Deltahealing fra 12. plan

Bliv løftet til en højere vibration

Read in English

DeltaHealing fra 12. plan er næste generation af healing. I disse healinger forbinder du dig ikke til healingsenergien men er ét med energien og fasciliterer blot en healing, mens du og din klient er i dybe delta hjernebølger.

Efter at have arbejdet med ThetaHealing i nogle år, blev jeg i foråret 2014, under en meditation, guidet til et særligt sted jeg fik af vide var “12. plan”.

12. plan er en energi der skaber meget dybe healinger og hjælper med at ændre dine overbevisninger, integrere dine polariteter og – vigtigst af alt – forener dig med din sjæl og dermed din styrke, kærlighed, ro og glæde.

DeltaHealing – healing fra 12. plan

Under en session ligger du ned, jeg holder dig under fødderne og beder Gudinde Ashtartara om at tage dig til 12. plan. Sessionen foregår i stilhed, da der ikke er ord på 12. plan. Du vil formentlig opleve en høj vibration under healingen og glide i en dyb meditativ tilstand.

Mange føler sig mere hele og integrerede med krop, sjæl og deres indre sandhed efter en healing.

Under healingen får jeg ret præcise informationer omkring dine udfordringer, muligheder og måske livsbane, som jeg fortæller dig efter sessionen.

For nogle kan det være en udfordring at overgive sig til den høje vibration på 12. plan. Skulle det være tilfældet anvender jeg overbevisningsarbejde først, indtil du er klar til at komme på 12. plan.

Hvad er 12. plan
12 plan har en meget høj vibration som skaber de dybe healingen. Selvom det er en meget høj vibration vil du også føle jordforbindelse under healingen. Det kan være meget shamanistiske healinger der sker, i den forstand at de healende energier kan være  kraftdyr, høvdinger, medicinmænd etc.

På 12. plan forbinder man sig ikke med healingsenergien, som man gør med andre healingsformer, man er ét med energien, hvormed enhver healing er helt unik og den enkelte heales ud fra hvad der er behov for.

Du kan derfor også blive taget til andre planer/dimensioner, hvis der er behov for det.

Ofte sker der chakra healing, en integration af dine polariteter og integration med din sjæl og højere bevidsthed.

EEG scanninger under DeltaHealing fra 12. plan
EEG hjernescanninger under Delta healinger viser, at hjernens aktivitet næsten 0-stilles, som i meget dybe meditationer. De mest aktive hjernebølger er de meget dybe delta hjernebølger, som vi er i under dyb søvn – hvormed navnet DeltaHealing er fremkommet. Under normal ThetaHealing er der meget aktivitet i frontallapperne, mens hjernen er næsten helt uden aktivitet under en Delta healing. Jeg tror at  selve hjernen heales under Delta healinger.

Du kan modtage disse healinger i min klinik i Espergærde eller via Skype/Viper. Mit Skype nummer er: Hellebrinch.dk.

Jeg vil anbefale 3 sessioner i et forløb på 3 – 6 uger.

Jeg underviser i DeltaHealing fra 12. plan. Skriv gerne hvis du er interesseret i at lære metoden eller ønsker at være vært for et kursus. Du vil modtage 50 % af overskuddet og jeg kommer gerne rundt i hele verden for at undervise i DeltaHealing.

Find næste kursus her: Link

Deltahealing er den vildeste og mest kærlige healingssession jeg nogensinde har prøvet.. Den fornemmelse jeg får i kroppen af at forløse og slippe gammel bagage er simpelthen fantastisk..
Helle kan med sin rolige og kærlige sjæl få lov til at arbejde sig dybt i min underbevidsthed, så jeg hvergang får forløst gamle overbevisninger og begrænsninger, så jeg kan stå mere autentisk, powerfuldt og kærligt i mig selv.. Og så elsker jeg Helles præcise tilbagemeldinger om hvad jeg har fået forløst og healet undervejs samtidig med at jeg får et blik ind i mine fremtidige potentialer…

person
Miila Duus

I have just felt uplifted like never before. It feels like all the problems and negative thoughts I used to have are blown away.

Maiken - Germany

Jeg er i en tilstand af dyb viden og er samtidig fyldt af en lethed og en “det er nøjagtig som det skal være” følelse. Det der skete føles helt integreret. De første dage var præget af en nysgerrighed over hvad der nu kommer. Den nysgerrighed har jeg stadig. Jeg overrasker mig selv ved at være mere klar i hvad jeg vil have og ikke have i forhold til andre. Jeg siger klart fra hvis nogen taler uvenligt til mig eller dårligt om andre fx. Det har jeg altid gjort, men nu er jeg meget tydelig. På en ny måde. Jeg står ved mig selv på en fastere grund, føler jeg.

Mette Munk

Tusind tak for en skøn Delta healing. Det er en healing der virkelig går i dybden og den er også en fantastisk healing at kombinere med et Theta healings forløb.
Kan varmt anbefales <3

Annette Dall