Foredrag: Skaber du ubevidst drama i dit liv?

Transform into your highest potential

De fleste mennesker skaber unødvendig drama og konflikter i deres liv. Dette gør vi fx ved at skabe problemer og udfordringer relationelt, jobmæssigt, økonomisk eller helbredsmæssigt.

Når vi skaber drama, holder vi fast i en lav frekvens og herfra har vi ikke overskud – eller den nødvendige bevidsthed – til at udvikle os eller skabe det liv vi ønsker. Det er min erfaring, at vi ubevidst skaber drama som en overspringshandling, der hindrer os i at have overskud til at udleve vores mission i livet. Vi ender desuden med at identificere os med dramaet og den person der er i en evig konflikt med livet. Så uden dramaet, ved vi til sidst ikke hvem vi er.

En årsag til at det er svært at slippe dramaet er, at det gør os afhængige – præcis som heroin. Dramaet bliver trygt og velkendt at være i, da vores celler genkender energien og elsker alt der er genkendeligt. Ydermere udløser drama endorfiner og dopamin i hjernen, som gør den afhængig. Som med alle stoffer bliver vi med tiden tolerante overfor stofferne og får brug for højere og højere doser – og altså mere og mere drama.

D.12/11 holder jeg et spændende og udviklende foredrag om hvordan vi skaber drama i vores liv og parforhold og hvordan vi – gennem bevidsthed – kan ændre dette mønster. Foredraget “krydres” med nogle, skønne, bevidsthedsskabende meditationer undervejs.

 

Foredraget vil gøre dig mere bevidst om:

 • hvordan du skaber drama i dit liv og hindrer din succes og livsformål
 • hvordan du bliver afhængig af drama
 • forskellen mellem at skabe bevidsthed og hvornår vi, gennem genfortællinger, holder fast i lav frekvens og gamle mønstre
 • de 4 overbevisningsniveauer du kan hænge fast i
 • hvordan du kan bruge dit parforhold til at blive bevidst og bruge det til selvudvikling
 • hvornår det giver mening at arbejde på en relation og hvornår det er tid til at give slip
 • hvordan du slipper fri af det drama du selv og andre skaber omkring dig
 • og naturligvis om høj- og lavfrekvent energi og hvordan du skaber høj frekvens i dit liv

Foredraget foregår d. 12/11 – 2019 på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg kl. 18.00 – 20.00.
Pris kr. 120,- (+ billetgebyr kr. 13,99) Find vej /parkering:  https://hosnorup.dk/find-vej/

Tilmeld dig et spændende og måske livsforandrende foredrag og gør det gerne i god tid, da mine tidligere foredrag har været hurtigt udsolgte.

 

Købsbetingelser
 • Ved køb accepterer du at der kan blive taget billeder på workshoppen, der anvendes i markedsføring af Heart Academy.
 • Købte billetter kan ikke refunderes, men kan videregives til andre.
 • Lyd- og videooptagelser er ikke tilladte på workshoppen.

 

Inspiration inden workshoppen.

Jeg er dybt inspireret af Dr. Bruce Lipton, der forsker i celler og hvordan vores ovebevisninger påvirker vores DNA, celler og energitilstand. Du kan læse mere om Bruce Lipton og hans tanker via dette link:

https://www.brucelipton.com