Deltahealing – healing fra 12. plan

Transform into your highest potential

Deltahealing

 

Med Deltahealing vil du lære at forbinde dig med den universelle energi på en unik og vidunderlig måde, så du kan facilitere en healing der “løfter” din klient til højere energi og bevidsthed. Alt dette, mens I begge kommer i dybe delta-hjernebølger.

Da jeg i 2014 havde lavet ThetaHealing i et par år, bliver jeg i en meditation guidet til 12. plan. 12. plan er en meget høj vibration – måske den højeste der findes – hvor healingen sker meget hurtigt, ordløst og uden intention. Her bevidner jeg blot de ting der sker og fortæller dem til klienten efter healingen.

Forskellen mellem almindelig healing og Deltahealing er, at klienten løftes til en meget høj bevidsthedstilstand som hovedsageligt sker i dybe deltahjernebøger. Deltahjernebølgen er den hjernebølge vi især er i, når vi sover. Her er hjerneaktiviteten stort set nulstillet, hvilket giver ro til dyb healing, regenerering og integration. Videnskabelige studier viser desuden, at deltahjernebølgen er den mest regenererende og healende hjernebølge vi har. Når vi er i deltahjernebølger sker en øget produktion af hormonerne DHEA , melatonin og HGH (Human Growth Hormone, som regenererer kroppen), et reduceret niveau af kortisol samt en stærkere forbindelse mellem bevidsthed og underbevidsthed. 

Gennem healing og clairvoyante budskaber, giver en Deltahealing session “nøglen” til vores sandhed og potentiale og hjælper os “op” på højere bevidsthedsniveauer.

 

Hvad får du ud af kurset

Du vil selv få 5 dybe healinger, som hjælper dig til at forstå healing bedre og løfte din egen vibration og bevidsthed. Dermed øges dine intuitive evner samt hele din forståelse af universets opbygning. DeltaHealing er nemt at lære og vil give dig en fantastisk healingsform du kan anvende til dine klienter og til dig selv.

Mine erfaringer med Deltahealing er at klienterne kommer i bedre kontakt med dem selv og deres indre styrke og bliver mere integrerede efter en healing. Nogle kommer for at få healet en konkret ting, men healingen handler altid om at genskabe den oprindelige balance på et holistisk plan og bringe klienten til sit fulde potentiale. Præcis det, der var den oprindelige hensigt med at ubalancen blev skabt i kroppen.

Du vi få et indblik i de forskellige hjernebølger, DNA, pinealkirtlen, universets opbygning, chakrahealing og hvordan du holder den høje energi, der er på 12. plan.

 

Hvem henvender kurset sig til

Vi arbejder i dybe deltahjernebølger og det er derfor essentielt, at du har nogen erfaring med meditation.

Jeg vil anbefale at du ringer til mig, for at høre om kurset er det rette for dig. Ved tilmelding sender jeg dig nogle meditationer du kan anvende inden kurset.

Efter kurset vil du blive certificeret DeltaHealer og kan modtage klienter.

 

 

DELTAHEALING I SNEKKESTEN

 

Tidspunkt: 6. – 8. september 2024 kl. 10.00 – 16.15

Sted: Strandvejen 118, 1, 3070 Snekkersten

Kr. 6.500,-

Tilmeld og betal

 

 

Prisen inkluderer kursus, snacks, te/kaffe samt meditationer fra kurset på lydfil.

Læs mere om rabatter her

 

Tilmelding

Tilmelding til heartacademy.dk@gmail.com samt betaling til konto i Handelsbanken: 64882018977, skriv navn & delta. Skulle du blive forhindret, tilbagebetales beløb undt. depositum på kr. 1000,- frem til 20 dage inden kursusstart. Jeg henviser desuden til mine øvrige regler og vilkår.

 

Repetition: Såfremt du allerede har taget DeltaHealing kurset en gang, kan det repeteres for kr. 2000,- såfremt der er plads på holdet.

