ThetaHealing efterår 18′

Home » ThetaHealing efterår 18′

THETAHEALING UDDANNELSE / KURSER I CHARLOTTENLUND

I ThetaHealing forenes terapi, healing, coaching og clairvoyance i en fantastisk effektiv og transformerende enhed, hvor det healende arbejde sker i kontakt med den universelle energi. Når du har kontakt med den universelle energi, vil du blive spejlet i din højeste sandhed, potentiale og livsmission og alle falske overbevisninger og identiteter/roller kan forløses.

Som ét af de stærkeste redskaber, vil jeg lære dig at finde læreprocessen i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traume og ydermere skabe grobund for tilgivelse af dig selv og andre. Du vil desuden lære at identificere destruktive overbevisninger samt en metode til at finde ned til kernen af dem, så de kan forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger kunne påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen “Intelligente Celler”. Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling.

Uddannelsen er opdelt i to hoveddele, hvor den ene især henvender sig til dig der ønsker at anvende healingen til eget behov og en overbygning til dig der ønsker at anvende healingen som behandler.

Kursusrækken afsluttes med en MasterClass, hvor jeg vil inddrage elementer fra psykologien, coaching, gestaltterapi samt østlig og vestlig filosofi i undervisningen, så du får en bred og effektiv uddannelse i at skabe personlig transformation. Den sidste dag afsluttes med supervision, hvilket er utroligt givende og lærerigt.

NB:De sidste to basiskurser har været udsolgte, så vent ikke for længe med tilmelding.

Datoer for næste kursusrække. (Læs mere om de enkelte kurser, ved at klikke på linkene herunder):

Basis kursus:               17. – 19. august          Pris kr. 4.300,-
Advanced kursus:       14. – 16. september    Pris kr. 4.300,-
Dig Deeper:                  13. – 14. oktober         Pris kr. 3.000,-
Manifestation:              10. – 11. november     Pris kr. 3.000,-
MasterClass :               23. – 25. november     Pris kr. 4.300,-

Tider er fredage 10.30 – 17.00, lørdage 9.30 – 16.45 og søndage 9.30 – 16.15.

 

PRISER

EARLY BIRD: VED TILMELDING TIL BASIS KURSUS INDEN 20/7 ER PRISEN KR 4100,-

Pakke 1 “Grundforløb”; Basis, Advanced og Dig Deeper
Pris ved tilmelding og samlet betaling til alle 3 kurser kr. 11.100,-. Du kan vælge at betale i rater, hvor hver rate koster kr. 3800,- og skal indbetales senest 15 dage inden hvert kursus. (samlet pris er hermed kr. 11.400,-)

EARLY BIRD: VED TILMELDING OG BETALING INDEN 20/7 ER SAMLET PRIS KR 10.800,-

Pakke 2 “Superviseret Behandler”, hele uddannelsen
Pris ved bindende tilmelding til alle 5 kurser og samlet betaling er kr. 17.800. Betaling kan opdeles i 5 rater af kr. 3700,- (samlet pris er hermed kr. 18.500,-)

EARLY BIRD: VED TILMELDING OG BETALING INDEN 20/7 ER SAMLET PRIS KR 17.500,-

Dig Deeper og Master Class koster kr. 6700,- når du tager dem samlet og betaler samlet.

Kurserne kan tages enkeltvis men skal tages i den nævnte rækkefølge.

Prisen inkluderer Viannas 2 bøger; “ThetaHealing” og “Advanced ThetaHealing” samt danske manualer til alle kurser, frugt, snacks, te/kaffe.

Tager du basiskurset og vælger derefter at tage Advanced og Manifestation eller Dig Deeper, kan du betale kr. 6.600 for de 2 efterfølgende kurser og kr. 13.700 for resten af uddannelsen (såfremt der er ledige pladser).

Sted: Myyoga, Hyldegårdsvej 29, Charlottenlund

Tilmelding på tlf:  22431717 samt ved betaling af det fulde beløb eller 1. rate til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer). Såfremt du betaler i rater, indbetales hver rate senest 20 dage inden hvert kursus.

Deltagelse på kurserne i ThetaHealing forudsætter at du har arbejdet med dig selv tidligere og dermed kan tage ansvar for din egen proces under kurset. For at blive tilmeldt skal du godkendes til kurset, hvilket du bliver gennem telefonsamtale på telefon: 2243 1717. 

Ved afbud op til 10 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undt. et depositum på kr. 2000,-. Ved senere afbud tilbagebetales depositum ikke. Ved tilmelding til flere kurser, er du forpligtet til betaling for resten af kurserne, såfremt du ikke ønsker at fortsætte. 

Konto: Handelsbanken, reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer). 

Kære dig, som læser dette (:
Er du træt af at eksistere og klar til at leve?! Er du klar til at mærke og finde ind til dit sande jeg?! Så kan jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Helle Brinch, Heart Academy, ThetaHealing, Delta Healing, ThetaHealing Kurserne & Delta Healing Kurserne. Helle er en utrolig dygtig lærermester, og formidler af budskaberne fra universet. På ThetaHealing kurset har jeg lært at mærke min krop og universet på en helt ny måde. Jeg har opdaget nye sider af mig selv, lært utrolig meget om mig selv og ting min krop kan huske, og fundet overbevisninger jeg overhovedet ikke vidste jeg havde, men ikke mindst har jeg har fået redskaber til at fjerne de overbevisninger der forhindrer mig, i at opnå mit fulde potentiale, og få det liv jeg drømmer om! Så hvis du er klar til at arbejde seriøst med dig selv og universet, kan Helle & Heart Academy uden tvivl hjælpe dig, til at finde ind til sit sande jeg, og se hvor meget potentiale der rent faktisk er (: Rigtig god fornøjelse (:

Anusuya

Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning.
Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing

Helle Betina Nørgaard

Og så tusinde tak for alt det du har givet videre af læring!! Jeg har fået rigtig meget med mig.
Det er stadig en proces der er i gang, så det kan være lidt svært at sætte så mange ord på det.
Det er jo ligesom at man først skal arbejde sig igennem nogle lag og bruge tid på overhoved at tage det ind.
Men jeg er så glad for alle de redskaber vi har fået og glæder mig meget til at bruge det videre.
Det er helt vildt imponerende med alt den viden du kunne komme ud med på så kort tid. Virkelig flot struktureret

Liv