne evner, dybere forståelse for universet og alt hvad der er i det, en større tro og en gigantisk ro. Nu tør jeg godt stå i mit eget lys og arbejde videre med det.
Kurset er let tilgængeligt og gennemgået på en måde så alle kan være med. Fra mig kommer kun de varmeste anbefalinger.

Maria, Bornholm

I foråret var jeg på et fantastisk Clairvoyance kursus hos Helle, hvor jeg lærte hvad klarsyn egentlig er, og hvordan det kan bruges til at gøre mit og andres liv lettere. Efter at have været på kursus hos Helle, er jeg blevet virkelig vild med at lave clairvoyance. Det er et fantastisk værktøj, der klart viser en retning og giver en guidning i nogle af livets svære spørgsmål. Hvis du er nysgerrig og ku tænke dig at prøve at lege med denne energi, kan jeg anbefale et kursus hos Helle. Hun er ikke bare dygtig, hun er også en fantastisk formidler.

Pernille Sahl, Direktør Exultant

Tak for et fantastisk kursus. Jeg blev meget positivt overrasket over , hvor nemt og ligetil tingene kan ændres. Som clairvoyanthealer kan jeg bruge det og personligt, giver det mig et skub fremad og indre fred.

Gitte L.