Intuitiv Hypnoterapeut uddannelse 2024

Frihed til at skabe dit liv

Intuitiv Hypnoterapeut uddannelse

 

Hypnose er en vidunderlig tilstand, hvor vi bliver guidet ind til os selv, der hvor vi sjældent kommer. I denne tilstand, hvor vi ligger i en blid trance, kan vi åbne for de rum i os, vi engang har lukket, her hvor energien er uforløst. De gamle overbevisninger holder vores nervesystem fastlåst og det er derfor svært at skabe ændringer før de er forløst og nervesystemet atter har fundet ro. I denne tilstand er det vigtigt at blive guidet af en behandler der kan mærke en, så man kan overgive sig 100 %. Og lige så vigtigt er det, at behandleren kan guide os ind til alle de ressourcer i os, der kan heale og transformere vores ubalancer. 

Hypnoterapi verdens ældste terapiform og anvendes af mange forskellige naturfolk i verden. I Danmark er det desværre mest anvendt som manipulationsmiddel, hvor behandleren er guruen. Men hypnoterapi er meget andet end manipulation og quickfix. Måske har en klient flyskræk, fordi de har oplevet en flyvning med meget turbulens. Det kan dog også være, at der ligger en dødsangst bag flyskrækken, som atter handler om en frygt for at leve. Det er vigtigt at man som behandler kan arbejde med hele mennesket og åbne op overfor de elementer der kommer frem i trancen. Dermed arbejder du med personlig udvikling og transformation og sikrer, at dine sessioner aldrig er identiske. 

Jeg vil lære dig at arbejde intuitivt og spirituelt med hypnoterapien ved bl. a at lære dig at forbinde dig med en højere bevidsthed. Fra denne kan du se og spejle klienten i sit højere potentiale, og dermed lade klienten heale sig selv, via egne ressourcer. Når du selv er i en afslappet og meditativ tilstand, vil du have lettere ved at bringe klienten i trance og at arbejde intuitivt med din klient. 

På uddannelsen vil jeg forene de klassiske elementer fra hypnoterapien med effektive metoder fra gestaltterapi, psykologiske værktøjer, redskaber fra NLP (Neurolinguistisk Programming) samt spirituelt og intuitivt arbejde. 

 

Dit udbytte
Under uddannelsen som Intuitiv Hypnoterapeut går du både vejen selv og lærer at guide andre på deres vej, da vi dybest set kun kan guide andre derhen, hvor vi selv har været. Du kommer derfor igennem en udviklende rejse af hypnoterapi sessioner, træning, meditationer, guidet hypnose, video, teori samt skønne oplevelser. 
 
Andet modul foregår i et sommerhus i Gilleleje. Det kan anbefales at tage dette modul som en retreat, så du kommer væk fra dine vante omgivelser og giver dig selv plads til din transformation.
 

Under uddannelsen til Intuitiv Hypnoterapeut kommer vi igennem alle de klassiske hypnoseredskaber samt emner som:

 • Trance, induktion, hjernen og hjernebølger
 • Nervesystemet og bevidsthed
 • Det biomagnetiske energisystem og aktivering af pinealkirtlen og DNA
 • Spejlinger og spejlneuroner
 • Model til vurdering af klientens grad af selvstøtte – at gå fra problemer til transformation
 • Suggestioner og visualisering
 • Regression, progression og hypnoterapi
 • Partsterapi
 • Polaritetsterapi
 • Indre barn terapi i hypnoterapi
 • Sjæl og ego terapi
 • Healing af hjertemuren til “det åbne hjerte”
 • At hjælpe klientens tilbage til egne ressourcer og kærlighed – healing af skam og skyld
 • Kontakt til din intuition og at arbejde med en højere bevidsthed
 • Healing og hvordan du støtter din klient til “selv-healing”
 • Hvordan du støtter klienten dybt ned i deres underbevidsthed gennem en psykologisk metode
 • Egne modeller og teorier der nemt og simpelt giver et stærkt terapeutisk overblik og fundament

 

Denne uddannelse er dels for dig der ønsker at arbejder intuitivt med mennesker og dig der allerede er hypnoterapeut, som ønsker at videreudvikle dit virke. Udover at lære at transformere klienten, ved at finde læreprocessen bag enhver udfordring, vil du også lære at arbejde med forskellige emner som stress, depression, angst, fobier, traumer, afvænning, hypnoterapi med børn, polariter, indre barn, indre familieterapi, egostate mv.  Der er max. 8-10 kursister på holdet. 


