ThetaHealing kurser efterår 19′

Transform into your highest potential

ThetaHealing er den mest simple metode til forløsning af negative og begrænsende overbevisninger. Her finder du ind til underbevidstheden og får den til at slippe alt det negative, du slæber med dig i livet.

ThetaHealing er en sammensmeltning af clairvoyance, healing og terapi og kan både anvendes til eget behov og som behandler. Du vil som udøver lære at anvende clairvoyancen terapeutisk til at “se”, hvilken grundoverbevisning du/klienten har, som er roden til den skabte ubalance eller tilstand. Du anvender så det, du “ser”, til at stille klienten spørgsmål, som hjælper til at komme helt ned til roden af problemet. Her heales den overbevisning, der ligger i underbevidstheden og påvirker den fysiske, mentale eller psykiske ubalance.

For mig er ThetaHealing den mest effektive vej til udvikling. (Du kan læse min egen oplevelse med ThetaHealing her).

Som et af de stærkeste redskaber vil jeg lære dig at finde læreprocessen i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traume – og ydermere skabe grobund for en eventuel tilgivelse.

Du vil desuden lære at anvende clairvoyance til at identificere dine/klientens destruktive overbevisninger og finde ned til de ubevidste rødder af dem. Dermed kan de forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Med clairvoyancen vil du/klienten blive “spejlet” i sit højeste potentiale, hvilket skaber en effekt dels i kroppen (energetiske såvel som neurologisk.

Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred, samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing anbefales og understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen “Intelligente Celler”. Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling (Link til dokumentation). Dette forklarer, hvorfor ThetaHealing er populært og udbredt i 123 lande.

Praktisk info
ThetaHealing-uddannelsen er opdelt i 5 moduler, hvor især basis- advanced og manifestationskurserne henvender sig til dig, der ønsker at anvende healingen til eget behov. Det er dog nødvendigt at tage Dig Deeper kurset inden Manifestationskurset. 

Kursusrækken afsluttes med en MasterClass, hvor jeg inddrager elementer fra psykologien, neurologien, coaching, gestaltterapi samt østlig og vestlig filosofi i undervisningen. Her vil du lære at integrere metoden fra ThetaHealing i et større perspektiv, hvor du også vil lære at forløse begrænsende roller og arbejde med traumer. Dermed får du en bred og effektiv uddannelse i at skabe personlig transformation.

NB: Deltagelse på kurserne i ThetaHealing forudsætter, at du har arbejdet med dig selv tidligere og dermed kan tage ansvar for din egen proces under kurset. For at blive tilmeldt skal du godkendes til kurset, hvilket du bliver gennem telefonsamtale på telefon: 2243 1717. 

Datoer for næste kursusrække (læs mere om de enkelte kurser ved at klikke på linkene herunder):

Basis kursus:               23. – 25. august         Pris kr. 4.600,- (UDSOLGT)
Advanced kursus:       20. – 22. september  Pris kr. 4.600,-
Dig Deeper:                  02. – 03. november    Pris kr. 3.200,-
Manifestation:              30/11 – 1/12               Pris kr. 3.200,-
MasterClass :               10 – 12. januar 20´   Pris kr. 4.600,-

 
Kurserne foregår fredage 10.30 – 17.00, lørdage 9.30 – 16.45 og søndage 9.30 – 16.15. Sted: Myyoga, Hyldegårdsvej 29, Charlottenlund (Myyoga). MasterClass foregår på Strandvejen 118, 1. Snekkersten.

PAKKERABAT
Pris for alle kurser v. samlet betaling: kr. 18.000,-  

Pris for de 4 første kurser: Basis, Advanced, Dig Deeper og Manifestation er kr. 14.400,- ved samlet betaling. (Du sparer kr. 1200,-)

Pris for de 3 første kurser; Basis, Advanced og Dig Deeper er kr. 11.800,- ved samlet betaling. (Du sparer kr. 600,-)

Kurserne kan tages enkeltvis, men skal tages i den nævnte rækkefølge. Har du allerede kurset i Clairvoyance, kan du trække kr. 1000,- fra disse kurser – og omvendt. Læs om clairvoyancekurset her.

Prisen inkluderer Viannas 2 bøger; “ThetaHealing” og “Advanced ThetaHealing”, samt manualer til alle kurser, frugt, snacks, te/kaffe.

