ThetaHealing uddannelse 2022

ThetaHealing uddannelse

Med ThetaHealing forløser du ikke blot negative og begrænsende overbevisninger og hændelser, du transformerer dem til styrker og potentiale.

ThetaHealing er en fantastisk metode – måske verdens bedste – der sammensmelter clairvoyance/intuition, healing og terapi og kan både anvendes til eget behov og som behandler. Du vil som udøver lære at anvende clairvoyancen terapeutisk til at “se”, hvilken grundoverbevisning du/klienten har, som er roden til den skabte ubalance eller tilstand. Du anvender så det, du “ser”, til at stille klienten spørgsmål, som hjælper til at komme helt ned til roden af problemet. Her heales den overbevisning, der ligger i underbevidstheden og påvirker den fysiske, mentale eller psykiske ubalance.

 

For mig er ThetaHealing den mest effektive vej til udvikling. (Du kan læse min egen oplevelse med ThetaHealing her).

I stedet for at være bevidst om et problem og eventuelt forløse det, er ThetaHealing én af de få metoder, der transformerer en hændelse, traume, negativ relation mm. “Det der var i vejen, bliver vejen, til transformation, tilgivelse og bevidsthed”.

Du vil lære at anvende clairvoyance til at identificere destruktive overbevisninger og finde ned til de ubevidste rødder af dem. Dermed kan de forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Clairvoyancen er især fantastisk, når vi “spejles” i vores sande potentiale og livsformål, som dermed bliver bevidst, hvilket skaber en effekt både energetisk og neurologisk.

Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred, samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing anbefales og understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen “Intelligente Celler”. Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling. Dette forklarer, hvorfor ThetaHealing er populært og udbredt i mere end120 lande.

 

OPBYGNING AF UDDANNELSEN

ThetaHealing-uddannelsen er opdelt i 5 moduler, hvor især Basis- Advanced og manifestationskurserne henvender sig til dig, der ønsker at anvende healingen til eget behov. På hvert kursus uddybes metoden og bliver stærkere og mere effektiv.

Kursusrækken afsluttes med en MasterClass, hvor jeg inddrager elementer fra psykologien, neurologien, coaching, gestaltterapi samt østlig og vestlig filosofi i undervisningen. Her vil du lære at integrere metoden fra ThetaHealing i et større perspektiv, hvor du også vil lære at forløse begrænsende roller og arbejde med traumer. Dermed får du en bred og effektiv uddannelse i at skabe personlig transformation. Læs om indholdet på de forskellige kurser ved at klikke på dem herunder.

 

 

 

 

HVEM ER DU ?

🔆 Du er nysgerrig omkring energipsykologi og ønsker at arbejde med dig selv og muligvis med andre som behandler.

🔆 Du ønsker – og er klar til – spirituel transformation og at kunne styre dine spirituelle evner bedre.

🔆 Du ønsker at styrke dig selv både personligt og i forhold til din karriere og livsmission.

🔆 Du ønsker at bringe den spirituelle energi ud i verden.

 

DATOER

Basis kursus:         06. – 08. februar                        

Advanced kursus: 06. – 08. marts                                          

Dig Deeper:           19. – 20. marts                                                   

Manifestation:       21. – 22. marts                                               

Master Class:        04. – 06. april                                   

 

TID
Kurserne foregår kl. 10.00 – 16.30 alle dage

STED
Hyldegårdsvej 29, 2920 Charlottenlund undt. MasterClass der afholdes på Strandvejen 118, 1. 3070 Snekkersten.

 

PRISER
3 dages kurser kr. 5.200,-  2 dages kurser kr. 3.600,-

RABAT  Ved samlet betaling for alle kurser er prisen kr. 20.000,- 

RABAT  Pris for de 3 første kurser; Basis, Advanced og Dig Deeper er kr. 13.000,- ved samlet betaling. 

Kurserne kan tages enkeltvis, men skal tages i den nævnte rækkefølge.

Yderligere rabat med clairvoyance-kurset Har du allerede Helle Brinchs kursus i Intuition/Clairvoyance, kan du trække
kr. 1000,- fra, når du køber min. 3 Theta kurser – og omvendt. Læs om clairvoyancekurset her.  

Prisen inkluderer: Viannas 2 bøger “ThetaHealing” og “Advanced ThetaHealing”. Danske manualer til alle kurser. Frugt, snacks, lidt sødt om eftermiddagen samt te/kaffe. Meditationer fra kurserne tilsendt som lydfiler. En netværksgruppe på Facebook du kan bruge til træning, sparring og supervision efter uddannelsen. 

