Kurser & uddannelse

Kurser, uddannelser og forløb

Herunder kan du finde alle planlagte kurser, uddannelser, workshops og forløb hos Heart Academy samt læse om mine rabatter og generelle vilkår og afbudsregler.

 

Kurser og uddannelse 2024

 

DELTAHEALING™️

24. – 26. maj 2024
Snekkersten

Læs mere og tilmeld dig her

 

 

 

 

 

 

INTUITIVT OG CLAIRVOYANT KURSUS

12. – 14. januar 2024

Læs mere og tilmeld dig her

 

INTUITIV HYPNOTERAPEUT

Næste kursus efterår 2024

Læs mere og tilmeld dig her

 

 
 

 

Rabatter

For dig, der er loyal kursusdeltager hos Heart Academy, vil jeg gerne tilbyde faste rabatter, så mine rabatter er ens for alle og du honoreres for at deltage på flere kurser. Rabatterne er gældende fra 1.1. 2022:

 

ThetaHealing uddannelse
Giver 10 % rabat på andre uddannelser og kurser samt kr. 200,- i rabat på Transformational Sessions

Intuitiv Hypnoterapi uddannelse
Giver 10 % rabat på andre uddannelser og kurser samt kr. 200,- i rabat på Transformational Sessions

DeltaHealing kursus
Giver kr. 1000,- i rabat på den samlede ThetaHealing uddannelse samt Intuitiv Hypnoterapi uddannelsen samt kr. 500,- i rabat på Intuitivt- Clairvoyant kursus

Intuitivt – Clairvoyant kursus
Giver kr. 1000,- i rabat på den samlede ThetaHealing uddannelse samt Intuitiv Hypnoterapi uddannelsen samt kr. 500,- i rabat på DeltaHealing kurset.

 

Rabatterne kan ikke kombineres.

 

Generelle vilkår

Afbudsregler: Ved afbud op til 25 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum. Ved senere afbud tilbagebetales kursusprisen ikke. Tilmelding er bindende for resten af kurserne ved længere uddannelser. Depositum er kr. 1000,- for et enkelt kursus og kr. 3.000 for flere kurser/uddannelse (grundet booking af lokaler). Ved sygdom kan du tage det enkelte modul på et senere tidspunkt ved betaling af kr. 1500,- pr. modul, du skal tage igen. Dette er dog kun muligt på mine uddannelser og så længe jeg fortsat afholder den pågældende uddannelse.

Såfremt et kursus aflyses, grundet sygdom fra min side, tilbydes du at få dine penge retur. Jeg hæfter dog ikke for udgifter til 3. part.

 

Repetition af kurser
Det er muligt at repetere et kursus med rabat, når du har taget kurset indenfor 4 år og der er plads på kurset. Prisen er kr. 700,- pr. dag og dermed kr. 2100,- for 3-dages kurser og kr. 1.400,- for 2 dages kurser. Såfremt du har taget ThetaHealing ved en anden udbyder, og ønsker at repetere ved Heart Academy, betales 50 % af det fulde beløb. Der er dog et begrænset antal repetitionspladser og ikke nødvendigvis pladser på alle kurserne. Ved Master Class indeholder prisen ikke supervision. Prisen for at repetere Deltahealing kurset er kr. 2500,- og kun såfremt der er ledig plads.

 

Facebook grupper: På alle uddannelser og kurser hos Heart Academy, er der en Facebook side tilknyttet med gratis online supervision. Disse vil eksistere, så længe Heart Academy afholder den enkelte uddannelse/kursus.