Intuitivt/clairvoyant kursus

spirituelt kursus, clairvoyant kursus

3-dages spirituelt kursus i at styrke din intuition og clairvoyante evner

Dette 3-dages kursus i intuition og clairvoyance vil hjælpe dig med at styrke dine intuitive og clairvoyante evner. Du vil lære at åbne for både din kropslige og spirituelle bevidsthed. Du vil lære en simpel og effektiv meditativ metode fra ThetaHealing, til at skabe forbindelse i theta-hjernebølger. Theta-hjernebølgen kaldes også populært for “den guddommelige hjernebølge”.

 

Fremtiden er intuitiv og vi får i højere grad brug for vores intuitive evner fremfor de logiske. Fremtidsforsker Anne Skare fortæller, at efter den 3. industrielle revolution kommer den spirituelle. Her vil vi ikke have behov for spirituelle guruer, men i højere grad lytte til vores egen intuitive stemme og stole på denne.  Klik for at læse artiklen

 

Vi vil på kurset arbejde med både intuition og clairvoyance:

Intuition
Din indre intuition handler om den visdom du har i kroppen og især hjertet. Hjertet er vores sande guru, og guider dig til at tage de sande beslutninger i livet. HeartMath Institute i Californien har bevist, at vores hjerte reagerer på input først og derefter sender disse til hjernen som reagerer på dem.

Jo mere du er forbundet med din intuition, jo mere vil du kunne stå i dig selv, dit eget indre lederskab og leve et sandt liv. Det giver selvværd og selvtillid. Du kan i princippet ikke elske dig selv, før du er i forbindelse med dig selv. Som leder er det ligeledes svært at lede andre, før du er i kontakt med dig selv.

Clairvoyance
Clairvoyancen handler om at kontakte noget “større end os” – en højere bevidsthed. Dette er altså ikke blot intuition, men en form for læsning af fremtidens potentiale. Det er dermed også en ren og sand “spejling” af hvem du er samt alle dine ressourcer.

På dette kursus vil du lære at forbinde dig med universets intelligente og kærlige stemme fremfor egoets stemme, som er fyldt med frygt og mindreværd. Forestil dig at være guidet og spejlet herfra i livet, kærlighedslivet og i din karriere.

Helt basalt vil du bl.a. lære at lave clairvoyance med metoden fra ThetaHealing, hvor man primært er i meditative theta-hjernebølger. Udover at øge dine intuitive- og clairvoyante, har theta-hjernebølgen en gavnlig effekt på vores mentale tilstand, støtter kreativitet og problemløsning, øger medfølelse samt skaber ro i sindet. Vianna Stibal, der er ophavskvinde til ThetaHealing, er blevet verdenskendt for denne metode.
Læs mere her: (https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/eeg-scanninger-under-thetahealing/)

 

Øget bevidsthed skaber “paradis på jorden”

Du vil dermed komme i bedre kontakt med både din indre bevidsthed samt en højere bevidsthed. Ifølge buddhismen samt PhD Cellebiolog, Bruce Lipton, er bevidsthed vejen til “paradis på jorden”, da du her er forbundet med dig selv og lever et “vågent” liv. At få kontakt med universet er ikke så mystisk som det lyder og er understøttet af en del videnskabsfolk og videnskabelige undersøgelser. Faktisk er det “bare” kvantefysik og kan beskrives helt videnskabeligt, hvilket jeg fortæller mere om på kurset. Se video hvor Dr. Bruce Lipton uddyber emnet bevidsthed

 

 

 

Hvad får du ud af kurset?

Kurset foregår som en personlig udviklingsrejse, hvor du finder dine egne evner, ressourcer og bliver spejlet i dit højeste potentiale.

Ved at forbinde dig med din indre- og ydre højere bevidsthed, vil du komme i kontakt med dig selv og opnå en følelse af indre styrke, ro og følelsen af at “hvile” i dig selv. Du vil stole mere på hvem du er og de beslutninger du træffer.

Kurset kan desuden hjælpe dig i at styrke din kreativitet og skaberevner, da al kreativitet jo nok stammer fra en højere bevidsthed. I din karriere vil du stå stærkere og have forbindelse med dit indre lederskab, der er forudsætningen for et klart ydre lederskab, Er du allerede behandler, vil du kunne arbejde mere intuitivt med dine klienter.

Hvem henvender kurset sig til:

Kurset er for dig der ønsker at styrke din intuition og dermed opnå klarhed i dit private og/eller professionelle liv. Du kan have glæde af kurset uanset om du er nybegynder, allerede er clairvoyant, behandler, leder, selvstændig etc.

 

Kan alle lære at få kontakt

Vi har alle haft denne kontakt engang og kan lære at genskabe den. Der er naturligvis nogle der har nemmere ved at genskabe denne kontakt end andre, da det handler om at “give slip”, komme indad og turde tage imod de store og positive budskaber.

 

Dato: 12. – 14. janaur 2024
Pris: kr. 5.400,-.
Tider: 10.00 – 16.15

 

Kurset foregår på Strandvejen 118, 1, 3070 Snekkersten, hvor du kan nyde udsigten og lave clairvoyance ved vandet. (Kursusstedet kan flyttes, men dog kun til Kbh/Nordsjælland)

Prisen inkluderer materiale, lydfiler samt te, frugt og snacks.

