Livsbanesession

Transform into your highest potential

En livsbanesession handler om at identificere dine største udfordringer i livet og vende dem til styrker. Jeg er stor fan af udsagnet: “what’s in the way, is the way”. Det betyder; at alle de hændelser, følelser etc, du ikke finder positive i dit liv, har en mission med at skabe bevidsthed og hjælpe dig til at blive stærkere og til at blive den du er.

 

I en livsbanesession anvender jeg clairvoyance til at belyse, hvorfor din sjæl har valgt at blive født ind i lige præcis dette liv. Desuden ser jeg hvad du skal lære i dette liv, samt hvilke udfordringer du har fået med fra din barndom og hvad de har givet dig af udfordringer og kompetencer. Jeg ser hvor du er nu, samt hvad der er dit højeste potentiale – din livskontrakt –  i dette liv. Jeg vil fortælle dig om din “unikness”, som er de helt særlige kvaliteter, evner og den essens der gør dig unik.

Jeg vil se hvad der hindrer dig i at komme nærmere dit mål og potentiale lige nu, og gør at du ikke allerede er der. Dette er ofte ubevidste, negative overbevisninger og følelser. Jeg anvender ThetaHealing/energiterapi til at rense og ændre disse negative overbevisninger og programmer og erstatter dem med nye positive overbevisninger, følelser og programmer. Dermed vil du, efter sessionen, mærke en tydelig energiforskel, ligesom du vil føle at det er muligt at nå dit potentiale og purpose.

Jeg anvender visualisering til at hjælpe dig med at forestille dig dit højeste potentiale, for at integrere det i dig, og afslutter sessionen med at manifestere dette potentiale.

En livsbanesession vil føles meget transformerende og få dig tættere på dig selv, din sjæl og dit potentiale samt hjælpe dig med at slippe din fortid og din fortids negative indvirkning på dig. Når du finder din livsbane og begynder at udleve dit potentiale vil det aldrig føles som hårdt arbejde, men let og naturligt.

Efter en livsbanesession kan jeg anbefale at følge op med Transformational sessions for at arbejde mere detaljeret med de ting der forhindrer dig i at nå dine mål og udleve dit potentiale lige nu.

Et livsbaneforløb tager 2 timer, prisen kan du se under “priser”. Jeg laver også Livsbanesessioner over telefonen.

Et livsbanesession er især for dig der føler at du “sidder fast i livet” og har svært ved at finde og/eller udleve din mission og for dig der ønsker at kende og udleve dit potentiale og livsmission.

Pga. de nye GDPR regler optager jeg ikke længere sessionerne og anbefaler dig derfor selv at optage via din telefons memo-funktion.

 

“Drengen vidste ikke, hvad det ville sige ‘at følge sin livsbane’. – Det er det, som du altid har haft lyst til at gøre. I deres pure ungdom ved alle mennesker, hvad de skal med deres liv. På det tidspunkt i livet er alt åbenbart, alt er muligt og de er ikke bange for at ønske alt det, som de gerne så ske i deres liv. Men efterhånden som tiden går, begynder en mystisk kraft at bevise, at det er umuligt at følge sin livsbane… Det er den kraft, som tilsyneladende er skadelig, men i virkeligheden lærer den dig, hvordan du skal følge din livsbane. Den forbereder din sjæl og din livslyst, for der er én stor sandhed på denne klode: Hvem du end er og hvad du end gør, så er det sådan, at hvis du virkeligt ønsker noget, er det fordi dette ønske blev født i universets sjæl. Det er din mission på jorden.” Paulo Coelho, Alkymisten

 

Spirituel coaching, coach, transformation, coaching, personlig udvikling, leder coaching

 

Book her

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

Aller først vil jeg fortælle dig, at jeg har fået det rigtig godt. Umiddelbart efter, jeg havde været hos dig, var alt som det plejede, men efter 1-2 uger begyndte der at ske små bitte forandringer, som hurtigt to fart, og pludselig var det som om, jeg så verden i et helt andet og positivt og optimistisk perspektiv.
Rigtig mange mennesker kommentere min store forandring, og det er så fantastisk. Jeg er blevet svær at slå omkuld, og jeg har troen på, at alt nok skal gå godt. Det er en skøn følelse.

Merete

“Jeg var heldig at vinde et “livsbaneforløb” hos Helle i en FB konkurrence. Det varede i godt to timer og Helle fortalte om mig lige fra fosterstadiet, min barndom, ungdom og potentiale jobmæssigt. Det var utrolig rammende og informativt. Det gav mig en dyb indre forståelse af mig selv, og en afklaring af tidligere følelser, som jeg har kæmpet med at forstå, hvor de kom fra.

Det har givet mig en indre ro og modenhed. Det betyder, at jeg nu kan bruge min energi konstruktivt på at kigge fremad og fokusere på nuet og fremtiden.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at få foretaget sådan et livsbaneforløb hos Helle.”

Nina Kejser Ladanza

Kære Helle,
Jeg vil bare sige dig stor tak for livsbaneforløbet … det var meget stort og overraskende. Og godt at komme af med de skjulte overbevisninger som har dikteret mit liv indtil nu – og som jeg ikke engang havde ord for…
Jeg er i gang med at betræde nye stier og alt synes at åbne sig .
Af hjertet tak :)) – det er et smukt arbejde du gør…

Isabelle

“At være i terapi hos Helle er at træde ind i et helt specielt rum, hvor man ikke kan have andet end fuld tillid med det samme. Der er helt åbent, og for mig var det et vendepunkt … ikke bare fordi der var nye erkendelser – der skete også noget nyt på et dybere plan.”

Hannibal Nielsen

Det er først nu jeg har fordøjet så meget at jeg for alvor kan sige tak for den meget smukke livsbanesession. Det er som om mine celler har holdt flyttedag. Tak for dine altid kærlige indspark – og fordi du ser mig fra mit højeste lys. Dit hjerte er så dejligt at bade i – som at være på spa-ophold i et lysbad.” Kærlige hilsner Kirsten

Kirsten Pedersen

Nu ved jeg endelig hvem jeg virkelig er og glæder mig til at være den person resten af mit liv!!

Nikoline

“Jeg fik lavet en livsbanesession da jeg følte jeg “sad fast” i mit liv og ikke rigtigt havde kontakt med mig selv mere. Efter den ene session, nærmest dansede jeg ud af lokalet. Jeg kan bedre tage ansvar for mit liv, jeg har set og mærket mit potentiale – og det føles så rigtigt. For første gang tør jeg at springe ud i livet og ja, jeg føler jeg endelig har fundet min livsbane. Jeg kan kun sige 1000 tak!.

Charlotte Mogensen

“Jeg fik lavet et livsbaneforløb/spirituel coaching, der skulle handle om muligheder og potentiale for min virksomhed. Helle så ikke bare en genial teknisk løsning på mine udfordringer men hjalp mig også til at overvinde alle personlige begrænsninger. Det var helt sikkert alle pengene værd og meget mere til….”

Andreas M.