Hypnoterapi

Bliv den bedste udgave af dig selv

Hypnosetilstanden minder meget om den afslappede tilstand du er i, lige inden du falder i søvn. Du er opmærksom på alt hvad der sker, men din bevidsthed slapper af, mens din underbevidsthed er mere aktiv.

Fra vi er 2-6 år er vores hjerne hovedsageligt i theta-hjernebølger. Dette er langsommere hjernebølger end når vi er vågne og fuldt bevidste og de hjernebølger man anvender under hypnose. Når vi er under 6 år er vores logiske storhjerne endnu ikke udviklet, hvilket betyder, at vi får indprogrammeret en masse overbevisninger og programmer fra vores omverden uden at kunne sortere i dem. Den anerkendte cellebiolog, Bruce Lipton, anbefaler hypnose på hans foredrag og i hans bøger. Han skriver, at det er de negative overbevisninger, vi har fået programmeret fra vores omgivelser gennem livet, der hindrer os i at leve det liv vi ønsker i dag.Hypnoterapi, hypnose

Da mange af vores overbevisninger er ubevidste og det ubevidste sind, ifølge Bruce Lipton, står for 88% af sindet, er det nødvendigt at skabe kontakt til det ubevidste sind for at kunne omprogrammere de overbevisninger vi har med os fra barndommen. (www.brucelipton.com)

Alt huskes i underbevidstheden, hvilket gør det muligt i hypnose at vende tilbage til den/de begivenheder der er årsag til en uønsket vane, følelse, holdning etc. Derved kan du vende tilbage til begivenheden, og via terapi, ændre på din opfattelse og følelser i forhold til det der er sket. Helt konkret sker der det, at din storhjerne kommunikerer med din mere primitive reptilhjerne og pattedyrshjerne, som er disse hjernedele, angsten og de negative overbevisninger stammer fra.

I hypnose anvender jeg desuden stærke visualiseringsteknikker, afslapningsteknikker samt mindfulness.

Hypnoterapi er utrolig effektivt til ændring af gamle vaner, fastlåste holdninger samt behandling af uønskede følelser og adfærdsmønstre, så du igen kan blive den bedste udgave af dig selv!

 

Hør en guidet meditation til at finde din indre kvalitet. Klik her:

Udtalelser fra tidligere klienter:

Eksamensangst:
“Jeg ville såmænd bare takke dig for den forgangende hypnose som, endnu engang faldt ud med succes, 12 blev det til:-)
Tak endnu engang.” Mvh.  Thomas Skou

Stress:
“Efter mit forløb hos dig er jeg taknemmelig over at jeg blev ramt af stress. Mit liv har åbnet sig for mig, jeg er kommet i kontakt med mig selv er blevet en meget bedre mor, medarbejder og kæreste for min mand. Jeg ved hvem jeg er og tør stå ved mig selv og min sårbarhed. Jeg ville ikke have været foruden.” Lise M.
Du kan læse uddybende historier under cases.

 

Terapi med børn

Hypnoterapi af børn og unge er ofte utroligt effektivt, da de har en god forestillingsevne og deres underbevidsthed er meget modtagelig for hypnotisk behandling. Derfor skal der ofte ikke så mange behandlinger til, før de har det meget bedre.

Jeg arbejder med præstationsangst, generthed, stammen, soveproblemer, sengevædning, spiseforstyrrelser, stress, uro og indlæringsvanskeligheder mm.

Jeg har rigtige gode erfaringer med behandling af børn. De fleste synes at hypnosetilstanden er rar og behagelig. Det minder lidt om at være med i et computerspil, hvor de kan være med til at styre handlingen. Mange børn foretrækker det fremfor almindelig samtaleterapi, da de har svært ved at sætte ord på deres følelser. De er bedre til at arbejde med billeder, visualisering og følelser, som jeg arbejder med i hypnoterapien.

Afhængigt af barnets alder supplerer jeg evt. terapien med tegneterapi samt tankefeltterapi. Tankefeltterapi anvender kroppens meridianbaner til at ændre på tankernes påvirkning af vores følelser.

Du kan læse klientberetninger om behandling med angst og bulimi under cases.

Bemærk: Såfremt barnets forældre ikke er samboende og har fælles forældremyndighed, er det nødvendigt at have begge forældres underskrifter med til første session.