 

 

TILMELD

Læs om rabatter og øvrige vilkår

 

Tilmelding
Tilmelding sker ved at sende en mail til heartacademy.dk@gmail.com med angivelse af dit navn, adresse, og tlf. Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966.

 

 

 

 

spirituelt og clairvoyant kursus

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

 

Udtalelse fra tidligere kursister:

“At have deltaget på dette kursus er den største gave jeg har givet mig selv, uden at have vidst det på forhånd. Kurset har formået at få mig tættere ind til, hvem jeg er. Jeg har fået mere selvtillid, jeg kan nu stole på min krop og mit sind, jeg tør i langt større grad stole på mit indre kompas. Jeg hviler mere i mig selv, der er en ny tryghed i min egen krop nu, som jeg ikke havde før, og som gjorde at jeg ikke stod stærkt i mig selv – det gør jeg nu. Helt utroligt efter kun tre dage!”

Paulina Frederiksen - Cand. Comm. og skuespiller

Jeg var i tvivl

Før jeg deltog i Intuitiv Workshop, var jeg meget i tvivl om mine intuitive evner. Jeg spurgte ofte mig selv: Er der bare tilfældigheder og noget jeg bilder mig ind? Jeg er ikke længere i tvivl. Jeg har derudover også fået en metode til at kontakte mit højere selv og en metode til at trække mere bevidst på min intuition. Jeg kan også mærke, at det støtter og hjælper mig endnu mere i arbejdet med mine klienter.

Karin Nilsson - terapeut

Jeg har deltaget i Heart Academys intuitionskursus i foråret 2021 og kan varmt anbefale det. Helle Brinch er en fantastisk underviser. Hun er en dygtig kommunikator og altid imødekommende og empatisk. Herudover er hun velforberedt og vidende og samtidig meget intuitiv i sin måde at undervise på. Helle formåede at gøre stoffet spændende og vedkommende både for os med megen intuitionstræning bag os og for de deltagere, som var ikke tidligere har beskæftiget sig med clairvoyance. Jeg kan meget varmt anbefale kurset og Helle Brinch.

Charlotte Juul - HR Direktør

Tusind tak for nogle fine dage. Det overraskede måske, at det kom “let” til mig.
Jeg har virkelig fået meget ud af dagene. Jeg oplevede at komme i en dyb kontakt med mig selv. Jeg står endnu stærkere i hvem/hvad jeg er. Og jeg ser mig selv og mine energier endnu mere klart. Det er jeg taknemmelig for. Og det var en kæmpe gave, at blive bekræftet og set af andre i min sandhed. Det finder man ikke mange steder.

Frederik Munthe - Selvstændig

 

1000 tak for et fantastisk kursus i clairvoyance fra 7. plan! Det er nu 3 uger siden, at jeg var på weekend kursus hos Helle og jeg må sige, at mit liv har taget en radikal ændring siden da; Der er virkelig blevet åbnet op for sluserne og livets fest er for alvor begyndt! Det er en sand fornøjelse at mærke, at mit klarsyn i den grad blev skærpet, hvilket er super gavnligt for mig og min familie, mine klienter og mine omgivelser. For mig var kurset en bootcamp; Redskaberne fra ThetaHealingen fik et ordentligt brush-up og der blev tilføjet mange nye, krydret med Helles store viden og indsigter. Jeg fik så mange gaver med hjem og vil varmt anbefale kurset til alle, som har interesse i healing og klarsyn – Helle er et vidunderligt menneske og en fantastisk lærer!

Maja

Efter 3 fantastiske dage i selskab med Helle og de andre kursister tager jeg hjem med en meget større bagage end jeg kom med. En bagage fyldt op med positivitet, god energi, større selvtillid omkring mine egne evner, dybere forståelse for universet og alt hvad der er i det, en større tro og en gigantisk ro. Nu tør jeg godt stå i mit eget lys og arbejde videre med det.
Kurset er let tilgængeligt og gennemgået på en måde så alle kan være med. Fra mig kommer kun de varmeste anbefalinger.

Maria, Bornholm

I foråret var jeg på et fantastisk Clairvoyance kursus hos Helle, hvor jeg lærte hvad klarsyn egentlig er, og hvordan det kan bruges til at gøre mit og andres liv lettere. Efter at have været på kursus hos Helle, er jeg blevet virkelig vild med at lave clairvoyance. Det er et fantastisk værktøj, der klart viser en retning og giver en guidning i nogle af livets svære spørgsmål. Hvis du er nysgerrig og ku tænke dig at prøve at lege med denne energi, kan jeg anbefale et kursus hos Helle. Hun er ikke bare dygtig, hun er også en fantastisk formidler.

Pernille Sahl, Direktør Exultant

Tak for et fantastisk kursus. Jeg blev meget positivt overrasket over , hvor nemt og ligetil tingene kan ændres. Som clairvoyanthealer kan jeg bruge det og personligt, giver det mig et skub fremad og indre fred.

Gitte L.

Jeg var på et 3-dages kanalisering & clairvoyance kursus i januar 2020.
Helle har blandt mange færdigheder en unik evne til at “læse” ting. I mit tilfælde handlede det om, hvad jeg skulle lære i dette såvel som tidligere liv. Jeg tjekkede efterfølgende med min egen Kilde. Helle havde ramt hovedet på sømmet. Imponerende.
Mine bedste anbefalinger af underviseren Helle og hendes kanaliserings trænings kursus for Theta healere..

Ole Vildmand - Hypnoterapeut