 

 

Deltahealing er for mig den dybeste, reneste og mest kærlige healingsform jeg endnu er støt på..
Helle skaber et kærligt og varmt rum for sin undervisning og denne formidling kombineres med skønne og transformerende healingssessioner i deltahjernebølger..
Jeg har selv været med på uddannelsen flere gange, for at få adgang til 3 dage med dybde, underbevidsthedsarbejde, kærlighed, varme og en virkelig høj vibration.. Jeg kan VIRKELIG anbefale Delta uddannelsen, som en måde at arbejde dybt i sin underbevidsthed og slippe gammel bagage.

person
Miila Duus www.Miiladuus.com

Tusind tak for et fantastisk kursus :-) Det var dejligt, at det var så ligetil at gå til og jeg tror det bliver super nemt at bruge på kommende klienter. Det er også så skønt, at jeg kan bruge Delta healing på mig selv :-)
Det er den dejligste energi der er på 12. plan, og jeg kan virkelig mærke og fornemme de dybe healinger der finder sted :-) Jeg er sikker på, at der sker en varig transformation til kærlighed, lys, ro og balance i mit og mine klienters liv.

Anne Mette Sørensen

Det har givet mig forbindelsen med mit indre på en ny måde , når intention forbindes med Delta energier og er vidne til healingen opstår en unik forbindelse på mange planer, og opleve klienten har kunnet tage imod. I min hobby som kunstner har det givet mig inspirationer som jeg dels har tegnet og malet efter at have været i disse energier. Jeg oplever det som shamanistisk tilstand. En form for forbindelse med universet og naturens energier. Den evige skabelse.

Bjarke Torben Jensen

Deltahealing is a wonderful experience and an amazing healing modality. The client will experience as minimum a great lifted energy during the healing and even the healer is being healed in a divine, loving and omniscient energy. Everything that is ready to be healed will be healed in this energy and I receive clarivoyant messages too. I am deeply grateful for knowing Deltahealing and can only recommend it to everybody.

Knud Erik Iversen

 

Thank you for teaching me Delta healing, to me it makes so much sense to understand health and healing this way and to connect to another realm of consciousness to get new solutions. Its a beautiful and poetic healing that works deep on our soul body into the physical body, its in the frequency of nature and the creation we experience here. Im blown away by its beauty and its way to touch and to nourish on a deep level. We have to many words in this world and this healing modality unites this wordless space in us.And this synchronizes us to the zero point where healing occurs. Im deeply grateful for this and I truly believe Delta healing.

Pia Kjærgaard

 

 

Feed back til en af mine kursister; Karina Conradi (https://www.karinaconradi.dk/ ) fra en klient:

“Jeg har oplevet noget meget spektakulært ved en healing session hos Karina. Under sessionen mærkede jeg fysiske ting, som om nogen rørte ved min ene fod og mit ansigt. Fokus blev derefter flyttet til mit hjerte, hvor det nev et par gange. Det summede forskellige steder i kroppen. Da jeg steg ned fra briksen, var jeg meget rank, og mine ben “lige”. Jeg var lidt fortumlet.
Jeg tror, at jeg er blevet “afbalanceret” rent fysisk. Jeg har en gammel skade fra et spark fra en hest, da jeg var 12 år. Den ramte mig lige i ansigtet. Jeg har siden været skæv i kroppen, haft ondt i nakken og knæene og næsten ikke kunnet trække vejret gennem næsen. Det er rettet op. Jeg går hos fysioterapeut, som måtte konstatere, at – jo – jeg var nu lige.
Jeg har døjet med hjerterytmeforstyrrelser siden 2010. Jeg var til undersøgelse igen med monitor i sommeren 2021, der viste mange ekstraslag. Så var jeg tilfældigvis hos Karina inden den næste ultralydsscanning med hjertet. Kardiologen spurgte, hvorfor jeg var kommet, da alt var fint. “Der er ikke noget at sige dig på”, var ordene.
Jeg kan ikke forklare det, men jeg kan mærke det. Anette F.”