Clairvoyant rådgivning – karriereudvikling

Transform into your highest potential

 

Clairvoyant rådgivning handler om at hjælpe dig med at se, hvem du i virkeligheden er – se dine største kvaliteter, passioner, potentiale og livsformål samt hjælpe dig igennem de forhindringer, der eventuelt kan være for at komme derhen.

De fleste af os er opdraget til at tro, at livet skal være hårdt, og vi skal kæmpe for de ting, vi ønsker. Når du opdager dit sande livsformål og dine unikke talenter, vil det føles lettere og mere ubesværet, da det er det, du er bedst til. Ofte ser vi ikke det potentiale, der ligger lige foran os, da vi underkender vores egne unikke evner og kvaliteter.

Jeg bruger mine clairvoyante evner til at se dit højeste potentiale og muligheder lige nu samt eventuelle udfordringer, og hvad du kan gøre for at opnå dit potentiale og overvinde udfordringerne. Jeg ser ikke dystre ting og kan ikke forudsige fremtiden. Om du vælger at gå den vej, jeg får vist, er helt op til dig. Mit ønske er ikke at tage ansvaret for dit liv, men hjælpe dig med at sætte lys på dine muligheder og dit sande jeg – valget er altid dit.

 

En session kan være intuitiv eller jeg kan svare dig på nogle faste spørgsmål omkring dit livsformål her på jorden:

🔆 Hvad er din livskontrakt

🔆 Hvad er din sjæls- og din personligheds karakteristika

🔆 Dine essentielle konflikter og polariteter

🔆 Læreprocessen i dine udfordringer og eventuelle traumer

🔆 Dit fremtidige potentiale og vejen derhen

 

 

Karriererådgivning

Clairvoyant og intuitiv karriererådgivning tilbydes til dig, der ønsker at komme videre med din karriere og styrke dig selv personligt såvel som fagligt og måske ønsker et karriereskifte. Jeg vil anvende clairvoyance til at belyse emner som din livskontrakt, dine unikke kvaliteter, kompetencer og talenter, dine indre- og ydre konflikter og hvordan du kan løse dem, dit fremtidige potentiale og vejen derhen.

Ønsker du at være selvstændig, kan vi arbejde med opstart og udvikling af din virksomhed Læs mere om det her.

 

Hvem vælger clairvoyant rådgivning?

Mine kunder spænder fra erhvervsledere over ingeniører til kunstnere, selvstændige samt personer, der ønsker hjælp til at finde klarhed i deres liv. Du kan anvende en clairvoyant rådgivning til alle aspekter af dit liv.

(Pga. EU’s datalovgivning optager jeg ikke længere clairvoyance sessioner. Såfremt du ønsker en optagelse af sessionen, vil jeg bede dig selv medbringe fx en telefon, der kan optage sessionen.)

 

Helle så på et split sekund hvad og hvem jeg er, hvis jeg glemmer alle mine forbehold og begrænsende ideer om fremtidige ambitioner og ønsker.
Jeg har ikke før prøvet at blive læst fuldstændig præcist og knivskarpt. Det var overvældende.

Anne Birgitte Gordon Hansen, Room Designer

 


Jeg vil bare lige sige tak for en god session i går. Da jeg satte mig ind i bilen landede en enorm ro i mig. Og alt gav pludselig mening. Jeg er nu i gang med at tænke, hvordan jeg kommer i gang. Tak for dit klarsyn.

Maria Juul Enevoldsen

Jeg har benyttet mig af en session i foråret og i efteråret. Jeg har fået så meget ud af det i forhold til mit firma. Jeg er blevet meget mere klar på, hvem jeg er i forhold til “mit særlige lys” og mine særlige kvaliteter og kompetencer. Det har betydet, at jeg har sagt mit job op og er gået fuldtid som selvstændig. Så tusind tak, Helle.

Vibeke Fraling

Helle gav mig konkrete råd til hvordan jeg kunne komme udover mine udfordringer, og hendes vejledning var lige præcis hvad jeg havde brug for at høre. Vores session gav mig en indsigt i hvordan jeg kunne komme videre med mine udfordringer og jeg har siden da oplevet en meget positiv udvikling i mit liv. Jeg vil anbefale Helle hvis du føler dig lidt “lost” og hvis du mangler motivation og inspiration til at beslutte dig for hvad dit næste skridt skal være. Min session med Helle var så livsbekræftende og energigivende. Helle er et meget omsorgsfuldt menneske og jeg følte mig afslappet og tryg i hendes selskab. Alt i alt, en fantastisk oplevelse!

Kristel Kayser