Kurser & uddannelse

Jeg tror at vi fremover ikke længere vil skelne mellem terapi, healing, coaching etc, da vi bliver nødt til at arbejde holistisk, for at udvikle os og leve vores fulde potentiale. I ThetaHealing smelter terapi, healing, coaching og clairvoyance sammen i en smuk og transformerende enhed, hvor det healende arbejde sker i forening med den universelle energi, hvorfra du bliver guidet til at finde og udleve dit højeste potentiale.

For mig handler ThetaHealing kurserne om at hjælpe dig tilbage til at “være den du er” og give dig et værktøj til at kunne heale dig selv fremover. Jeg tror at forandring handler om at turde slippe sin “offerrolle” og tage ansvar for sit liv og skabe sig selv og det liv man ønsker.

Jeg tror på at vi har alle de evner vi har brug for og er født hele. Vi har alle oplevet traumer og har måtte kæmpe for at blive elsket og i denne kamp har vi mere eller mindre mistet os selv og har måtte tage falske roller og identiteter på os. Med ThetaHealing, og de spejlinger vi her får fra universet, bliver vi hjulpet tilbage til vores SANDHED OG ESSENS igen.

Uddannelsen til ThetaHealer består hos mig af 5 moduler:
Basis ThetaHealingAdvanced ThetaHealingManifestation & OverflodDig Deeper samt en Master Class jeg selv har udviklet. Du kan tage hvert enkelt modul enkeltvis, og ønsker du at være behandler vil jeg anbefale at tage alle 5 moduler.

Som gestaltterapeut og hypnoterapeut, vil mine kurser også have fokus på elementer som skyggesider, roller, polariteter, indre barn terapi, kropsterapi samt visualisering, og kurserne fungerer i høj grad som workshops i personlig udvikling.

Da jeg tror på at vi skal hjælpe hinanden, har jeg skabet en gruppe på Facebook, hvor du efter uddannelsen kan komme i kontakt med over 130 andre ThetaHealere, som du kan træne og udveksle sessioner med. Gruppen fungerer også som erfaringsudveksling, hvor du kan stille spørgsmål til mig og de øvrige kursister eller bare dele dine vidunderlige oplevelser med ThetaHealing.

Alle, der tager hele uddannelsen, vil blive tilbudt at blive oprettet på min hjemmeside, så du kan blive fundet af klienter der søger en behandler i sit område.

Du kan repetere 3-dages kurserne for kr. 1000,- pr. kursus samt 2-dages kurserne for kr. 700, såfremt du har taget dem hos mig, indenfor de sidste 4 år og der er ledige pladser. Prisen for repetition er halv pris af den oprindelige kursuspris,  når du har taget kurserne hos anden udbyder og dine kurser er mere end 4 år gamle.