Sessioner

You create your life

I mine individuelle sessioner har jeg fokus på at hjælpe dig med at slippe gamle identiteter og roller samt negative overbevisninger og programmer, med det formål at hjælpe dig til at transformere til din inderste essens og sandhed. Jeg tror desuden at vi må turde være sårbare, før vi lærer hvem vi er og kan begynde at skabe vores liv ud fra vores inderste sandhed. Når der er harmoni mellem hjerne, hjerte og sjæl, er der intet der kan begrænse os.

Jeg tror på at alle lidelser og blokeringer vi oplever, kan vendes til positive styrker og at vores lidelser og symptomer blot er “alarmer”, der ønsker at vække os tilbage til LIVET.

Mine sessioner er for dig der ønsker at være fri for begrænsninger og fri til at finde din mission og passion i livet og dermed skabe dit liv og/eller karriere i overenstemmelse med din inderste sandhed, kærlighed og skaberkraft.

Jeg anvender først og fremmest mig selv som redskab i sessionerne og metoder som;  ThetaHealing, gestaltterapi, hypnoterapi, kropsterapi, livsbaneforløb samt 12. plans healinger.