Intuitivt og clairvoyant sommerkursus

Skønt 3-dages sommerkursus i at styrke din intuition og clairvoyante evner ved vandet i Dronningmølle

Clairvoyance handler om at se. Se, hvem du i virkeligeheden er, hvor dine ressourcer ligger samt hvilket potentiale du har.

Dette kursus foregår i et skønt sommerhus i Dronningmølle, så du kan vælge at tage det som internat – en skøn lille miniferie – og fordybe dig i alle de vidunderlige indsigter, du vil modtage under kurset.

Mine 3-dages kurser i intuition og clairvoyance har til hensigt at hjælpe dig med at styrke dine intuitive evner, så du kan finde ind til dine styrker, dit potentiale og finde vejen til at udleve disse. Clairvoyance handler ikke om at kunne forudse fremtiden, men om at skabe en større og udvidet bevidsthed. Dermed kan det ubevidste forløses og transformeres til en højere bevidsthed og du vil blive “spejlet” i en højere bevidsthed frem for i dit ego. 

Jeg mener at fremtiden er intuitiv og vi mere og mere får brug for vores intuitive evner fremfor de logiske. Dels, da vi fremover har robotter til at styre de logiske processer for os. Og dels, fordi intuitionen fungerer hurtigere end vores logiske sind. Vores logik og analyse kan desuden kun baseres på fortidens resultater, hvor intuitionen får os ind i fremtiden. Fremtidsforsker Anne Skare fortæller, at efter den 3. industrielle revolution kommer den spirituelle. Her vil vi ikke have behov for spirituelle guruer, men i højere grad lytte til vores egen intuitive stemme og stole på denne.  Klik for at læse artiklen

 

Vi vil på kurset arbejde med både intuition og clairvoyance:

Hjertets vej Din indre intuition handler om den visdom du har i hjertet, hvor du er forbundet med din sjæl. Det er måske den vigtigste, da hjertet er vores sande guru, og guider dig til at tage de sande beslutninger i livet. HeartMath Institute i Californien har bevist, at vores hjerte reagerer på input først og derefter sender disse til hjernen og derefter ned i kroppen. Når vi åbner vores hjerter, vil vi være forbundne med vores sjæle, der altid kender vores sande vej. Dette er også at skabe bevidsthed indadtil. På engelsk vil man tale om “consiousness awarenes” – at være bevidst værende.

Jo mere du er forbundet med din intuition – tunet in – jo mere vil du stå i dig selv og dit eget indre lederskab og din sandhed. Det giver en sand selvværdsfølelse. Du kan i princippet ikke elske dig selv, før du er i forbindelse med dig selv. Som leder kan du heller ikke lede andre, før du kan lede dig selv.

Den profetiske sans anvender vi til at lave clairvoyance og se på muligheder i fremtiden. Denne sans er især interessant, når vi ønsker at kunne fornemme vores potentiale samt se de “større” muligheder der ligger. Dette er altså ikke blot intuition, men en form for læsning af fremtidens potentiale.  Her kan vi også se tekniske og kreative løsninger der endnu ikke findes i nutiden, hvilket er helt genialt. Her er du forbundet med en “højere” bevidsthed.

Når du forbinder dig med den profetiske sans, er det som at få en indre lommelygte til at lyse på dét, du er her på jorden for at opnå – den livsmission, som du måske går og leder efter, og som vil give dig glæde og mening med livet. På dette kursus vil du lære at forbinde dig med universets intelligente og kærlige stemme fremfor egoets stemme, som er fyldt med frygt og mindreværd. Forestil dig at være guidet og spejlet herfra i livet, kærlighedslivet og i din karriere.

 

Bevidsthed er, ifølge buddhismen og PhD Cellebiolog, Bruce Lipton, vejen til “paradis på jorden”, da du her er forbundet med dig selv og lever et “vågent” liv. At få kontakt med universet er slet ikke så mystisk som det lyder og er understøttet af en del videnskabsfolk og videnskabelige undersøgelser. Faktisk er det “bare” kvantefysik og kan beskrives helt videnskabeligt, hvilket jeg fortæller mere om på kurset. Se video

At lave clairvoyance fra 7. plan

Helt basalt vil du bl.a. lære at lave clairvoyance med metoden fra ThetaHealing. Her arbejder man på “7. plan” og vil primært være i meditative theta-hjernebølger. Theta-hjernebølgen har dels en masse gavnlige effekter på vores indlæringsevne og mentale tilstand og hjælper dig med at øge dine intuitive- og clairvoyante evner. Vianna Stibal, der er ophavskvinde til ThetaHealing, er blevet verdenskendt for denne metode.
Læs mere her: (https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/eeg-scanninger-under-thetahealing/)

 

Hvad får jeg ud af kurset?

Kurset foregår som en personlig udviklingsrejse, hvor du finder dine egne evner, ressourcer og bliver spejlet i dit højeste potentiale.

