ThetaHealing uddannelse – foråret 2019

Transform into your highest potential

THETAHEALING UDDANNELSE / KURSER I CHARLOTTENLUND

ThetaHealing er energiterapi der lærer dig den mest simple metode til forløsning af negative og begrænsende overbevisninger.

For mig er ThetaHealing den mest effektive vej til udvikling, da du forener dig med universets kærlige, sande energi og anvender denne til at spejle klienten og dermed opløse falske overbevisninger og begrænsende roller de har taget på sig. (Du kan læse min egen oplevelse med ThetaHealing her).

Som ét af de stærkeste redskaber, vil jeg lære dig at finde læreprocessen i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traume, og ydermere skabe grobund for en eventuel tilgivelse.

Du vil desuden lære at anvende clairvoyance til at identificere klientens destruktive overbevisninger samt at finde ned til de ubevidste rødder af dem. Dermed kan de forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Med clairvoyancen vil klienten bliver “spejlet” i sit højeste potentiale, hvilket skaber en effekt dels energetisk samt neurologisk.

Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred, samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen “Intelligente Celler”. Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling. Dette forklarer hvorfor ThetaHealing er populært og udbredt i 123 lande.

Uddannelsen er opdelt i to hoveddele, hvor den ene især henvender sig til dig der ønsker at anvende healingen til eget behov og en overbygning til dig der ønsker at anvende healingen som behandler.

Kursusrækken afsluttes med en MasterClass, hvor jeg inddrager elementer fra psykologien, coaching, gestaltterapi samt østlig og vestlig filosofi i undervisningen. Her vil du lære at integrere metoden fra ThetaHealing i et større perspektiv, hvor du også vil lære at forløse begrænsende roller og arbejde med traumer. Dermed får du får en bred og effektiv uddannelse i at skabe personlig transformation.

NB: Deltagelse på kurserne i ThetaHealing forudsætter at du har arbejdet med dig selv tidligere og dermed kan tage ansvar for din egen proces under kurset. For at blive tilmeldt skal du godkendes til kurset, hvilket du bliver gennem telefonsamtale på telefon: 2243 1717. 

Datoer for næste kursusrække. (Læs mere om de enkelte kurser, ved at klikke på linkene herunder):

Basis kursus:               22. – 24. februar         Pris kr. 4.400,-
Advanced kursus:       22. – 24. marts            Pris kr. 4.400,-
Dig Deeper:                  18. – 19. april              Pris kr. 3.000,-
Manifestation:              18. – 19. maj               Pris kr. 3.000,-
MasterClass :               14. – 16. juni               Pris kr. 4.400,-

 

 

Kurserne foregår fredage 10.30 – 17.00, lørdage 9.30 – 16.45 og søndage 9.30 – 16.15.

Tider i påsken er 9.30 – 16.30 begge dage)
Sted: Myyoga, Hyldegårdsvej 29, Charlottenlund. MasterClass i juni vil foregå på Strandvejen 118, 1. Snekkersten i skønne omgivelser ved vandet.

 

PAKKERABAT
Pris for alle kurser v. samlet betaling: kr. 17.700,- EARLY BIRD PRIS v. betaling inden 11/1 -2019 er kun kr. 17.200,- du sparer kr. 2000,-.

Tilmelder du dig alle 5 kurser inden 4/1 -2019 og ønsker opdeling af betalingen, kan du betale 5 rater af kr. 3.660,- der skal betales 20 dage inden hvert kursus. Du sparer dermed kr. 900,- ift. til at købe kurserne separate.

Pris for “grundforløbet”: Basis, Advanced og Dig Deeper er kr. 11.100,- ved samlet betaling inden 11/1- 2019.

Bruttolønsordningen: Nogle firmaer tillader at du kan bruge bruttolønsordningen til at betale for disse kurser, hvilket betyder at kursusgebyret faktureres arbejdsgiver, som fratrækker beløbet i din bruttoløn.

Kurserne kan tages enkeltvis men skal tages i den nævnte rækkefølge. Har du allerede kurset i Clairvoyance, kan du trække kr. 1000,- fra disse kurset – og omvendt. Læs om clairvoyancekurset her.

 

Prisen inkluderer Viannas 2 bøger; “ThetaHealing” og “Advanced ThetaHealing” samt manualer til alle kurser, frugt, snacks, te/kaffe.

Tilmelding på tlf:  22431717 samt ved betaling af det fulde beløb eller 1. rate til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (Husk at påføre navn og telefonnummer).

