ThetaHealing uddannelse 2021

Transform into your highest potential

Med ThetaHealing® forløser vi ikke blot negative og begrænsende overbevisninger og hændelser, vi transformerer dem til styrker og potentiale.

ThetaHealing er en fantastisk metode – måske verdens bedste – der sammensmelter clairvoyance/intuition, healing og terapi og kan både anvendes til eget behov og som behandler. Du vil som udøver lære at anvende clairvoyancen terapeutisk til at “se”, hvilken grundoverbevisning du/klienten har, som er roden til den skabte ubalance eller tilstand. Du anvender så det, du “ser”, til at stille klienten spørgsmål, som hjælper til at komme helt ned til roden af problemet. Her heales den overbevisning, der ligger i underbevidstheden og påvirker den fysiske, mentale eller psykiske ubalance.

For mig er ThetaHealing den mest effektive vej til udvikling. (Du kan læse min egen oplevelse med ThetaHealing her).

Som et af de stærkeste redskaber vil jeg lære dig at finde læreprocessen i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traume – og ydermere skabe grobund for en eventuel tilgivelse.

Du vil desuden lære at anvende clairvoyance til at identificere dine/klientens destruktive overbevisninger og finde ned til de ubevidste rødder af dem. Dermed kan de forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Med clairvoyancen vil du/klienten blive “spejlet” i sit højeste potentiale, som dermed bliver bevidstliggjort, hvilket skaber en effekt både energetisk og neurologisk.

Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred, samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing anbefales og understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen “Intelligente Celler”. Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling (Læs dokumentation om ThetaHealing. Dette forklarer, hvorfor ThetaHealing er populært og udbredt i 123 lande.

Praktisk info ThetaHealing-uddannelsen er opdelt i 5 moduler, hvor især basis- advanced og manifestationskurserne henvender sig til dig, der ønsker at anvende healingen til eget behov. På hvert kursus uddybes metoden og bliver stærkere og mere effektiv.

Kursusrækken afsluttes med en MasterClass, hvor jeg inddrager elementer fra psykologien, neurologien, coaching, gestaltterapi samt østlig og vestlig filosofi i undervisningen. Her vil du lære at integrere metoden fra ThetaHealing i et større perspektiv, hvor du også vil lære at forløse begrænsende roller og arbejde med traumer. Dermed får du en bred og effektiv uddannelse i at skabe personlig transformation.

NB: Deltagelse på kurserne i ThetaHealing forudsætter, at du har arbejdet med dig selv tidligere og dermed kan tage ansvar for din egen proces under kurset. For at blive tilmeldt skal du godkendes til kurset, hvilket du bliver gennem telefonsamtale på telefon: 2243 1717.

Datoer for næste kursusrække (læs mere om de enkelte kurser ved at klikke på linkene herunder):

 

Basis kursus:             23. – 25. april eller 3. – 5. maj              kr. 4.600.
Advanced kursus:     21. – 23. maj                                           kr. 4.600,-
Dig Deeper:               19. – 20. juni                                            kr. 3.400,-
Manifestation:          28.- 29. aug                                             kr 3.400,-
Master Class:           17. – 19. september                               kr. 4.600,-  

 

 

 

Unikke forhold grundet corona: Pga. forsamlingsforbuddet på 10 personer, vil der blive to basiskurser. Du får derfor en unik mulighed for at deltage på et hold med få deltagere. Samtidig åbner jeg dørene til min private bolig i Snekkersten, så du kan nyde de kærlige energier fra ThetaHealingen med den bedste udsigt. 

Tid: Kurserne foregår 1. dag kl. 10.30 – 17.00, 2. dag kl. 9.30 – 16.45 og 3. dag kl.  9.30 – 16.15.

Sted: Strandvejen 118, 1. Snekkersten. Parkering er mulig på Strandvejen eller ved havnen ca. 500 m derfra. Det ligger ca. 500 m fra Snekkersten StationSted: Strandvejen 118, 1., 3070 Snekkersten. 

 


RABATTER
Alle kurser Ved samlet betaling for alle kurser er prisen kr. 18.000,- (du sparer kr. 2600,-)

De 4 første kurser Pris for de 4 første kurser: Basis, Advanced, Dig Deeper og Manifestation er kr. 14.400,- ved samlet betaling. (Besparelse kr. 1600,-)

De 3 første kurser Pris for de 3 første kurser; Basis, Advanced og Dig Deeper er kr. 11.800,- ved samlet betaling. (Besparelsen kr. 800,-) Kurserne kan tages enkeltvis, men skal tages i den nævnte rækkefølge.

Yderligere rabat med clairvoyance-kurset Har du allerede kurset i Clairvoyance, kan du trække kr. 1000,- fra, når du køber min. 3 Theta kurser – og omvendt. Læs om clairvoyancekurset her.  

