Clairvoyancekursus fra 7. plan

Styrk dit indre lederskab og din kreativitet

Home » Clairvoyancekursus fra 7. plan

Clairvoyant minikursus fra 7. plan 

“Our deepest fear is not that we are inadequate, our deepest fear is that we are powerful beyond measure. 
Marianne Williamson

Mange mennesker har glemt at bruge deres intuition og har derfor svært ved at finde deres ”sande” vej i livet og de ting, der inderst inde gør dem lykkelige.

Forestil dig, at du kan lære at forbinde dig med universets intelligente stemme, fremfor egoets stemme, – der er fyldt med frygt og mindreværd. Så vil du komme i kontakt med din højere bevidsthed og intuition, som altid vil hjælpe dig til at finde din sande livsmission og glæden og meningen med livet.

buddha hånd 1

For at hjælpe dig tilbage til denne intuition, afholder jeg et 3-dages clairvoyant/intuitivt kursus. Det vil lære dig at udvikle dine spirituelle evner og på en nem og simpelt måde, skabe kontakt med den universelle, intelligente energi. Jeg vil lære dig at lave clairvoyance med metoden fra ThetaHealing, hvor du kommer i meditative theta-hjernebølger. Vianna Stibal, der er ophavsmand til ThetaHealing, er blevet verdenskendt for denne metode.

Hvad er dit udbytte af dette kursus?
Jeg vil lære dig “nøglerne” til at få kontakt med universet og til at åbne op og modtage dets budskaber. Du vil have lettere ved at åbne op for de clairvoyante kanaler, når du “kigger” indad og er i kontakt  med dig selv, dine følelser, fornemmelser og intuition. Jeg vil lære dig hvordan du modtager budskaber både visuelt, kropsligt og auditivt.

Clairvoyance vil ikke fortælle dig om noget er rigtig eller forkert, blot hvad der ligger af potentiale eller udfordringer i dit liv og hvordan du når potentialet og får det bedste ud af udfordringerne. Når din intuition og spirituelle evner styrkes, og du bliver spejlet i dit højeste potentiale, vil du styrke dit personlige lederskab. Dermed vil du opnå mere ro samt psykisk- og fysisk balance i dit liv.

Dit udbytte af kurset:

  • Du vil lære at se og forstå dit allerstørste potentiale og hvordan du kan udleve dette potentiale.
  • Du vil lære at skabe kontakt med den universelle energi på 7. plan samt at tale med ærkeengle, mestre, vejledere, guder, skytsengle, at se fortid/nutid/fremtid, at tale med “dit højere selv” samt at se dit højeste potentiale.
  • Du vil lære at “kigge indad” v. at scanne kroppen og lære hvordan du kan “tale” med kroppen og dine organer.
  • Du vil lære hvordan du åbner/lukker for den højere bevidsthed og skærmer dig for hårde og negative energier.
  • Du vil lære hvordan du kan modtage budskaber på andres vegne, og til dig selv gennem bl.a. skriveøvelser og taleøvelser.
  • Du vil lære hvordan du kan øge din kreativitet, få ideer fra universet og se fremtidsmuligheder.
  • Og du vil lære at kunne tale med afdøde som Ghandi, Mandela, Einstein etc og lære af deres enorme visdom…

Hvem henvender kurset sig til:
Kurset er for dig der allerede er bevidst om din intuition, men ønsker at styrke din kontakt med universet og dermed opnå klarhed i dit private og/eller professionelle liv. Du kan have glæde af kurset uanset om du er nybegynder, allerede er clairvoyant, behandler, leder, selvstændig etc.

Kan alle lære at få kontakt?
Vi har alle haft denne kontakt engang og kan lære at genskabe den. Der er naturligvis nogle der har nemmere ved at genskabe denne kontakt end andre, da det handler om at “give slip” og turde tage imod de positive budskaber der kommer til dig, samt at “komme indad”.

