Transformational Sessions™

Transform into your highest potential

Transform into your highest potential

Forestil dig at du kan blande det bedste fra psykologien og coaching med clairvoyance og healing.

Først når du er i lyset, har du mod og kærlighed nok til at kunne indse og acceptere dine skyggesider, hvorved de kan transformeres til urkraft og skaberkræfter. Når vi kan det, slipper vi (offer)rollerne og vender tilbage til vores helhed og skabende natur. Vi kan ikke reparere ego’et udfordringer fra ego’ets begrænsende tænkning.

” No problem can be solved from the same level of consciousness that created it.” (Albert Einstein)

Forestil dig at du har en bil med for lidt olie på motoren. De fleste behandlingsformer handler om at analysere symptomerne. Hvor stammer de fra? Hvilke konsekvenser har de? Hvordan reparerer man motoren når den er løbet tør for olie? Transformational Sessions handler først og fremmest om at “hælde olie på motoren”;  at forene det højere selv med ego’et og lade begge kræfter være i spil.

Metateorien bag sessionerne bygger på det spirituelle paradoks; at alle de udfordringer du har været igennem i livet har en højere mening, og var der for at føre dig til dit højeste formål og potentiale. “What’s in the way, is the way”. Der en mere eller mindre forudbestemt vej, en livsbane, som vil tage dig til dit højeste formål og potentiale, hvis du tør erkende og transformere dine skyggesider og traumer. Når vi forstår hvorfor vi skulle igennem vores udfordringer kan vi transformere dem til styrke fremfor at hænge fast og bliver ofre for dem.

En del af metoden stammer fra ThetaHealing, hvor du er i en meditativ tilstand (theta-hjernebølger), som gør det muligt, at komme helt til roden af de negative programmer/overbevisninger der er skabt i vores hjerne – og celler – og forløse dem energetisk. Theta-hjernebølger er desuden de hjernebølger vi var i som 2-6 årige, hvor de fleste af vores overbevisninger blev ind-programmeret, og er derfor nødvendige for at af-programmere dem igen. (Se EEG-scanninger foretaget før en ThetaHealing session og 9 min. inde i en session her.)

Clairvoyancen hjælper mig til at se præcis hvad dine udfordringer handler om, så jeg ved hvad vi skal arbejde med og hvordan jeg skal spørge ind til problemet. Ligeledes anvender jeg clairvoyancen til at spejle dig i dit potentiale og højeste sandhed så falske overbevisninger og identiteter/roller kan forløses.

Mine klienter er især mennesker, der ønsker at udleve deres fulde potentiale personligt som og fagligt. Derfor tilbyder jeg også forretningsudvikling.

Du kan høre mere om Transformational Sessions i følgende lydfil:

 

Et typisk forløb kunne se sådan ud:

  • Forløsning af gamle ubalancer, overbevisninger, mønstre, finde læreprocessen i disse. Forløsning af chok, traumer samt fysiske ubalancer. er arbejder vi både med miljø, arv samt karma og forløser på alle niveaer.
  • Identificere vedligende faktorer til dine ubalancer, hvad har gevinsten været.
  • Ny energi og vibration, nyorientering – indsigt i dit potentiale
  • Finde ind til din indre essens, autencitet, og dermed dit livsformål/soulpurpose og passion
  • Finde dit indre lederskab og være leder i dit eget liv
  • Karriereudvikling, hvor vi arbejder med at finde dit livsformål arbejdsmæssigt

Transformations pakke

Da “commitment” er essentielt for al udvikling, anbefaler jeg et forløb, der starter med et livsbaneforløb på 2 timer og indeholder 9 sessioner af 75 min varighed, hvor vi arbejder med at slippe overbevisninger, identiteter, gamle traumer, samt finde ind til din essens, selvkærlighed, sårbarhed og styrke og dermed turde handle på dit livsformål. Pris kr. 12.000,-

I 2017 har jeg haft to sessioner med fokus primært på min jobsituation. Og jeg er dybt imponeret over hvor klart Helle ser. Jeg fik indsigter, som i den grad har frigivet energi, ændret frustration til afklaring og begrænsning til mulighed.
I forbindelse med anden session hjalp Helle mig til at forstå, hvordan jeg kunne finde de sidste brikker til at samle mit fremtidige arbejdslivs puslepil.
Helles healing i forbindelse med sessioner er transformerende udover det sædvanlige. Således hjalp Helle mig med at blive bevidst om, hvad der er særligt unikt ved mig og derved kunne jeg forstærke mit brand. De to sessioner bragte mig til at sige et fast job op for at forfølge min drøm og være selvstændig med min store passion. Tusind tak Helle

Vibeke Fraling, Qigong Master

Jeg har over de sidste 8 år forsøgt at finde frem til hvorfor jeg bliver ved med at spænde ben for mig selv, når det drejer sig om at skabe en succesfuld virksomhed. Jeg har deltaget i talrige seminarer, læst masser af bøger, og lyttet til 100-vis af audio omkring personlig udvikling, målsætning, affirmationer og ligende. På 4 min. fandt Helle ind til sagens kerne, og løste mine udfordringer. Jeg kan kun give Helle mine aller varmeste anbefalinger

Bobby Kurell