DeltaHealing – healing fra 12. plan

Transform into your highest potential

DeltaHealing fra 12. plan er næste generation af healing. I disse healinger forbinder du din klient til healingsenergien og er ét med energien og fasciliterer blot en healing, mens du og din klient er i dybe delta hjernebølger.

Da jeg i 2014 havde lavet ThetaHealing i et par år, møder jeg i en meditation gudinden Ashtatara, der guider mig til “12. plan”.  12. plan er en meget høj vibration – måske den højeste der findes – hvor healingen sker meget hurtigt, ordløst og uden intention. Her bevidner jeg blot de ting der sker og fortæller dem til klienten bagefter.

Healingen sker bl.a. i form af omprogrammering af overbevisninger, integration af polariteter, healing af krop og hjerne samt evt. kostråd.

12. plan er et meget “shamanistisk” plan, hvor jeg bevidner
healingen udføres af fx. forskellige energier; “høvdinger”, gudinder, kraftdyr etc, som, i samarbejde med Ashtatara, arbejder med at genskabe klientens forbindelse til sin sjæl og indre ur-kraft.

Gennem healing og clairvoyante budskaber, giver en Delta Healing session “nøglen” til vores sandhed og potentiale.

Det videnskabelige
EEG hjernescanninger under udøvelse af DeltaHealinger viser, at hjernens aktivitet næsten 0-stilles, som under meget dybe meditationer og søvn. Som navnet antyder, er der mest aktivitet af delta hjernebølger under en Delta Healing hos både klient og udøver.

Videnskabelige studier viser at delta hjernebølgen er den mest regenerererende og healende hjernebølge. Fordele ved så dyb meditation og healing er en øget produktion af hormonerne DHEA (kaldes populært “ungdomshormonet”), melatonin, og HGH (regenererer kroppen), et reduceret niveau af kortisol, samt en stærkere forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed.

Det er almindelig kendt blandt guruer at delta hjernebølge-aktivitet øger forbindelsen mellem sind og sjæl.

Mine erfaringer med DeltaHealing er at klienterne kommer i bedre kontakt med dem selv og deres indre styrke og bliver mere integrerede efter en healing. Nogle kommer for at få healet en konkret ting, men healingen handler altid om at genskabe den oprindelige balance på et holistisk plan og bringe klienten til sit fulde potentiale. Præcis det der var den oprindelige hensigt med at ubalancen blev skabt i kroppen.

Under kurset vil du lære:

 • at tilkalde Ashtatara og lade hende guide dig
 • om de forskellige hjernebølger og fordelene ved meditation og healing i delta hjernebølge tilstand
 • at slippe jordens lavere vibration og kollektive bevidsthed
 • hvordan du skaber en “portal” og træder ind i en “anden dimension”
 • hvordan du laver healing fri for intention og blot er passivt vidne
 • om integration af polariteter
 • at lave sjæleintegration / sjælehentning
 • om de øvrige planer/dimensioner, og at finde dit plan (9. 16. 17. etc)
 • om healing af det æteriske legeme
 • at bringe din klient og dig tilbage til lyset, den oprindelige vibration samt indre kerne
 • om chakrahealing
 • om at ændre de informationer der bliver sendt til cellerne, så de heales psykisk, fysisk, mentalt og spirituelt
 • om det morfogenetiske felt der, ifølge bl.a. Dr. Bruce Lipton, styrer vores celler
 • lidt om DNA og ikke mindst vil du lære hvordan universet healer og skaber forandringer

Tidspunkt: 6. – 8. september 2019 (fredag 10.30 – 16.15, lørdag og søndag 9.30 – 16.15)

Sted: Hyldegårdsvej 29 st. (Myyoga), 2920 Charlottenlund

Pris: Kr. 4500,-  // Pris inkl. DeltaHealing session hos Helle Brinch er kr. 5.200.

Begge priser inkluderer kursus, snacks, te/kaffe samt meditationer fra kurset på lydfil.

(Rabat på kr. 500,- hvis du allerede har ThetaHealing basis kurset)

Du sikrer din plads ved tilmelding på mail: heartacademy.dk@gmail.com samt betaling af hele beløbet eller depositum på kr. 1000,- til konto i Handelsbanken: 64882018977, skriv navn & delta. Restbeløbet indbetales senest 15/5. Skulle du blive forhindret tilbagebetales beløb undt. depositum på kr. 1000,- frem til 10 dage inden kursusstart.

Tilmeld (Kr. 4500,-)

Forkundskaber: Du får mest ud af dette kursus, hvis du har noget kendskab til at arbejde med healing og/eller clairvoyance. Såfremt du ikke allerede er ThetaHealer/healer eller clairvoyant, skal du godkendes til kurset gennem en telefonsamtale.

Tusind tak for et fantastisk kursus :-) Det var dejligt, at det var så ligetil at gå til og jeg tror det bliver super nemt at bruge på kommende klienter. Det er også så skønt, at jeg kan bruge Delta healing på mig selv :-)
Det er den dejligste energi der er på 12. plan, og jeg kan virkelig mærke og fornemme de dybe healinger der finder sted :-) Jeg er sikker på, at der sker en varig transformation til kærlighed, lys, ro og balance i mit og mine klienters liv.

Anne Mette Sørensen