Dato: 8 – 10 februar, 2019
Tider: Fredag kl. 10.30 – 17.00. Lørdag kl. 9.30 – 16.45 og søndag 9.30 – 16.15.
Pris: kr. 4.300,-. EARLY BIRD RABAT på kr. 300,- v. tilmelding og betaling inden 20/12- 2019.
Sted: Myyoga, Hyldegårdsvej 29, Charlottenlund

Prisen inkluderer materiale, lydfiler samt te, frugt og snacks. (Har du allerede de 3 første kurser i ThetaHealing, ydes du kr. 1000,- i rabat på dette kursus, og ønsker du efter dette kursus at tage min. 3 kurser i ThetaHealing, ydes du ligeså kr. 1000,- rabat på disse kurser).

Tilmelding
Tilmelding sker ved at sende en mail til heartacademy.dk@gmail.com med angivelse af dit navn, adresse, og tlf. Herefter modtager du en bekræftelsesmail, og når indbetalingen af depositum på kr. 2000,- eller hele kursusafgiften er modtaget, er pladsen sikret. Depositummet tilbagebetales ikke og restbeløb indbetales senest 30 dage inden kursusstart. Har du betalt hele beløbet og bliver forhindret i at deltage, kan du 30 dage før startdato få tilbagebetalt din indbetaling minus depositum.
30 dage før kursets startdato kan der ikke ske refundering af indbetalinger. Ved tilmelding mindre end 30 dage før kursets start betales fuldt beløb med det samme.

Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 eller mobilepay 70966 (Husk at påføre navn og telefonnummer)

 

 

 

Udtalelse fra sidste kursus:

1000 tak for et fantastisk kursus i clairvoyance fra 7. plan! Det er nu 3 uger siden, at jeg var på weekend kursus hos Helle og jeg må sige, at mit liv har taget en radikal ændring siden da; Der er virkelig blevet åbnet op for sluserne og livets fest er for alvor begyndt! Det er en sand fornøjelse at mærke, at mit klarsyn i den grad blev skærpet, hvilket er super gavnligt for mig og min familie, mine klienter og mine omgivelser. For mig var kurset en bootcamp; Redskaberne fra ThetaHealingen fik et ordentligt brush-up og der blev tilføjet mange nye, krydret med Helles store viden og indsigter. Jeg fik så mange gaver med hjem og vil varmt anbefale kurset til alle, som har interesse i healing og klarsyn – Helle er et vidunderligt menneske og en fantastisk lærer!

Maja

Efter 3 fantastiske dage i selskab med Helle og de andre kursister tager jeg hjem med en meget større bagage end jeg kom med. En bagage fyldt op med positivitet, god energi, større selvtillid omkring mine egne evner, dybere forståelse for universet og alt hvad der er i det, en større tro og en gigantisk ro. Nu tør jeg godt stå i mit eget lys og arbejde videre med det.
Kurset er let tilgængeligt og gennemgået på en måde så alle kan være med. Fra mig kommer kun de varmeste anbefalinger.

Maria, Bornholm

I foråret var jeg på et fantastisk Clairvoyance kursus hos Helle, hvor jeg lærte hvad klarsyn egentlig er, og hvordan det kan bruges til at gøre mit og andres liv lettere. Efter at have været på kursus hos Helle, er jeg blevet virkelig vild med at lave clairvoyance. Det er et fantastisk værktøj, der klart viser en retning og giver en guidning i nogle af livets svære spørgsmål. Hvis du er nysgerrig og ku tænke dig at prøve at lege med denne energi, kan jeg anbefale et kursus hos Helle. Hun er ikke bare dygtig, hun er også en fantastisk formidler.

Pernille Sahl, Direktør Exultant

Tak for et fantastisk kursus. Jeg blev meget positivt overrasket over , hvor nemt og ligetil tingene kan ændres. Som clairvoyanthealer kan jeg bruge det og personligt, giver det mig et skub fremad og indre fred.

Gitte L.