Clairvoyant rådgivning – karriereudvikling – virksomhedsrådgivning

Klarhed over dit potentiale

Vil du spejles i den du er og dit højeste potentiale?

For mig handler clairvoyant rådgivning om at hjælpe dig med at se hvem du i virkeligheden er samt se dine største kvaliteter, passion, potentiale og livsformål samt hjælpe dig igennem de forhindringer der evt. kan være for at komme derhen. Det smukkeste for mig er, når din passion, evner og livsformål smelter sammen og du lever et fyldestgørende liv, der føles let og meningsfyldt.

De fleste af os er opdraget til at tro at livet skal være hårdt og vi skal kæmpe for de ting vi ønsker. Når du opdager dit sande livsformål, vil det føles lettere og mere ubesværet, da det er det du er bedst til. Ofte ser vi ikke det potentiale der ligger lige foran os, da vi underkender vores egne unikke evner og kvaliteter.

Jeg bruger mine clairvoyante evner til at se dit højeste potentiale og muligheder lige nu samt eventuelle udfordringer og hvad du kan gøre for at opnå dit potentiale og overvinde udfordringerne. Jeg ser ikke dystre ting og kan ikke forudsige fremtiden. Om du vælger at gå den vej jeg får vist, er helt op til dig. Mit ønske er ikke at tage ansvaret for dit liv, men hjælpe dig med at sætte lys på dine muligheder og dit sande jeg – valget er altid dit.

KARRIERERÅDGIVNING

Karriererådgivning tilbydes til dig der ønsker at komme videre med din karriere og styrke dig selv personligt såvel som fagligt og måske ønsker et karriereskifte. Jeg vil anvende clairvoyance til at “se” dine unikke kvaliteter, dine kompetencer og muligheder samt overordnede livsformål. Mange der tiltrækkes af mig, er på vej i en selvstændig retning, hvor jeg hjælper med opstart af din selvstændige virksomhed.

FORRETNINGSUDVIKLING

Har du allerede en virksomhed tilbyder jeg clairvoyant forretningsudvikling, hvor jeg både ser dine personlige og unikke kvaliteter og livsformål samt potentialet for din virksomhed. Når jeg tilbyder forretningsudvikling, arbejder jeg holistisk, forstået på den måde, at dit livs passion og sjæls livsmission går op i en højere enhed med din karriere og eventuelle virksomhed. Når dine karrierevalg sker forbundet med dit højeste selv, vil det altid føles lettere og mere meningsfuldt.

Helt konkret hjælper jeg med clairvoyant rådgivning omkring produkter, målgruppe, logo, firmanavn, farvebrug, medievalg, markedsføring etc.

Ønsker du at arbejde i dybden med blokeringer og ønsker målrettet, faglig sparring med din virksomhed, kan du kombinere det med et karriererådgivningsforløb.

 

HVEM HAR GAVN AF CLAIRVOYANT RÅDGIVNING

Mine kunder spænder fra erhvervsledere, til ingeniører, kunstnere, selvstændige samt personer der blot ønsker hjælp til at finde klarhed i deres liv.  Du kan anvende en clairvoyant rådgivning til alle aspekter af dit liv og din karriere.

(Pga. EU’s datalovgivning optager jeg ikke længere clairvoyance sessioner. Såfremt du ønsker en optagelse af sessionen, vil jeg bede dig selv at medbringe telefon der kan optage sessionen)

Helle så på et split sekund hvad og hvem jeg er, hvis jeg glemmer alle mine forbehold og begrænsende ideer om fremtidige ambitioner og ønsker.
Jeg har ikke før prøvet at blive læst fuldstændig præcist og knivskarpt. Det var overvældende.

Anne Birgitte Gordon Hansen, Room Designer

Jeg har benyttet mig af en session i foråret og i efteråret. Jeg har fået så meget ud af det i forhold til mit firma. Jeg er blevet meget mere klar på, hvem jeg er i forhold til “mit særlige lys” og mine særlige kvaliteter og kompetencer. Det har betydet, at jeg har sagt mit job op og er gået fuldtid som selvstændig. Så tusind tak, Helle.

Vibeke Fraling

Helle gav mig konkrete råd til hvordan jeg kunne komme udover mine udfordringer, og hendes vejledning var lige præcis hvad jeg havde brug for at høre. Vores session gav mig en indsigt i hvordan jeg kunne komme videre med mine udfordringer og jeg har siden da oplevet en meget positiv udvikling i mit liv. Jeg vil anbefale Helle hvis du føler dig lidt “lost” og hvis du mangler motivation og inspiration til at beslutte dig for hvad dit næste skridt skal være. Min session med Helle var så livsbekræftende og energigivende. Helle er et meget omsorgsfuldt menneske og jeg følte mig afslappet og tryg i hendes selskab. Alt i alt, en fantastisk oplevelse!

Kristel Kayser