Intuitiv Hypnoterapeut

Intuitiv hypnoterapeut

 

INTUITIV HYPNOTERAPEUT, TERAPI DER TRANSFORMERER

Vi har skabt en helt ny hypnoterapeut uddannelse, hvor vi forener klassisk hypnoterapi med essensen af vores terapeutiske erfaringer samt intuitivt arbejde, den kalder vi Intuitiv Hypnoterapeut. Som Intuitiv Hypnoterapeut  får du dermed tre uddannelser i én. Vi har samlet det bedste fra vores tilsammen 37 års erfaring med hypnoterapi, og forfinet i nogle enkle redskaber og metoder, som vil lære dig at lave hypnoterapi på kun 10 dage.

Hypnose er i bund og grund verdens ældste og mest naturlige måde at skabe forandring og transformation. I meditative hjernebølger – eller trance – som det også kaldes, er hjernen nemlig yderst modtagelig for at skabe ændringer.

Hypnose er et yderst effektivt redskab og det er vigtigt at det anvendes professionelt. På vores uddannelse får du bl.a. forståelse for, hvordan vores ubevidste programmering holder os fanget i et nervesystem aktiveret i kamp, flugt og frys. Vi kommer til at arbejde med at stoppe det loop, så vi i stedet kan aktivere nyere dele af hjernen og en højere bevidsthed. Derfor har vi samlet vores erfaringer som psykoterapeut og psykolog, som vi anvender til at lære dig at arbejde i dybden. Vi har desuden udviklet vores egne modeller, så du lærer at arbejde med at støtte klienten til at støtte sig selv, uanset hvilken problematik han/hun kommer med. Ligeledes vil vi lære dig en model til at arbejde med dine klienter på forskellige stadier af deres udvikling og grad af selv-støtte.

 

Hypnose uddannelse

Vi ser terapeuten som en guide, der blot skal hjælpe klienten ind til egne selvhealende ressourcer. På den måde arbejder vi ikke blot med at forløse udfordringer og traumer i fortiden, men også med at skabe personlig udvikling og fremtidig transformation. Med det mener vi, at tiden er klar til at mennesker guides ind til deres egne ressourcer, kærlighed, sjæl og bevidsthed og ikke længere skal være afhængig af en “behandler” der skal “fixe” dem. I stedet for at anvende  teknikker og scripts skal vi guide klienten intuitivt, så sessionen skabes sammen med klienten. Jo mere intuitivt en hypnoterapeut arbejder, jo mere tillid vil klienten få til og dermed bedre kunne give slip på gamle traumer og overbevisninger.

 

 

Vi arbejder især med at lære dig en kropslig og spirituel tilgang til intuition. Den spirituelle vil lære dig at forbinde dig med en højere bevidsthed. Fra denne, kan du se og spejle klienten i sit højere potentiale. Når vi forbinder os med en højere bevidsthed, undgår vi at spejle vores klienter fra en lav bevidsthedsenergi, hvor frygt, skam og angst stammer fra. Vi mener, at alle vores udfordringer er skabt i den lave bevidsthedsenergi, og vi kan derfor kun forløse og transformere dem fra en højere bevidsthed. Einstein sagde det så klogt for mange år siden: “You can not solve a problem from the same level of consciousness that created it”. (Du kan ikke løse et problem fra samme bevidsthedsniveau det er skabt i)

 

Under uddannelsen går du både vejen selv og lærer at guide andre på deres vej, da vi dybest set kun kan guide andre derhen, hvor vi selv har været. Du kommer derfor igennem en skøn rejse af øvelser, træning, meditationer, guidet hypnose, video, teori samt skønne oplevelser. Vi afholder uddannelsen i et luksus sommerhus, med pool, spa og sauna i hyggelige Vejby ved Tisvilde, og anbefaler dig at tage rejsen som en retreat. Dermed kan du fordybe dig fuldstændigt i din egen udviklings- og transformationsrejse.

 

 

Under uddannelsen kommer vi igennem alle de klassiske hypnoseredskaber samt emner som:


Hypnoterapi uddannelse

 • Trance, hjernen og hjernebølger.
 • Nervesystemet og bevidsthed.
 • Det biomagnetiske energisystem og aktivering af pinealkirtlen og DNA.
 • Spejlinger og spejlneuroner.
 • Model til vurdering af klientens grad af selvstøtte.
 • Opstart af forløb, formål, samtale og rapport.
 • Induktion og forskellige måder at hjælpe folk i trance på.
 • Suggestioner og visualisering.
 • Selvhypnose. 
 • Regression og hypnoterapi.
 • Progression
 • Kontakt til din intuition og at arbejde med en højere bevidsthed.
 • Healing og hvordan du støtter din klient til “selv-healing”.
 • Hvordan du støtter klienten dybt ned i deres underbevidsthed gennem en psykologisk metode.
 • Vores egne modeller og teorier der nemt og simpelt giver et stærkt terapeutisk overblik og fundament.

 

Du vil lære at arbejde med forskellige emner som stress, depression, angst, fobier, traumer, afvænning, hypnoterapi med børn, polariter, indre barn, indre familieterapi, egostate og arbejdet med klienters kerneproblematikker, at transformere fremfor at behandle, den Universelle læringsproces mm.

