Clairvoyant – loungekursus for ThetaHealere

Jeg er blevet foreslået at holde et clairvoyance kursus for ThetaHealere i januar og søger 7 deltagere, der ønsker at udvikle deres clairvoyante evner. Måske synes du clairvoyancen er lidt svær og ønsker mere erfaring, måske ønsker du at kunne tilbyde clairvoyante sessioner og ønsker dermed at træne dine evner..

 

Form og indhold
Kurset afholdes i hverdagene og derfor i hjemlige omgivelser hos mig i Snekkersten.

Dette 3-dages kursus bliver særligt tilrettelagt ThetaHealere og det bliver muligt at lave øvelserne på forskellige sværhedsgrader, så alle får noget ud af det. Det vil sige, at nogle bliver mere fortrolige med clairvoyancen, så de bedre kan anvende den i ThetaHealing sessioner, mens andre kan gå et skridt videre og lave “ren” claivoyance på en høj vibration med åbne øjne etc. Kurset er desuden opbygget, så du selv går en personlig proces igennem over de 3 dage.

 

Kurset kort fortalt:

  • Du vil lære at arbejde med grounding, centrering og Moder Jords energi.
  • Du vil lære at øge din vibration og bevidsthed så du bliver ét med den højere bevidsthed.
  • Du vil lære at kigge ind i kroppen og se på celleniveau samt hvordan du “taler” med kroppen, dens organer og forskellige kropsdele.
  • Du vil lære forskellen mellem at lave fremtidslæsninger og læsning/ spejling af klientens potentiale og muligheder.
  • Du vil lære at kommunikere med den højere bevidsthed fra alle planer og tale med ærkeengle, mestre, vejledere, guder, skytsengle, at se fortid/nutid/fremtid, at tale med “dit højere selv” samt at se dit højeste potentiale.
  • Du vil lære at lave fjern-læsninger.
  • Du vil lære forskellige måder at modtage budskaber på; bl.a. via skriveøvelser.
  • Du vil lære hvordan du kan øge din kreativitet og få ideer fra universet.
  • Og du vil lære at kunne tale med afdøde som Ghandi, Mandela, Einstein etc og lære af deres enorme visdom.

Dato: 22. – 24. januar 2020.
Pris: kr. 3.600,-.
Sted: Strandvejen 118, 1, 3000 Snekkersten
Tider:
Onsdag og torsdag 10.00 – 16.00, fredag 10.00 – 15.15.

Prisen inkluderer materiale, lydfiler samt te, frugt, snacks og lidt sødt.

Tilmelding
Du tilmelder dig ved mail til heartacademy.dk@gmail.com med angivelse af dit navn samt betaling til mobilepay 70966 eller konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer). NB. På dette kursus er der ikke repetitionspladser.

Købsbetingelser
Ved afbud op til 15 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum på kr. 2000,-. Ved senere afbud tilbagebetales depositum ikke, men du er velkommen til at tage et andet kursus. Kurser er personligt køb og kan ikke overdrages til andre.

 

Udtalelse fra tidligere kursister:

1000 tak for et fantastisk kursus i clairvoyance fra 7. plan! Det er nu 3 uger siden, at jeg var på weekend kursus hos Helle og jeg må sige, at mit liv har taget en radikal ændring siden da; Der er virkelig blevet åbnet op for sluserne og livets fest er for alvor begyndt! Det er en sand fornøjelse at mærke, at mit klarsyn i den grad blev skærpet, hvilket er super gavnligt for mig og min familie, mine klienter og mine omgivelser. For mig var kurset en bootcamp; Redskaberne fra ThetaHealingen fik et ordentligt brush-up og der blev tilføjet mange nye, krydret med Helles store viden og indsigter. Jeg fik så mange gaver med hjem og vil varmt anbefale kurset til alle, som har interesse i healing og klarsyn – Helle er et vidunderligt menneske og en fantastisk lærer!

Maja

Efter 3 fantastiske dage i selskab med Helle og de andre kursister tager jeg hjem med en meget større bagage end jeg kom med. En bagage fyldt op med positivitet, god energi, større selvtillid omkring mine egne evner, dybere forståelse for universet og alt hvad der er i det, en større tro og en gigantisk ro. Nu tør jeg godt stå i mit eget lys og arbejde videre med det.
Kurset er let tilgængeligt og gennemgået på en måde så alle kan være med. Fra mig kommer kun de varmeste anbefalinger.

Maria, Bornholm

I foråret var jeg på et fantastisk Clairvoyance kursus hos Helle, hvor jeg lærte hvad klarsyn egentlig er, og hvordan det kan bruges til at gøre mit og andres liv lettere. Efter at have været på kursus hos Helle, er jeg blevet virkelig vild med at lave clairvoyance. Det er et fantastisk værktøj, der klart viser en retning og giver en guidning i nogle af livets svære spørgsmål. Hvis du er nysgerrig og ku tænke dig at prøve at lege med denne energi, kan jeg anbefale et kursus hos Helle. Hun er ikke bare dygtig, hun er også en fantastisk formidler.

Pernille Sahl, Direktør Exultant

Tak for et fantastisk kursus. Jeg blev meget positivt overrasket over , hvor nemt og ligetil tingene kan ændres. Som clairvoyanthealer kan jeg bruge det og personligt, giver det mig et skub fremad og indre fred.

Gitte L.