ThetaHealing vægttab

Det handler også om det forhold du har haft til mad siden du blev født. Nogle vokser op med den overbevisning at de er lige ved at dø af sult, måske pga undervægt eller mangel på mad på et tidligere tidspunkt i livet. Vægt handler også om frekvenser i din krop og om jordforbindelse. Og så handler overvægt ofte om skam – en skam som overvægten bare bliver en fysisk manifestation af. Det er bedre at vide hvad man skammer sig over – fx. overvægt – end bare at føle skam.

Jeg arbejder med at finde de ubevidste overbevisninger om mad  – og ikke mindst om dig selv-, som gør at du spiser mere end du har brug. Når disse overbevisninger bliver ændret, vil dit spisemønster også ændre sig.

Jeg arbejder med de følelser som du “spiser på”, som fx sorg, ensomhed, skam og skyld. Nogle af disse følelser skyldes igen overbevisninger, som du har med dig fra barndommen, andre har brug for at blive set, mærket og forløst, så de ikke skaber lav energi i din krop.

Lav energi og lav frekvens gør dig tiltrukket af “lav-frekvens” mad. Sukker har fx. samme frekvens som følelsen “skyld”. Jeg arbejder med at finde din krops sande frekvens – bl.a. gennem en hjertehealingsøvelse. Når din krop er på dens naturlige frekvens, vil du have nemmere ved at holde den vægt der er naturlig for dig.