Forretningsudvikling

Transform into your highest potential

 

Clairvoyance er for mig at kunne fornemme og “spejle” dine højere potentialer, muligheder og formål i livet. Dette hænger uløseligt sammen med din karrierevej.

Når jeg arbejder med at transformere mennesker til at udleve deres højeste potentiale, smelter det sammen med deres karriere og eventuelle virksomhed. Med min baggrund indenfor medier- og markedsføring er det en passion for mig at hjælpe din virksomhed til at nå sit højeste potentiale.

Jeg anvender clairvoyancen til at se udfordringer og muligheder hos dig og din virksomhed.

 

MENTORFORLØB

Til virksomheder der ønsker udvikling samt opstart af virksomheder tilbyder jeg et unik mentorforløb, hvor vi kombinerer clairvoyance med forretningsudvikling og -strategi samt business coaching og manifestationsteknikker.

Jeg har udviklet en helt unik metode, hvor jeg kombinerer clairvoyance med forretningsudvikling samt business coaching og manifestationsteknikker.

Forløbet består af 5 sessioner a 75 min. Ethvert forløb er unikt, men vi vil oftest gennemgå følgende emner: 

  • Purpose, mission, vision
  • Produkt
  • USP – Unique Selling Proposition, dvs. din unikke fordel, som skal få kunderne til at vælge dig/din virksomhed
  • Marked, målgruppe
  • Strategi
  • Branding, design, logo, navn, hjemmeside, farvevalg mv, budskab, payoff
  • Din unikke markedsføringsstrategi: markedsføring, medievalg, sociale medier, netværk
  • Salg, forhandlinger, partnerskab
  • Lederskab, medarbejdere
  • Målsætning, handlingsplan

Jeg har hjulpet utallige ingeniører, designere, kunstnere, virksomhedsejere, iværksættere, behandlere mv. med at finde og udleve potentialet hos dem og deres virksomhed.

 

 

Jeg har over de sidste 8 år forsøgt at finde frem til hvorfor jeg bliver ved med at spænde ben for mig selv, når det drejer sig om at skabe en succesfuld virksomhed. Jeg har deltaget i talrige seminarer, læst masser af bøger, og lyttet til 100-vis af audio omkring personlig udvikling, målsætning, affirmationer og ligende. På 4 min. fandt Helle ind til sagens kerne, og løste mine udfordringer. Jeg kan kun give Helle mine aller varmeste anbefalinger.

Bobby Kurell


Jeg fik lavet et livsbaneforløb/spirituel coaching, der skulle handle om muligheder og potentiale for min virksomhed. Helle så ikke bare en genial teknisk løsning på mine udfordringer men hjalp mig også til at overvinde alle personlige begrænsninger. Det var helt sikkert alle pengene værd og meget mere til….

Andreas M


Some years ago, business coach and clairvoyant, Helle Brinch, saw me having exhibitions in New York and Asia. It was a part of my dream and when she saw it, it lifted up my hope that it would one day be real. Now my paintings have been on show in New York and Hong Kong and Singapore shows are coming up

Christina Julsgaard - Contemporay Artist/Designer
.