Tag Bevidst lederskab i dit liv – Workshop

event. Tag bevidst lederskab i dit liv

 

Kom med til en – måske – livsændrende workshop på Frederiksberg d. 3. maj med Helle Brinch fra Heart Academy.

Workshoppen handler om at du har en magi indeni dig som gerne vil bruges og hjælpe dig med at finde og udleve dit potentiale og dermed skabe dit drømmeliv. Men du har også en lille saboterende “djævel” indeni dig, – nemlig dit ego.

Det er lidt af et mysterium, hvorfor vi mennesker er her på jorden. Måske er vi her for at leve det fede liv. Måske er vi her for at gøre noget særligt – udleve en særlig mission. Jeg tror, vi er her for at tage en rejse. En rejse der starter med at vi kastes ud af vores værende bevidsthed som helt små børn og som handler om at komme tilbage igen.

Det blev lidt stort. Så hvad kan vi bruge det til?

Denne workshop handler om hvordan vores ego opbygges, nærmest som et stillads foran et hus, der blev skabt for at beskytte huset. Til sidst kan vi dog hverken se eller mærke huset længere, og nogle tror endda slet ikke det findes.

Egoet skaber falske følelser, nemlig emotioner, som er så vanedannende at vi kommer til at tro på dem, og lader dem overskygge vores sande følelser og dermed overhører deres budskaber til os.

Så hvordan forløser man et ego, når det er egoet der har overtaget kontrolcenteret? Og kan selv terapi, coaching og spiritualitet ende med at blive en tryg overspringshandling for at undgå at transformere egoet?

Det vil du få svar på i et underholdende foredrag med glimt i øjet, hvor jeg med vil forklare menneskets udviklingsvej og potentiale ud fra begreber som; underbevidsthed, kollektiv bevidsthed, højere bevidsthed, nervesystem, ATP, pinealkirtel, hjernebølger, atomer, kvantemekanik og ikke mindst sjæl.

 

Du får endvidere en vidunderlig meditation, der vil hjælpe dig med at se det hele lidt fra oven og rykke dig tilbage til din magiske essens. Og, gennem en fantastisk metode jeg har udviklet, vil jeg vise dig hvordan du på under 10 minutter kan slippe egoets negative spiral og måske endda få lys på din mission med dette liv. Denne øvelse anbefaler jeg dig at lave hver gang du falder ned i egoets sorte hul.

DERMED TAGER DU BEVIDST LEDERSKAB I DIT LIV!

Denne – måske – livsændrende workshop foregår den

 3. maj  kl. 18.30 – 21.30

I La Oficina, Suomisvej 4, Frederiksberg

 

Jeg håber du vil med til et skønt og festligt arrangement, hvor vi ser os selv lidt udefra, gennemskuer de egoer der forfører os alle og løfter hinanden op af de huller ryger ned i ind i mellem.

Prisen er kr. 250,-

Tilmeld

I pausen kan du mingle med ligesindede i La Oficinas hyggelige café. Der serveres gratis vand mens du kan tilkøbe te, kaffe, øl og vin. Der er rabat på eventet, når I er flere der tilmelder jer samtidig.  En billet kan ikke refunderes, såfremt du bliver forhindret, men du er velkommen til at videregive den til en anden. Du godkender, ved køb, at der kan blive taget billeder af dig.

 
 

 

Jeg glæder mig til at se dig,

Helle Brinch

 

 

 

 

Eventet sponsoreres  med  kosttilskud  fra