Transformation Sessions – ThetaHealing

Transformer dit liv

Transformation Sessions er en magisk blanding af energiterapi (ThetaHealing), psykoterapi, coaching, hypnoterapi, clairvoyance og kropsterapi der hjælper dig til at finde og udleve din livsmission og transformere dit liv.

Fremfor at bruge en masse energi på de udfordringer du har i dit liv, anvender jeg ThetaHealing til forløsning af traumer og negative overbevisninger, der hindrer dig i at leve det liv du ønsker.  I ThetaHealing er klienten i en meditativ tilstand (theta-hjernebølger), som gør det muligt, at komme helt til roden af de negative programmer/overbevisninger der er skabt i vores hjerne – og celler – og forløse dem energetisk. Clairvoyancen hjælper mig til at se præcis hvad den enkelte udfordring handler om, så jeg ved hvad vi skal arbejde med. Ligeledes anvender jeg clairvoyancen til at spejle klienten i deres potentiale og højeste sandhed, potentiale og livsmission så alle falske overbevisninger og identiteter/roller kan forløses.

Jeg arbejder med at flytte mine klienter på en “højere vibration”, hvor de eksisterende udfordringer og lavere energier vil forløses og klientens individualitet og sjæl kan blomstre. Min klare overbevisning er, at vi altid vil være sunde og turde udleve vores livsmission, når vi er forbundet med vores sjæleessens.

Jeg arbejder med et helhedsorienteret syn på mennesket og verden og lader mig inspirere af både seneste hjerneforskning og kognitiv adfærdspsykologi samtidig med at alt jeg laver forgår på en grundlæggende forståelse af buddhistisk filosofi og også indeholder elementer fra native americans.

Mine klienter er især mennesker, der mærker at de ønsker lidt mere af livet, samt erhvervsledere, selvstændige, kreative og andre behandlere.

 

Udbytte af et forløb:

  • Slippe indre og ydre begrænsninger
  • Slippe gamle overbevisninger og forældede identiteter du ubevidst lever dit liv ud fra
  • Leve fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt i balance og vitalitet fri for sygdom, stress, angst, depression etc.
  • Slippe traumer og chok, der gør at du sidder fast fysisk, psykisk og spirituelt
  • Finde ind til din indre essens, autencitet, og dermed dit livsformål/soulpurpose og passion
  • Finde dit indre lederskab og være leder i dit eget liv
  • Karriereudvikling, hvor vi arbejder med at finde dit livsformål arbejdsmæssigt

Transformations pakke

Da “commitment” er essentielt for al udvikling, anbefaler jeg et forløb, der starter med et livsbaneforløb på 2 timer og indeholder 9 sessioner af 75 min varighed, hvor vi arbejder med at slippe overbevisninger, identiteter, gamle traumer, samt finde ind til din essens, selvkærlighed, sårbarhed og styrke og dermed turde handle på dit livsformål. Pris kr. 12.000,-

I 2017 har jeg haft to sessioner med fokus primært på min jobsituation. Og jeg er dybt imponeret over hvor klart Helle ser. Jeg fik indsigter, som i den grad har frigivet energi, ændret frustration til afklaring og begrænsning til mulighed.
I forbindelse med anden session hjalp Helle mig til at forstå, hvordan jeg kunne finde de sidste brikker til at samle mit fremtidige arbejdslivs puslepil.
Helles healing i forbindelse med sessioner er transformerende udover det sædvanlige. Således hjalp Helle mig med at blive bevidst om, hvad der er særligt unikt ved mig og derved kunne jeg forstærke mit brand. De to sessioner bragte mig til at sige et fast job op for at forfølge min drøm og være selvstændig med min store passion. Tusind tak Helle

Vibeke Fraling, Qigong Master

Jeg har over de sidste 8 år forsøgt at finde frem til hvorfor jeg bliver ved med at spænde ben for mig selv, når det drejer sig om at skabe en succesfuld virksomhed. Jeg har deltaget i talrige seminarer, læst masser af bøger, og lyttet til 100-vis af audio omkring personlig udvikling, målsætning, affirmationer og ligende. På 4 min. fandt Helle ind til sagens kerne, og løste mine udfordringer. Jeg kan kun give Helle mine aller varmeste anbefalinger

Bobby Kurell