Tilmelding på tlf:  22431717 samt ved betaling af det fulde beløb eller 1. rate til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer) eller tilmeld/betal herunder:

Basis 3 kurser 4 kurser Hele udd.,-

 

 

Bruttolønsordningen
Såfremt din arbejdsgiver tillader dig at anvende bruttolønsordningen (læs mere på Skattestyrelsens hjemmeside) kan du betale uddannelsen over din løn og dermed spare 40-50% af uddannelsens pris.

Ved afbud op til 15 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum på kr. 2000,-. Ved senere afbud tilbagebetales depositum ikke.

 

Udtalelser om uddannelsen: (læs flere på Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/hellebrinch.dk

 

Af hjertet tak for dit skønneste varme og milde væsen… Du besidder en kærlighed og indre skønhed, som så tydeligt kommer til udtryk i din formidling.. Du har en unik evne til at kommunikere og give feedback på en måde så man på ingen måde kan føle sig forkert..  Dine evner som Theta Healer er jeg fuldstændig blown away over – du har de vildeste evner ud over alle grænser..  Jeg har selv i denne proces oplevet en indre healing, som jeg ikke har kunne opnå ved andre metoder. Jeg føler mig hel og samlet med et åbent hjerte. Så fra hele det hjerte – tusind tak for dig og dine evner.. Uden dig lå jeg stadig som 1000 glasskår..

Miila Duus


På det varmeste anbefaler jeg Thetahealer uddannelse og de enkelte moduler, der på hver sin måde er med til at transformere ens liv, for hvert modul var et healende forløb, i trygge rammer med Helle som kompetent underviser, tusinde tak for de gode varme energier samt know how, på vejen.

Bjarke Torben Jensen


1000 tak for fem helt fantastiske, opløftende og informationsrige kurser! Jeg har haft enormt stor gavn af, at lære Theta Healing og er meget glad for, at jeg valgte at tage kurserne hos netop dig! Intet er tilfældigt. Du er god til, at lære fra dig med dit kærlige og nærværende væsen, en kærlighed der også skinner igennem i din tilgang til ThetaHealingen, din videreformidling af stoffet samt din tilgang til kursisterne. Du er meget indsigtsrig, hjertevarm og favnene. -tak for dig!

Jeg bruger ThetaHealing dagligt og elsker den indsigt, kraft og glæde det har givet og stadig bringer mig, samt alle de muligheder det har åbnet -det er STORT!

NadjaViga


Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning.
Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing.

Helle Betina Nørgaard

Jeg har deltaget i Helle Brinchs kursus i thetahealing, og det har på alle måder været en fantastisk oplevelse.
Helle er en helt enestående underviser. Med stor faglig dygtighed, tålmodighed, humor og empati formidler hun kærligt sin viden og sine færdigheder til kursisterne.
Jeg kan varmt anbefale Heart Academy og Helle Brinch.

Tom Jørgensen - Lektor i dansk og retorik


Det har været en fantastisk oplevelse at tage uddannelse hos dig. Man mærker tydeligt at du har stor viden og megen erfaring; både når du på på fantastisk og pædagogisk vis formidler stoffet og når du med stor ro og sikkerhed hjælper os elever i praksis. Ud over at det er spændende og berigende, så har det også været både morsomt og hjertevarmt. Tak for dig.

Mette


Helle har en fantastisk evne til å formidle, og hun introduserer thetahealing på en forståelig, varm og superpedagogisk måte. Thetahealing (kursene) åpner opp forståelsen av deg selv og verden på en ny og positiv måte, og bevisstheten av hvordan ting henger sammen, øker med 100 prosent. Det fører til en umiddelbar dybde og erkjennelse av at du har så mye mer å bidra med til deg selv og alle/alt omkring deg enn du tror. Du kan skape ditt liv som du vil! Det er utrolig å merke kontakten med Gud/universet og kjenne hvordan du utvikler deg – og å oppleve at medkursister flytter seg fra kurs til kurs på en dyp og befriende måte. WOW, kan anbefales på det varmeste

Ingunn


Det var en rigtig givende og eye opening weekend. Det er en skøn opdagelse, at alle mure jeg før har opgivet at komme over, endelig giver efter og falder når jeg laver overbevisningsarbejde. Theta healing har givet mig det fulde ansvar for mine tanker og indsigt i hvordan de skaber mit liv, og det er både skræmmende og dejligt. Begrænsninger i mit sind er forvandlet til muligheder. Nu elsker jeg at opdage en begrænsende tanke, for så ved jeg at jeg kan begynde at glæde mig til en tur til det 7. plan- hjem og hente hjælp, hvor der virkelig er hjælp at hente!

Lykke - Psykoterapeut