DeltaHealing brush up

Delta Healing

 

Flere har efterlyst en dag til at træne, repetere og få bygget videre på DeltaHealing. Jeg inviterer derfor til en skøn dag, hvor vi træner 2 sessioner, repeterer, laver supervision på de klienter og sessioner I har og jeg vil opdatere jer med alle de nye indsigter jeg har fået siden jeres sidste kursus.

DeltaHealing udvikles hele tiden. Jeg startede med at være på 12. plan. Så mødte jeg en masse andre planer. Nu er jeg sjældent på planerne mere, men er i en masse andre energier. Jeg lærer utroligt mange ting om hvordan alting er forbundet og skabt via DeltaHealingen. Det vil jeg rigtig gerne dele med jer på denne dag. Desuden vil du få en opdateret manual.

 

Tid: 29/9 kl. 10.00 – ca. 16.00
Sted: Strandvejen 118, 1, 3070 Snekkersten
Pris: kr. 950,-
Antal pladser: 8

 

Tilmelding

 

Betaling sker på ovenstående link eller til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966. Såfremt du aflyser 20 dage inden kurset, vil du få tilbagebetalt beløbet undtagen et gebyr på kr. 500,-.