 

PRAKTISK INFORMATION

 

Vi starter vores første uddannelse op d. 5. september 2021

Modul 1
Dato: 5. – 9. september

Modul 2 
Dato: 26. – 30. september

Alle dage fra 10.00 – 16.30.

 

Lokation
Rasmus Olsenvej 1, 3210 Vejby

 

Priser
Samlet pris for hele uddannelsen er kr. 27.000,- (prisen tillægges ikke moms). Betaling kan ske i to rater hvor første rate betales d. 1/8 på kr. 13.500,- og 2. rate betales 1/9 på kr. 13.500,-

Er du i forvejen ThetaHealer fra Heart Academy med alle 5 kurser, ydes du kr. 2.000,- rabat på prisen.

 

Dette får du

 • Økologisk og vegetarisk frokost samt mellemmåltider formiddag og eftermiddag samt kaffe/te
 • En netværksgruppe på Facebook du kan bruge til fremtidig træning, sparring og supervision
 • En uddannelse der gør dig klar til at arbejde med klienter med det samme
 • Mulighed for overnatning, så du kan nyde et luksus retreat med opvarmet pool, spa og sauna

 

Tilkøb af overnatninger

Ønsker du overnatning er prisen for 5 nætter*:

Enkeltværelse i dobbeltseng: 2200,-
Delt dobbeltværelse m enkeltseng: 1400,-

*Ønsker du overnatning på begge moduler skal du betale 2 x 4 overnatninger. Du kan ikke tilkøbe en enkelt overnatning, men skal købe alle 4 samlet. Vi tager forbehold for udsolgte værelser. Ekstrapris for linned er kr 180,- for alle 4 nætter. Vi kan få brug for værelserne/madrasser til træning af hypnose.

 

Tilmelding og betaling
Tilmelding sker ved telefonisk kontakt til os og mail til enten heartacademy.dk@gmail.com. Jeg vil meget gerne snakke med dig inden uddannelsen, så ring til mig på 22431717

Indbetaling sker til konto: 6488 2028893 i Handelsbanken. Påfør navn og “IHU”

 

Forkundskaber
Vores uddannelse er en videreudvikling af de klassiske hypnoterapi uddannelser. Derfor vil du kunne få meget ud af den, selvom du allerede har en uddannelse i hypnoterapi. Det er dog ikke et krav, da vi vil lære dig en anden måde at lave hypnoterapi på. Vi forudsætter dog, at du allerede har en vis erfaring med at arbejde med mennesker. Uanset hvad, ønsker vi at tale med dig inden opstart, så vi kan vurdere, hvorvidt uddannelsen er det rette match til dig.

 

Forventninger til dig under uddannelsen
Under uddannelsen anbefaler vi på det varmeste, at du har prøve-klienter mellem 1. og 2. modul, så du får mest muligt ud af uddannelsen.  2. modul afsluttes med en supervisionsdag, hvor vi i små grupper fremviser hypnoterapi foran hinanden. Det er den mest effektive måde at opnå erfaring på og sparre med hinanden, om de forskellige udfordringer i kan komme ud i, som hypnoterapeuter.

Desuden forventes det, at du har arbejdet med dig selv tidligere og kan tage ansvar for din egen proces under uddannelsen.

 

 

 

 

 

Intuitiv Hypnoterapeut uddannelse

 

Helle Brinch er uddannet HD Afsætning, Gestaltterapeut, NGH certificeret hypnoterapeut og ThetaHealerInstruktør. Hun er en knivskarp og dygtig behandler med 17 års erfaring med personlig transformation. Derudover har hun skabt DeltaHealing uddannelsen, underviser i intuition og har undervist flere hundrede thetahealere igennem årene. Helle arbejder holistisk og interesserer sig især for at vende personlige udfordringer til styrker og hjælpe den enkelte klient frem til deres højere potentiale og livsformål. Hendes passion er at finde den simple vej til personlig transformation så den verden vi lever i, kan finde en balance uden fattigdom og til gavn for miljø, dyr og mennesker.

 

 

 

Hypnoterapi

Gæsteunderviser Mette Herslund er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2001 og er blandt andet efteruddannet i hypnose og hypnoterapi. Mette er desuden uddannet i kognitiv terapi, narrativ terapi og er ThetaHealer. Gennem hendes skarpe intuition ser hun gennem alle dine lag og hjælper dig til at være den du i virkeligheden er. Mette er optaget af helhedstænkning og at bygge bro til en bredere psykologisk forståelse, hvor energipsykologi og spirituelle vinkler medtages, for at forene det bedste fra flere verdener. Hun er desuden passioneret omkring dyr og om at skabe en verden hvor alle trives. For Mette er succes lig med et liv i balance og derfor finder du hende oftest på Tisvilde strand på én af sine islandske heste. Link til hjemmeside

 

 

 

Webinar
Lyt til vores webinar; “Transformer din lavere bevidsthed til en højere bevidsthed”. Der handler om  hvordan nervesystemet påvirkes af vores underbevidsthed og hvordan det kan heales samt en skøn guidet hypnose til at heale via din højere bevidsthed.

https://us02web.zoom.us/rec/share/QE5f5w8WG_lcmj49hPGakyrNvm042Gey4YMGTyII8rClGksdF6V9ggHd3ZhCFUSH.RB28DF0jtvXTX4fl Passcode: BHkv5*Fm (virker bedst, når det indtastet)

Hør podcast om uddannelsen