Ved at forbinde dig med din indre- og ydre højere bevidsthed, vil du komme i kontakt med dig selv og opnå en følelse af indre styrke, ro og følelsen af at “hvile” i dig selv. Du vil stole mere på hvem du er og de beslutninger du træffer.

Kurset kan desuden hjælpe dig i at styrke din kreativitet og skaberevner, da al kreativitet jo nok stammer fra en højere bevidsthed. I din karriere vil du stå stærkere og have forbindelse med dit indre lederskab, der er forudsætningen for et klart ydre lederskabe.

Mine kurser er natuligvis intuitive og jeg lader mig inspirere af deltagerne på kurserne, så du får præcis det, du har brug for.

 

 

 

Kurset vil foregå i en let og afslappet atmosfære. Kort fortalt:
 • Du vil lære at skabe kontakt med den universelle energi på 7. plan samt at tale med alle typer energier; ærkeengle, mestre, vejledere, guder, skytsengle, at se fortid/nutid/fremtid, at tale med “dit højere selv” samt at se dit højeste potentiale.
 • Du vil lære at skabe kontakt til din hjertebevidsthed og sjæl.
 • Du vil lære at se og forstå hvem du er, dit allerstørste potentiale, og hvordan du kan udleve dette potentiale.
 • Du vil lære at forstå dine kerne polariteter og hvordan du kan arbejde med disse for at forene dem igen.
 • Du vil lære at “kigge indad” v. at scanne kroppen og lære hvordan du kan “tale” med kroppen og dine organer.
 • Du vil lære hvordan du åbner/lukker for den højere bevidsthed og skærmer dig for hårde og negative energier.
 • Du vil lære, hvordan du kan modtage budskaber gennem bl.a. skriveøvelser og taleøvelser.
 • Du vil lære hvordan du kan øge din kreativitet, få ideer fra universet og se fremtidsmuligheder.
 • Og du vil lære at kunne tale med afdøde som Ghandi, Mandela, Einstein etc og lære af deres enorme visdom
 • Du vil prøve en fjernlæsning, at tale med ting og andre øvelser til at åbne for din intuition.
 • Du vil lære at mærke, hvordan du tager sande valg i dit liv.
 • Du vil lære om indre ledelse og hvordan du kan blive en bedre leder i dit liv.

 

Dette kursus giver desuden adgang til min kommende uddannelse som Intuitiv Rådgiver, hvor du vil lære at arbejde professionelt med klienter og deres problematikker.

 

Hvem henvender kurset sig til:

Kurset er for dig der ønsker at styrke din intuition og dermed opnå klarhed i dit private og/eller professionelle liv. Du kan have glæde af kurset uanset om du er nybegynder, allerede er clairvoyant, behandler, leder, selvstændig etc.

 

Kan alle lære at få kontakt

Vi har alle haft denne kontakt engang og kan lære at genskabe den. Der er naturligvis nogle der har nemmere ved at genskabe denne kontakt end andre, da det handler om at “give slip”, komme indad og turde tage imod de store og positive budskaber.

 

Dato: 22. – 24. august
Pris: kr. 5.200,- (og kr. 4.900,- hvis I er to der tilmelder jeg samtidig.)
Tider:  d. 22 starter vi kl. 11.00 – 16.15, de øvrige dage kl. 10.00 – 16.15

Adresse: Brombærvangen 10, Dronningmølle

Tilmelding
Kurset foregår i skønt sommerhus i Dronningmølle med mulighed for overnatning

Prisen inkluderer materiale, lydfiler samt te, frugt og snacks.

RABATTER : Har du allerede de 3 første kurser i ThetaHealing, ydes du kr. 1000,- i rabat på dette kursus, og ønsker du efter dette kursus at tage min. 3 kurser i ThetaHealing, ydes du ligeså kr. 1000,- rabat på disse kurser).  Link til uddannelsen i ThetaHealing.

Der er max. 10 pladser på kurset.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at sende en mail til heartacademy.dk@gmail.com med angivelse af dit navn, adresse, og tlf. Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966.

Forberedelse
Du kan forberede dig til kurset, ved at lytte til meditationerne til 7. plan her på hjemmesiden: https://www.hellebrinch.dk/meditationer/

Priser for overnatning (alle pladser er desværre booket)
Enkeltværelse m. enkeltseng: Kr. 850,- for to nætter  Booket
Delt dobbeltværelse med 2 senge: Kr. 650,- for to nætter (Kr. 900,- for at have værelset alene) Booket
Delt dobbeltværelse med dobbeltseng: Kr. 550,- for 2 nætter (kr. 1000,- for at have værelset alene) Booket
Anneks med dobbeltseng og to køjesenge: Kr. 400,- pr. plads for to nætter (kr. 1200,- for at have værelset alene) Booket
(du medbringer selv sengetøj samt håndklæder)

 

Udtalelse fra tidligere kursister:

“At have deltaget på dette kursus er den største gave jeg har givet mig selv, uden at have vidst det på forhånd. Kurset har formået at få mig tættere ind til, hvem jeg er. Jeg har fået mere selvtillid, jeg kan nu stole på min krop og mit sind, jeg tør i langt større grad stole på mit indre kompas. Jeg hviler mere i mig selv, der er en ny tryghed i min egen krop nu, som jeg ikke havde før, og som gjorde at jeg ikke stod stærkt i mig selv – det gør jeg nu. Helt utroligt efter kun tre dage!”

