Intuitiv workshop

Transform into your highest potential

Lets bring the light

Intuitionen er den bedste gave jeg selv har fået, som jeg elsker at give videre til andre.

Clairvoyance og intuition handler for mig ikke så meget om at kunne forudse fremtiden, men at skabe bevidsthed. – At gøre det ubevidste bevidst, – så det kan forløses, samt skabe forbindelse til din “højere bevidsthed” og potentialer – så de kan udleves.

Intuition er for mig at mærke, hvad der føles sandt for mig. Jeg tror den kommer fra vores underbevidste og overbevidste sind. Underbevidstheden opsamler erfaringer gennem vores liv. Ifølge Dr. Bruce Lipton fungerer underbevidstheden 1 million gange hurtigere end bevidstheden. Vi mærker og fornemmer derfor hvad der føles rigtigt for os, inden vores logiske hjerne kan nå at analysere sig frem til et resultat.

Intuition er dog også forbindelsen med noget “større” i og udenfor os selv. En højere bevidsthed, der kan vise os vejen til vores potentiale og vise, hvilken vej vi kan gå, for at udvikle potentialet.

På dette kursus vil du lære at forbinde dig med både en indre- og en ydre bevidsthed.

Din indre bevidsthed er fornemmelse af at være forbundet med dig selv, din indre intuition og fornemmelser af hvad der er sandt for dig samt at være i nuet, i live og hvile i dig selv.

Den ydre forbindelse er, som sagt, forbindelsen med en “højre bevidsthed”. Den fungerer som en indre lommelygte til at lyse på dét, du er her på jorden for at opnå – den livsmission, som du måske går og leder efter, og som vil give dig glæde og mening med livet. På dette kursus vil du lære at forbinde dig med universets intelligente og kærlige stemme fremfor egoets stemme, som er fyldt med frygt og mindreværd. Forestil dig at være guidet herfra i livet, kærlighedslivet og i din karriere.

Bevidsthed er, ifølge PhD Cellebiolog, Bruce Lipton, vejen til “paradis på jorden”, da du her er forbundet med dig selv og lever et “vågent” liv. At få kontakt med universet er slet ikke så mystisk som det lyder og er understøttet af en del videnskabsfolk og videnskabelige undersøgelser. Faktisk er det “bare” kvantefysik og kan beskrives helt videnskabeligt, hvilket jeg fortæller mere om på kurset.

 

Hvad får jeg ud af kurset?
Kurset foregår som en workshop, hvor du kommer igennem en personlig udviklingsrejse. Ved at forbinde dig med din indre- og ydre højere bevidsthed, vil du komme i kontakt med dig selv og opnå en følelse af indre styrke, ro og følelsen af at “hvile” i dig selv. Du vil stole mere på hvem du er og de beslutninger du træffer. Kurset kan desuden hjælpe dig i din kreativitet, da al kreativitet stammer fra en højere bevidsthed. I din karriere vil du stå stærkere og have forbindelse med dit indre lederskab, der er forudsætningen for et klart ydre lederskabe. Du vil lære at lave clairvoyance med metoden fra ThetaHealing, hvor du kommer i meditative theta-hjernebølger. Theta-hjernebølgen har dels en masse gavnlige effekter på vores indlæringsevne og mentale tilstand og hjælper dig med at øge dine intuitive- og clairvoyante evner. Vianna Stibal, der er ophavskvinde til ThetaHealing, er blevet verdenskendt for denne metode. Læs mere her: (https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/eeg-scanninger-under-thetahealing/)

ThetaHaling uddannelse

Kurset vil foregå i en let og afslappet atmosfære. Kort fortalt:

 • Du vil lære at skabe kontakt med den universelle energi på 7. plan samt at tale med alle typer energier; ærkeengle, mestre, vejledere, guder, skytsengle, at se fortid/nutid/fremtid, at tale med “dit højere selv” samt at se dit højeste potentiale.
 • Du vil lære at skabe kontakt til din indre- og ydre højere bevidsthed.
 • Du vil lære at se og forstå hvem du er, dit allerstørste potentiale, og hvordan du kan udleve dette potentiale.
 • Du vil lære at “kigge indad” v. at scanne kroppen og lære hvordan du kan “tale” med kroppen og dine organer.
 • Du vil lære hvordan du åbner/lukker for den højere bevidsthed og skærmer dig for hårde og negative energier.
 • Du vil lære, hvordan du kan modtage budskaber på andres vegne og til dig selv gennem bl.a. skriveøvelser og taleøvelser.
 • Du vil lære hvordan du kan øge din kreativitet, få ideer fra universet og se fremtidsmuligheder.
 • Og du vil lære at kunne tale med afdøde som Ghandi, Mandela, Einstein etc og lære af deres enorme visdom
 • Du vil lære fjernlæsning, at tale med ting og andre øvelser til at åbne for din intuition.
 • Du vil lære hvordan du kan anvende intuitionen til at gøre alt i dit liv nemmere.
 • Du vil lære at mærke, hvordan du tager sande valg i dit liv.
 • Du vil lære om indre ledelse og hvordan du kan blive en bedre leder i dit liv.

 

Hvem henvender kurset sig til:
Kurset er for dig der ønsker at styrke din intuition og dermed opnå klarhed i dit private og/eller professionelle liv. Du kan have glæde af kurset uanset om du er nybegynder, allerede er clairvoyant, behandler, leder, selvstændig etc.