Bruttolønsordningen: Såfremt din arbejdsgiver tillader dig at anvende bruttolønsordningen (læs mere på Skattestyrelsens hjemmeside) kan du betale uddannelsen over din løn og dermed spare 40-50% af uddannelsens pris.

Afbudsregler: Ved afbud op til 15 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum på kr. 2000,-. Ved senere afbud tilbagebetales depositum ikke. Har du betalt for flere kurser tilbagebetales kun depositum på kr. 2000,-. Tilmelding er bindende for resten af kurserne. Ved sygdom kan du tage dem på et senere tidspunkt, såfremt jeg afholder flere kurser.

TILMELDING
Du tilmelder dig på tlf:  22431717 samt ved betaling på mobilepay 70966. Beløb over kr. 15.000 skal betales til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer).

Deltagelse på kurserne i ThetaHealing forudsætter, at du har arbejdet med dig selv tidligere og dermed kan tage ansvar for din egen proces under kurset. For at blive tilmeldt skal du godkendes til kurset, hvilket du bliver gennem telefonsamtale

 

 

UDTALELSER OM UDDANNELSEN

Af hjertet tak for dit skønneste varme og milde væsen… Du besidder en kærlighed og indre skønhed, som så tydeligt kommer til udtryk i din formidling.. Du har en unik evne til at kommunikere og give feedback på en måde så man på ingen måde kan føle sig forkert..  Dine evner som Theta Healer er jeg fuldstændig blown away over – du har de vildeste evner ud over alle grænser..  Jeg har selv i denne proces oplevet en indre healing, som jeg ikke har kunne opnå ved andre metoder. Jeg føler mig hel og samlet med et åbent hjerte. Så fra hele det hjerte – tusind tak for dig og dine evner.. Uden dig lå jeg stadig som 1000 glasskår..

Miila Duus

På det varmeste anbefaler jeg Thetahealer uddannelse og de enkelte moduler, der på hver sin måde er med til at transformere ens liv, for hvert modul var et healende forløb, i trygge rammer med Helle som kompetent underviser, tusinde tak for de gode varme energier samt know how, på vejen.

Bjarke Torben Jensen

1000 tak for fem helt fantastiske, opløftende og informationsrige kurser! Jeg har haft enormt stor gavn af, at lære Theta Healing og er meget glad for, at jeg valgte at tage kurserne hos netop dig! Intet er tilfældigt. Du er god til, at lære fra dig med dit kærlige og nærværende væsen, en kærlighed der også skinner igennem i din tilgang til ThetaHealingen, din videreformidling af stoffet samt din tilgang til kursisterne. Du er meget indsigtsrig, hjertevarm og favnene. -tak for dig! Jeg bruger ThetaHealing dagligt og elsker den indsigt, kraft og glæde det har givet og stadig bringer mig, samt alle de muligheder det har åbnet -det er STORT!

NadjaViga

Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning. Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing.

Helle Betina Nørgaard

Jeg har deltaget i Helle Brinchs kursus i thetahealing, og det har på alle måder været en fantastisk oplevelse. Helle er en helt enestående underviser. Med stor faglig dygtighed, tålmodighed, humor og empati formidler hun kærligt sin viden og sine færdigheder til kursisterne. Jeg kan varmt anbefale Heart Academy og Helle Brinch.

Tom Jørgensen - Lektor i dansk og retorik

Det har været en fantastisk oplevelse at tage uddannelse hos dig. Man mærker tydeligt at du har stor viden og megen erfaring; både når du på på fantastisk og pædagogisk vis formidler stoffet og når du med stor ro og sikkerhed hjælper os elever i praksis. Ud over at det er spændende og berigende, så har det også været både morsomt og hjertevarmt. Tak for dig.

Mette

Helle har en fantastisk evne til å formidle, og hun introduserer thetahealing på en forståelig, varm og superpedagogisk måte. Thetahealing (kursene) åpner opp forståelsen av deg selv og verden på en ny og positiv måte, og bevisstheten av hvordan ting henger sammen, øker med 100 prosent. Det fører til en umiddelbar dybde og erkjennelse av at du har så mye mer å bidra med til deg selv og alle/alt omkring deg enn du tror. Du kan skape ditt liv som du vil! Det er utrolig å merke kontakten med Gud/universet og kjenne hvordan du utvikler deg – og å oppleve at medkursister flytter seg fra kurs til kurs på en dyp og befriende måte. WOW, kan anbefales på det varmeste

Ingunn