 

Prisen inkluderer: Viannas 2 bøger “ThetaHealing” og “Advanced ThetaHealing”. Danske eller engelske manualer til alle kurser. Frugt, snacks, lidt sødt om eftermiddagen samt te/kaffe. Meditationer fra kurserne tilsendt som lydfiler. En netværksgruppe på Facebook du kan bruge til træning, sparring og supervision efter uddannelsen. En fremtidssikret uddannelse og metode til dig selv og dine klienter.  

Tilmelding på tlf:  22431717 samt ved betaling på mobilepay 70966. Beløb over kr. 15.000 skal betales til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer).

Bruttolønsordningen: Såfremt din arbejdsgiver tillader dig at anvende bruttolønsordningen (læs mere på Skattestyrelsens hjemmeside) kan du betale uddannelsen over din løn og dermed spare 40-50% af uddannelsens pris.

Corona-forholdsregler: Det er ikke et krav at du bærer mundbind på kurset og derfor frivilligt om du vælger at bære det, fx. i pauserne, hvor vi står op. Det kan anbefales at lade sig teste inden kurset, da vi vil have tæt kontakt. Har du selv symptomer på COVID-19 eller haft nær kontakt med en person der har symptomer på COVID-19 eller er teste positiv for COVID-19 skal du ikke møde op på kurset. Du kan i stedet blive flyttet til næste kursus eller alternativt afmelde kurset uden gebyr.

Afbudsregler: Ved afbud op til 15 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum på kr. 2000,-. Ved senere afbud tilbagebetales depositum ikke. Har du betalt for flere kurser betales kun depositum på kr. 2000,-. Tilmelding er bindende for resten af kurserne. Ved sygdom kan du tage dem på et senere tidspunkt. Kurser er personligt køb og kan ikke overdrages til andre.

 

Udtalelser om uddannelsen: (læs flere på Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/hellebrinch.dk

Af hjertet tak for dit skønneste varme og milde væsen… Du besidder en kærlighed og indre skønhed, som så tydeligt kommer til udtryk i din formidling.. Du har en unik evne til at kommunikere og give feedback på en måde så man på ingen måde kan føle sig forkert..  Dine evner som Theta Healer er jeg fuldstændig blown away over – du har de vildeste evner ud over alle grænser..  Jeg har selv i denne proces oplevet en indre healing, som jeg ikke har kunne opnå ved andre metoder. Jeg føler mig hel og samlet med et åbent hjerte. Så fra hele det hjerte – tusind tak for dig og dine evner.. Uden dig lå jeg stadig som 1000 glasskår..

Miila Duus

På det varmeste anbefaler jeg Thetahealer uddannelse og de enkelte moduler, der på hver sin måde er med til at transformere ens liv, for hvert modul var et healende forløb, i trygge rammer med Helle som kompetent underviser, tusinde tak for de gode varme energier samt know how, på vejen.

Bjarke Torben Jensen

1000 tak for fem helt fantastiske, opløftende og informationsrige kurser! Jeg har haft enormt stor gavn af, at lære Theta Healing og er meget glad for, at jeg valgte at tage kurserne hos netop dig! Intet er tilfældigt. Du er god til, at lære fra dig med dit kærlige og nærværende væsen, en kærlighed der også skinner igennem i din tilgang til ThetaHealingen, din videreformidling af stoffet samt din tilgang til kursisterne. Du er meget indsigtsrig, hjertevarm og favnene. -tak for dig! Jeg bruger ThetaHealing dagligt og elsker den indsigt, kraft og glæde det har givet og stadig bringer mig, samt alle de muligheder det har åbnet -det er STORT!

NadjaViga


Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning. Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing.

Helle Betina Nørgaard


Jeg har deltaget i Helle Brinchs kursus i thetahealing, og det har på alle måder været en fantastisk oplevelse. Helle er en helt enestående underviser. Med stor faglig dygtighed, tålmodighed, humor og empati formidler hun kærligt sin viden og sine færdigheder til kursisterne. Jeg kan varmt anbefale Heart Academy og Helle Brinch.

Tom Jørgensen - Lektor i dansk og retorik


Det har været en fantastisk oplevelse at tage uddannelse hos dig. Man mærker tydeligt at du har stor viden og megen erfaring; både når du på på fantastisk og pædagogisk vis formidler stoffet og når du med stor ro og sikkerhed hjælper os elever i praksis. Ud over at det er spændende og berigende, så har det også været både morsomt og hjertevarmt. Tak for dig.

Mette

Helle har en fantastisk evne til å formidle, og hun introduserer thetahealing på en forståelig, varm og superpedagogisk måte. Thetahealing (kursene) åpner opp forståelsen av deg selv og verden på en ny og positiv måte, og bevisstheten av hvordan ting henger sammen, øker med 100 prosent. Det fører til en umiddelbar dybde og erkjennelse av at du har så mye mer å bidra med til deg selv og alle/alt omkring deg enn du tror. Du kan skape ditt liv som du vil! Det er utrolig å merke kontakten med Gud/universet og kjenne hvordan du utvikler deg – og å oppleve at medkursister flytter seg fra kurs til kurs på en dyp og befriende måte. WOW, kan anbefales på det varmeste

Ingunn