 

Bruttolønsordningen
Såfremt din arbejdsgiver tillader dig at anvende bruttolønsordningen (læs mere på Skattestyrelsens hjemmeside,) kan du betale uddannelsen over din løn og dermed spare 40-50% af uddannelsens pris.

Betal onlineVed afbud op til 10 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undt. et depositum på kr. 2000,-. Ved senere afbud tilbagebetales depositum ikke. Ved tilmelding til flere kurser, er du forpligtet til betaling for resten af kurserne, såfremt du ikke ønsker at fortsætte. 

Jeg fik bare lyst til at sige TAK for et helt igennem fantastisk kursus i Theta healing i weekenden. Du er bare en sindssygt dygtig underviser, og jeg elskede kombinationen af din skarphed og din åbenhed – at du virkelig bare siger højt “VI KAN ALT”, at du tænker STORT, også på vores vegne, og at du formår at kombinere dette med et meget trygt, hjertevarmt og legende space, hvor man TØR give slip og lege. Det har jeg ikke mødt på et kursus før, så du kan virkelig noget i en liga for sig.

Mette Back

Jeg giver hermed min varmeste og bedste anbefaling til Helle Brinch efter deltagelse på ThetaHealing Basic og Advanced. Hun er god til at lære fra sig og skaber den gode stemning/energi i rummet og under indlæringen. Jeg glædede mig til alle kursusdagene, og ser frem til at deltage på flere kurser udbudt af Helle. Kh.

Tommy Wohler

Theta Healing uddannelsen er den bedste gave du kan give dig selv. Især hvis du har brug for at få mere balance mellem krop og sind. Du lærer at mærke og bruge din intuition (igen), og anvende de universelle energier til at tiltrække det du ønsker og løse op for de ting der spænder ben for dig.

Pernille Sahl - dec 18

Er du træt af at eksistere og klar til at leve?! Er du klar til at mærke og finde ind til dit sande jeg?! Så kan jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Helle Brinch, Heart Academy, ThetaHealing, Delta Healing, ThetaHealing Kurserne & Delta Healing Kurserne. Helle er en utrolig dygtig lærermester, og formidler af budskaberne fra universet. På ThetaHealing kurset har jeg lært at mærke min krop og universet på en helt ny måde. Jeg har opdaget nye sider af mig selv, lært utrolig meget om mig selv og ting min krop kan huske, og fundet overbevisninger jeg overhovedet ikke vidste jeg havde, men ikke mindst har jeg har fået redskaber til at fjerne de overbevisninger der forhindrer mig, i at opnå mit fulde potentiale, og få det liv jeg drømmer om! Så hvis du er klar til at arbejde seriøst med dig selv og universet, kan Helle & Heart Academy uden tvivl hjælpe dig, til at finde ind til sit sande jeg, og se hvor meget potentiale der rent faktisk er.

Anusuya

Thetahealer uddannelses forløbet har været et healende og lærerigt med hjertevarme. Helle er favnende og støttende så man har mulighed fora at få mest mulig ud af sit Kursus. Jeg oplevede en samhørighed på en ny måde, værktøjerne har åbnet op for at kunne bruge mig selv på en ny måde, til at kunne hjælpe mine medmennesker og mig selv. Et nyt kapitel er startet i mit liv.

Helle

Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning.Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing

Helle Betina Nørgaard

Og så tusinde tak for alt det du har givet videre af læring!! Jeg har fået rigtig meget med mig. Det er stadig en proces der er i gang, så det kan være lidt svært at sætte så mange ord på det. Det er jo ligesom at man først skal arbejde sig igennem nogle lag og bruge tid på overhoved at tage det ind. Men jeg er så glad for alle de redskaber vi har fået og glæder mig meget til at bruge det videre.Det er helt vildt imponerende med alt den viden du kunne komme ud med på så kort tid. Virkelig flot struktureret

Liv

Helle har en fantastisk evne til å formidle, og hun introduserer thetahealing på en forståelig, varm og superpedagogisk måte. Thetahealing (kursene) åpner opp forståelsen av deg selv og verden på en ny og positiv måte, og bevisstheten av hvordan ting henger sammen, øker med 100 prosent. Det fører til en umiddelbar dybde og erkjennelse av at du har så mye mer å bidra med til deg selv og alle/alt omkring deg enn du tror. Du kan skape ditt liv som du vil! Det er utrolig å merke kontakten med Gud/universet og kjenne hvordan du utvikler deg – og å oppleve at medkursister flytter seg fra kurs til kurs på en dyp og befriende måte. WOW, kan anbefales på det varmeste

Ingunn