ThetaHealing kurser hos Helle Brinch

Skab det liv du ønsker

ThetaHealing er en meget effektiv metode samt en vidunderlig spiritNår du tager ThetaHealing kurserne hos mig, vil du ikke blot få en meget effektiv uddannelse, du vil få ThetaHealing kurserne hos For mig handler ThetaHealing kurserne om at hjælpe dig tilbage til at “være den du er” og give dig et værktøj til at kunne heale dig selv fremover. Jeg tror at forandring handler om at turde slippe sin “offerrolle” og tage ansvar for sit liv og skabe sig selv og det liv man ønsker.

Jeg tror på at vi har alle de evner vi har brug for og er født hele. Vi har alle oplevet traumer og har måtte kæmpe for at blive elsket og i denne kamp har vi mere eller mindre mistet os selv og har måtte tage falske roller og identiteter på os. Med ThetaHealing, og de spejlinger vi her får fra universet, bliver vi hjulpet tilbage til vores SANDHED OG ESSENS igen.

Uddannelsen til ThetaHealer består hos mig af 5 moduler:
Basis ThetaHealingAdvanced ThetaHealing, Dig Deeper, Manifestation & Overflod samt en Master Class jeg selv har udviklet. Du kan tage hvert enkelt modul enkeltvis, og ønsker du at være behandler vil jeg anbefale at tage alle 4 moduler.

Som gestaltterapeut og hypnoterapeut, vil mine kurser også have fokus på elementer som skyggesider, roller, polariteter samt visualisering og indre barn terapi og kurserne fungerer i høj grad som workshops i personlig udvikling.

Da jeg tror på at vi skal hjælpe hinanden, har jeg skabet en gruppe på Facebook, hvor du efter uddannelsen kan komme i kontakt med over 100 andre ThetaHealere som du kan træne og udveksle sessioner med. Gruppen fungerer også som erfaringsudveksling, hvor du kan stille spørgsmål til mig og de øvrige kursister eller bare dele dine vidunderlige oplevelser med ThetaHealing.

Repetition af kurser

Alle kurser skal, ifølge ThInk og Vianna Stibal repeteres hver 4. år, for at dit kursusbevis er gyldigt. Jeg anbefaler at repetere kurserne, da du får en del mere ud af dem, når du tager dem 2. gang og blot kan nyde opelvelsen. Desuden ændres og forbedres kurserne med tiden.

Du kan repetere 3-dages kurserne for kr. 1000,- pr. kursus samt 2-dages kurserne for kr. 700, såfremt du har taget dem hos mig, indenfor de sidste 4 år og der er ledige pladser. Prisen for repetition er halv pris af den oprindelige kursuspris, når du har taget kurserne hos anden udbyder og dine kurser er mere end 4 år gamle.