Paulina Frederiksen - Skuespiller og Cand. Comm.

Jeg var i tvivl

Før jeg deltog i Intuitiv Workshop, var jeg meget i tvivl om mine intuitive evner. Jeg spurgte ofte mig selv: Er der bare tilfældigheder og noget jeg bilder mig ind? Jeg er ikke længere i tvivl. Jeg har derudover også fået en metode til at kontakte mit højere selv og en metode til at trække mere bevidst på min intuition. Jeg kan også mærke, at det støtter og hjælper mig endnu mere i arbejdet med mine klienter.

Karin Nilsson

Jeg har deltaget i Heart Academys intuitionskursus i foråret 2021 og kan varmt anbefale det. Helle Brinch er en fantastisk underviser. Hun er en dygtig kommunikator og altid imødekommende og empatisk. Herudover er hun velforberedt og vidende og samtidig meget intuitiv i sin måde at undervise på. Helle formåede at gøre stoffet spændende og vedkommende både for os med megen intuitionstræning bag os og for de deltagere, som var ikke tidligere har beskæftiget sig med clairvoyance. Jeg kan meget varmt anbefale kurset og Helle Brinch.

Charlotte Juul - HR Direktør

Tusind tak for nogle fine dage. Det overraskede måske, at det kom “let” til mig.
Jeg har virkelig fået meget ud af dagene. Jeg oplevede at komme i en dyb kontakt med mig selv. Jeg står endnu stærkere i hvem/hvad jeg er. Og jeg ser mig selv og mine energier endnu mere klart. Det er jeg taknemmelig for. Og det var en kæmpe gave, at blive bekræftet og set af andre i min sandhed. Det finder man ikke mange steder.

Frederik Munthe - Selvstændig

 

1000 tak for et fantastisk kursus i clairvoyance fra 7. plan! Det er nu 3 uger siden, at jeg var på weekend kursus hos Helle og jeg må sige, at mit liv har taget en radikal ændring siden da; Der er virkelig blevet åbnet op for sluserne og livets fest er for alvor begyndt! Det er en sand fornøjelse at mærke, at mit klarsyn i den grad blev skærpet, hvilket er super gavnligt for mig og min familie, mine klienter og mine omgivelser. For mig var kurset en bootcamp; Redskaberne fra ThetaHealingen fik et ordentligt brush-up og der blev tilføjet mange nye, krydret med Helles store viden og indsigter. Jeg fik så mange gaver med hjem og vil varmt anbefale kurset til alle, som har interesse i healing og klarsyn – Helle er et vidunderligt menneske og en fantastisk lærer!

Maja Botschinsky - skolelærer

Efter 3 fantastiske dage i selskab med Helle og de andre kursister tager jeg hjem med en meget større bagage end jeg kom med. En bagage fyldt op med positivitet, god energi, større selvtillid omkring mine egne evner, dybere forståelse for universet og alt hvad der er i det, en større tro og en gigantisk ro. Nu tør jeg godt stå i mit eget lys og arbejde videre med det.
Kurset er let tilgængeligt og gennemgået på en måde så alle kan være med. Fra mig kommer kun de varmeste anbefalinger.

Maria, Bornholm

I foråret var jeg på et fantastisk Clairvoyance kursus hos Helle, hvor jeg lærte hvad klarsyn egentlig er, og hvordan det kan bruges til at gøre mit og andres liv lettere. Efter at have været på kursus hos Helle, er jeg blevet virkelig vild med at lave clairvoyance. Det er et fantastisk værktøj, der klart viser en retning og giver en guidning i nogle af livets svære spørgsmål. Hvis du er nysgerrig og ku tænke dig at prøve at lege med denne energi, kan jeg anbefale et kursus hos Helle. Hun er ikke bare dygtig, hun er også en fantastisk formidler.

Pernille Sahl, Direktør Exultant

Tak for et fantastisk kursus. Jeg blev meget positivt overrasket over , hvor nemt og ligetil tingene kan ændres. Som clairvoyanthealer kan jeg bruge det og personligt, giver det mig et skub fremad og indre fred.

Gitte L.

Jeg var på et 3-dages kanalisering & clairvoyance kursus i januar 2020.
Helle har blandt mange færdigheder en unik evne til at “læse” ting. I mit tilfælde handlede det om, hvad jeg skulle lære i dette såvel som tidligere liv. Jeg tjekkede efterfølgende med min egen Kilde. Helle havde ramt hovedet på sømmet. Imponerende.
Mine bedste anbefalinger af underviseren Helle og hendes kanaliserings trænings kursus for Theta healere..

Ole Vildmand - Hypnoterapeut