Nytårstræning 2022 – tilbage til paradis

Velkommen til en fantastisk nytårsworkshop, der forbereder dig til at gå ind i 2022 fri for skyld, skam og polariteter og få det maksimale ud af dette magiske år.

 

DENNE WORKSHOP AFLYSES OG FLYTTES TIL FORÅRET

Verden er mere polariseret end nogensinde. Det er dog også lige nu, at du kan forene disse polariteter og vælge den energi du vil leve i. Dermed er 2022 et år der byder på fantastiske muligheder og kan ændre og transformere dit liv!

Vi lærer i Biblen, at vi er født i Paradis, men kom til at spise af “det forbudte æble” og dermed røg ud af Paradis. Når jeg arbejder med mennesker, og vi når til de kollektive lag, frygter vi alle djævlen i os selv samt i andre. Vi bærer på en kollektiv skam og “forkerthedsfølelse”. Den får os enten til at være skamløse eller til at føle os forkerte, og dermed hæmme os selv og vores energi.

Djævlen er blot en kraft. Jung sagde for 100 år siden at,  “The dæmon” er vores skaberkraft. Når vi kan integrere denne, kommer vi i forbindelse med vores ild og skaberkræfter. Når vi finder ud af, at vi aldrig forlod Paradis og ikke er forkerte, tør vi konfrontere vores skyggesider og kan vende tilbage til vores oprindelige essens, kraft, kærlighed og glæde.

Denne nytårstræning handler om intet mindre end at vende tilbage til Paradis. Dit eget indre Paradis, hvor du kan anvende alle dine ressourcer, slippe din forkerthedsfølelse – og dermed skam, skyld, frygt og mindreværd – og skabe ud fra den du i virkeligheden er. Et sted, hvor der ikke findes polariteter men kun sandhed og en højere bevidsthed.

Vejen til Paradis går nemlig via bevidstheden. Bevidstheden dømmer ikke, men accepterer alt, som det er. Det er i sandhed “betingelsesløs kærlighed”.

VIL DU MED…..

Så kom med til en skøn NYTÅRSTRÆNINGSDAG. Jeg vil lave en skøn meditation; “Tilbage til Paradis” og fortælle hvordan du kan bruge energierne i 2022 mest optimalt. I skal lave en session, der hjælper hinanden tilbage til Paradis og turde leve llivet derfra. Og I skal naturligvis også lave clairvoyance på hinanden og hjælpe hinanden til at få det bedste ud af 2022. Til sidst vil vi manifestere ønsker ud for 2022, og fremover, med en ny og vidunderlig metode, der går via hjertet.

Bagefter hygger vi på café. Jeg vil anbefale dig at tage med her også, så du kan nyde og benytte dig af det skønne netværk af thetahealere du kan sparre med, samarbejde med samt udveksle sessioner med.

 

 

Dagens program:

  • Forecast 2022. Hør om energierne i 2022. 2022 er året hvor du kan komme tilbage til Paradis. Du kan vælge lyset og renheden og integrere dine egne “dæmoniske” energier og dermed transformere dem til skaberkraft. Det samme er gældende i hele verden. Vi kan gå indad – til essensen – eller sidde fast i kaosset og polariteterne, hvor der hersker en konstant kamp. Lær også hvordan du kan hjælpe dine klienter ind til deres indre Paradis.
  • Meditation tilbage til Paradis. 
  • Session 2 og 2. Tilbage til Paradis. ThetaHealing session med opdatering af digging metoderne.
  • Bevidsthed er vejen til Paradis. Jeg vil fortælle lidt om “ren bevidsthed”.
  • Clairvoyance på hinanden for 2022. I ser hinandens muligheder og potentiale i 2022.
  • Udsendelse af manifestationer med ny metode!! Vi manifesterer vores ønsker med en helt ny metode.
  • Netværk og hygge på café

 

Skal du være med på denne fantastiske workshop foregår det søndag d. 16/1 – 2022, kl 12.00 – 16.00 på TEAMS. Det koster kr. 375,- som indbetales på mobilepay : 70966 eller til bankkonto: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (skriv navn). Skriv også en mail til mig, så jeg kan sende en invitation til TEAMS.

Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Pengene refunderes ikke efter betaling og kan ikke overføres til andre workshops.

Du kan høre meditationen “Tilbage til Paradis”  og forberede dig lidt på den skønne energi.

(NB: Denne workshop er kun for ThetaHealere!!)

 

 

FORBEREDELSE
Skriv alt hvad du ønsker for 2022, og evt fremover, ned på et papir (skriv det i nutid) og tag det med, så vi kan sende vores manifestationer ud sammen. Husk at du bl.a. kan manifestere evner, materialle ting, relationer, hændelser, helbred, tilstande, tilstande for hele verden etc.

 

Jeg glæder mig til at se dig til en paradisisk eftermiddag

 

Med kærlighed

Helle