ThetaHealing på BALI


THETAHEALING PÅ GUDERNES Ø BALI
13. – 15. oktober

Healing betyder for mig “at give slip”, og i vidunderlige omgivelser tilbydes du nu at lære at give slip på gamle energier og overbevisninger, du ikke længere har brug for ved at deltage på dette helt unikke kursus i ThetaHealing, der undervises på dansk, i smukke, eksotiske omgivelser med udsigt ud over junglen i den spirituelle og kulturelle by Ubud på Bali.

images-2

Pris for 3 dages kursus inkl. materiale og certificering på lækkert resort med stor pool, luksus frokostbuffet, frugt og drikkevarer er kun kr. 4000,- ved tilmelding og betaling inden d. 20. august.
(Resortet er kun for kursets deltagere)

533a423d

På basiskurset vil du lære alle de grundlæggende teknikker i ThetaHealing som overbevisningsarbejde, følelsesarbejde, at lave healinger samt clairvoyance. ThetaHealing er en blanding af healing, clairvoyance, coaching og terapi i ét. ThetaHealing er den mest effektive metode til at ændre de overbevisninger, der holder dig bundet til gamle vaner, mønsker, tanker og adfærd. Du kan læse meget mere om ThetaHealing og basiskurset her.

Formålet med dette kursus er at hjælpe dig til at slippe de overbevisninger der ikke er sande for dig, at slippe gammel energi  og finde ind til den sande person du er, så du bedre kan finde dit livsformål – og leve et liv i glæde og kærlighed.

Efter kurset, vil du blive certificeret ThetaHealerBasiskurset er ment som et introduktionskursus til de øvrige kurser i ThetaHealing; Advanced kursus, Manifestation & Overflod, men kan dog også tages alene med stort udbytte. Får du lyst til at arbejde med ThetaHealing har jeg også skabt en Master Class, sammensat af de vigtigste elementer for at kunne virke som behandler.

Læs tidligere kursisters udtalelser her.

Kurset afholdes på vidunderligt resort 2 km fra den kulturelle og spirituelle by Ubud, på Bali. Her vil vi blive opvartet med økologisk buffet, og det er muligt at bestille massage, yoga, børnepasning, transport etc på resortet. Balineserne kalder selv deres ø for “Gudernes Ø” og har du ikke været der før, kan du ikke undgå at mærke hvorfor, når du er der. Bali er fordybelse, sanselighed, natur, kultur, spiritualitet, kærlighed og skønhed centreret på en lille hinduistisk ø. Øen rummer både bjerge, en enkelt vulkan, frodige regnskove, smukke rismarker og kridhvide sandstrande.

Overnatning/Resortet
Der er mulighed for at bo på resortet i lækre dobbeltværelser fra d. 12/10 – 17/10 for kr. 460,- pr. nat. Prisen er for et dobbeltværelse med eget badeværelse og morgenmad. Pris for delt dobbeltværelse evt. med ekstra seng er kr. 250,- pr. nat inkl. morgenmad. Resortet ligger 2 km fra Ubud med fantastisk udsigt til rismarker og i gåafstand til restaturanter. Der er et begrænset antal overnatningspladser. Adressen er: Jalan Katik Lantang Singakerta, Ubud, Bali.

6f

Program
Vi starter hver morgen kl. 9.30 med en skøn morgenmeditation, hvor du vil lære at meditere på særligt høje frekvenser og nå det jeg kalder “7 plan”, som er der ThetaHealing udføres fra. Vi “arbejder” til kl. 13.00 hvor der serveres skøn frokostbuffet og holder pause til kl. 14.15, hvor du er fri til at nyde poolen, lave lidt yoga, bestille en massage etc. Derefter arbejder vi videre til kl. 17.00. Aftenen er til fri disposition. Der kan bestilles mad på resortet og restauranter er i gåafstand.

Fly
Jeg vil anbefale at flyve med Singapore Airlines, der flyver med ét stop for ca. kr. 5.500. Jeg har booket gennem Supersaver, alternativt kan du prøve på Momondo, Skyscanner eller svenske selskaber, som flyver fra København. Jeg flyver fra København d. 11. oktober kl. 12.30 og ankommer på Bali d. 12/10 kl. 11.00. Ankommer du samme tid, og overnatter på stedet, er transport fra lufthavn inkluderet i prisen. Ellers kan transport arrangeres for kr. 200,- pr. bil.

Læs om visum, vaccination etc her: Visum etc

Tilmelding
Prisen inkluderer Viannas bog samt dansk kursusmateriale. Prisen for kurset er kr. 4500,- efter d. 20. august. Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig snarest via mail til heartacademy.dk@gmail.com og ved betaling på reg nr: 6301 kontonr: 0001705822 (Husk at påføre navn og telefonnummer). Du er meget velkommen til at ringe på tlf: 2243 1717, såfremt du ønsker at høre mere om kurset.

Afbud
Såfremt du bliver forhindret i at deltage, refunderes kursusudgiften ikke, men du er velkommen til at videresælge det til en anden. Såfremt jeg skulle blive syg og måtte aflyse kurset, refunderes din kursusudgift, men ikke udgifter til fly mv.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook, der hedder “ThetaHealing på Bali“, hvor du kan koordinere fly med andre deltagere.

Prisen for kursister, der har taget basis kurset hos mig, er kun kr. 900,-, – der er dog et begrænset antal “repetitionspladser”.

images-3