Karina Conradi

Da jeg bruger meget til på videreudvikling af mine kurser og uddannelse og samtidig ønsker kvalitetssessioner, hvor jeg har færre klienter, har jeg i 2021 indledt et samarbejde med Karina Conradi. Karina har klinik i Roskilde, hvormed hun kan hjælpe klienter i dette område.

Karina Conradi er uddannet ThetaHealer, Clairvoyant og DeltaHealer hos Heart Academy og har i flere år assisteret kurserne og uddannelsen. Hun har gået i et intensivt forløb hos Helle Brinch og modtager løbende supervision. Karina er et varmt, kærligt og meget ærligt menneske, som jeg varmt kan anbefale som din behandler.

 

ThetaHealing, DeltaHealing, Clairvoyance/Intuitiv Rådgivning

Karina Conradi

Jeg mødte Helle og ThetaHealing i 2010, da min hjerne holdt op med at fungere. På det tidspunkt kunne jeg hverken koncentrere mig eller huske fra næse til mund og jeg fik konstateret PTSD. Ikke pga. noget vildt dramatisk, bare mange år med for mange bekymringer, for meget ansvar og for stort et stressniveau. 

Jeg var den klassiske søde, perfekte pige, der stillede store krav til mig selv og jeg havde rigtig svært ved at acceptere, at jeg ikke bare kunne styre min hjerne og mit liv, som jeg plejede – så jeg kæmpede faktisk imod noget tid, inden jeg overgav mig til at høre efter, hvad det var min krop prøvede at fortælle mig. 

Heldigvis fik jeg hjælp til at høre min krop og jeg er virkelig taknemmelig for, at min hjerne kom til at virke igen. Men den største gave i mit liv er den selvaccept og selvkærlighed, jeg fik ud healingerne. Mit liv er meget lettere i dag og den hammer jeg før slog mig selv i hovedet med – den er væk.

Så for mig handler healing – uanset om det er clairvoyance, DeltaHealing eller ThetaHealing – i bund og grund om selvkærlighed og selvaccept. At få transformeret det, der står i vejen for, at du føler dig godt tilpas i dig selv og dit liv.

Min baggrund for at heale og lave clairvoyance er Helles uddannelser. Det er den viden jeg arbejder ud fra. Jeg gør det nok en smule anderledes end Helle – vi har jo forskellige personligheder – men vi arbejder med de samme energier, og de budskaber, jeg får til dig fra Universet, er som regel meget smukke, anerkendende og kærlige.

Jeg har klinik i Roskilde, tæt på busstoppested og med fri parkering. Clairvoyance og ThetaHealing kan fint foregå over telefonen. Ved telefonisk ThetaHealing foretrækker jeg, at vi har mødt hinanden eller, at du har prøvet ThetaHealing før, men det er ikke et must.

Priser 2021

ThetaHealing 75 min: kr. 1.200,-
Pakke med 5 sessioner: kr. 5.500
Pakke med 10 sessioner: kr. 12.000

Clairvoyant/Intuitiv rådgivning 
1 time kr. 900,-

Mobilepay 21 60 23 69 eller reg: 0400 konto: 4018117865 (send da kvittering).

DeltaHealing 75 min: kr. 1.200,-
Pakke med 3 sessioner: 3.500,-
Pakke med 5 sessioner: kr. 5.500,-

 

Ved udeblivelse afregnes konsultationen som afholdt. Afbud skal meldes telefonisk min. 24 timer inden konsultation, ellers afregnes fuld pris.

Adresse: Haraldsborgvej 10B, 4000 Roskilde.

 

Book her