Kan alle lære at få kontakt
Vi har alle haft denne kontakt engang og kan lære at genskabe den. Der er naturligvis nogle der har nemmere ved at genskabe denne kontakt end andre, da det handler om at “give slip”, komme indad og turde tage imod de store og positive budskaber.

Dato: 7. – 9. maj, 2021
Pris: kr. 4.800,-.
Tider: Fredag 10.30 – 16.30, lørdag  og søndag 9.30 – 16.15.

 

 

Unikke forhold grundet corona: Pga. forsamlingsforbuddet på 10 personer, vil du få en unik mulighed for at deltage på et hold med få deltagere. Samtidig åbner jeg dørene til min private bolig i Snekkersten, så du kan nyde de kærlige, intuitive energier med den bedste udsigt.

 

Sted: Strandvejen 118, 1. Snekkersten. Parkering er mulig på Strandvejen eller ved havnen ca. 500 m derfra. Det ligger ca. 500 m fra Snekkersten Station

 

 

 

Prisen inkluderer materiale, lydfiler samt te, frugt og snacks. (Har du allerede de 3 første kurser i ThetaHealing, ydes du kr. 1000,- i rabat på dette kursus, og ønsker du efter dette kursus at tage min. 3 kurser i ThetaHealing, ydes du ligeså kr. 1000,- rabat på disse kurser).  Link til uddannelsen i ThetaHealing.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at sende en mail til heartacademy.dk@gmail.com med angivelse af dit navn, adresse, og tlf. Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966.

Forberedelse
Du kan forberede dig til kurset, ved at lytte til meditation nr. 3 og 4 på forsiden af hjemmesiden. (Scroll lidt ned og klik på meditationer.)

Corona-forholdsregler
Det er ikke et krav at du bærer mundbind på kurset og derfor frivilligt om du vælger at bære det, fx. i pauserne, hvor vi står op. Det kan anbefales at lade sig teste inden kurset, da vi vil have tæt kontakt. Har du selv symptomer på COVID-19 eller haft nær kontakt med en person der har symptomer på COVID-19 eller er teste positiv for COVID-19 skal du ikke møde op på kurset. Du kan i stedet blive flyttet til næste kursus eller alternativt afmelde kurset uden gebyr.

 

Udtalelse fra tidligere kursister:

Jeg var i tvivl

Før jeg deltog i Intuitiv Workshop, var jeg meget i tvivl om mine intuitive evner. Jeg spurgte ofte mig selv: Er der bare tilfældigheder og noget jeg bilder mig ind? Jeg er ikke længere i tvivl. Jeg har derudover også fået en metode til at kontakte mit højere selv og en metode til at trække mere bevidst på min intuition. Jeg kan også mærke, at det støtter og hjælper mig endnu mere i arbejdet med mine klienter.

Karin Nilsson

1000 tak for et fantastisk kursus i clairvoyance fra 7. plan! Det er nu 3 uger siden, at jeg var på weekend kursus hos Helle og jeg må sige, at mit liv har taget en radikal ændring siden da; Der er virkelig blevet åbnet op for sluserne og livets fest er for alvor begyndt! Det er en sand fornøjelse at mærke, at mit klarsyn i den grad blev skærpet, hvilket er super gavnligt for mig og min familie, mine klienter og mine omgivelser. For mig var kurset en bootcamp; Redskaberne fra ThetaHealingen fik et ordentligt brush-up og der blev tilføjet mange nye, krydret med Helles store viden og indsigter. Jeg fik så mange gaver med hjem og vil varmt anbefale kurset til alle, som har interesse i healing og klarsyn – Helle er et vidunderligt menneske og en fantastisk lærer!

Maja

Efter 3 fantastiske dage i selskab med Helle og de andre kursister tager jeg hjem med en meget større bagage end jeg kom med. En bagage fyldt op med positivitet, god energi, større selvtillid omkring mine egne evner, dybere forståelse for universet og alt hvad der er i det, en større tro og en gigantisk ro. Nu tør jeg godt stå i mit eget lys og arbejde videre med det.
Kurset er let tilgængeligt og gennemgået på en måde så alle kan være med. Fra mig kommer kun de varmeste anbefalinger.

Maria, Bornholm

I foråret var jeg på et fantastisk Clairvoyance kursus hos Helle, hvor jeg lærte hvad klarsyn egentlig er, og hvordan det kan bruges til at gøre mit og andres liv lettere. Efter at have været på kursus hos Helle, er jeg blevet virkelig vild med at lave clairvoyance. Det er et fantastisk værktøj, der klart viser en retning og giver en guidning i nogle af livets svære spørgsmål. Hvis du er nysgerrig og ku tænke dig at prøve at lege med denne energi, kan jeg anbefale et kursus hos Helle. Hun er ikke bare dygtig, hun er også en fantastisk formidler.

Pernille Sahl, Direktør Exultant

Tak for et fantastisk kursus. Jeg blev meget positivt overrasket over , hvor nemt og ligetil tingene kan ændres. Som clairvoyanthealer kan jeg bruge det og personligt, giver det mig et skub fremad og indre fred.

Gitte L.

Jeg var på et 3-dages kanalisering & clairvoyance kursus i januar 2020.
Helle har blandt mange færdigheder en unik evne til at “læse” ting. I mit tilfælde handlede det om, hvad jeg skulle lære i dette såvel som tidligere liv. Jeg tjekkede efterfølgende med min egen Kilde. Helle havde ramt hovedet på sømmet. Imponerende.
Mine bedste anbefalinger af underviseren Helle og hendes kanaliserings trænings kursus for Theta healere..

Ole Vildmand