 

PRAKTISK INFORMATION

 

Modul 1
17. – 18. august. Snekkersten

Modul 2 
18. – 22. september, Sommerhus i Gilleleje

Modul 3
25. – 27. oktober. Snekkersten


Alle dage fra 10.00 – 16.15. 

 

PRISER

Samlet pris for hele uddannelsen er kr. 22.500,- (prisen tillægges ikke moms). Betaling kan ske i to rater, hvor første rate betales ved tilmelding på kr. 12.000,- og 2. rate betales senest 1/5 på kr. 10.500,-. Ønsker du betaling i flere rater, kan det aftales.

EARLY BIRD RABAT ved fuld betaling inden 1. juli 2024 er den samlet pris for uddannelsen kr. 20.000,- 

Tilmelding

(Læs øvrige rabatter og vilkår her)  

 

Dette får du:

 • 120 sider helt unik og meget uddybende manual.
 • Ca. 15 timers materiale online med meditationer, sessioner og teori.
 • Certifikat i en unik, kærlighed og transformerende uddannelse der gør dig klar til at arbejde med klienter med det samme.
 • En netværksgruppe på Facebook du kan bruge til fremtidig træning, sparring og supervision.
 • Løbende supervisionsdage og workshops.
 • Mulighed for overnatning, så du kan nyde et retreat i smukke omgivelser og komme helt ned i gear.
 • Kaffe, te, snacks og frugt alle dage.

 

TILMELDING 

Tilmelding sker ved telefonisk kontakt og mail til enten heartacademy.dk@gmail.com. Telefon 22431717.

Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977. Påfør navn og “IHU”

 

FORKUNDSKABER

Uddannelsen er en videreudvikling af de klassiske hypnoterapi uddannelser. Derfor vil du kunne få meget ud af den, selvom du allerede har en uddannelse i hypnoterapi. Det er absolut ikke et krav, da jeg vil lære dig en at lave hypnoterapi simpelt og intuitivt. Det er dog en forudsætning, at du allerede har en vis erfaring med at arbejde med mennesker. Uanset hvad, skal du have en forsamtale inden opstart, så jeg kan vurdere, hvorvidt uddannelsen er det rette match til dig.  

 

FORVENTNINGER TIL DIG UNDER UDDANNELSEN

Under uddannelsen anbefaler jeg på det varmeste, at du har min. 10 prøve-klienter mellem 2. og 3. modul, så du får mest muligt ud af uddannelsen. Desuden forventes det, at du har arbejdet med dig selv tidligere og kan tage ansvar for din egen proces under uddannelsen. Jeg anbefaler at overnatte på 2. modul da du dermed har ro til din proces 💗.

 

PRISER FOR OVERNATNING PÅ MODUL 2

Det er muligt at overnatte på modul 2, og kan anbefales, så du kan give helt slip og komme væk fra dine vante omgivelser. Ved overnatning booker du alle 4 dage. Værelserne bruges dog også til hypnoterapien om dagen.

Værelse m halvandenmandsseng : kr. 900,- for 4 nætter. (1.100,-)
Enkeltseng i 2-personersværelse: kr. 600,- for 4 nætter (700,-)

Det er muligt at ankomme dagen før ved et tillæg, pris i parantes. Der er begrænset antal værelser. 

 

AFBUDSREGLER

Ved afbud op til 30 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum på kr. 3000,-. Ved senere afbud tilbagebetales kursusprisen ikke, da du har optaget en plads. Tilmelding er bindende for begge moduler. Ved sygdom kan du tage det enkelte modul på et senere tidspunkt ved betaling af kr. 3000,- pr. modul, du skal tage igen. Dette er dog kun muligt, så længe jeg fortsat afholder uddannelsen.  

 
 

 

 

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

 


DE TIDLIGERE HOLD VAR MEGET BEGEJSTREDE…

Fantastisk uddannelse ❤️ Den giver så utrolig meget mening i mit virke som terapeut – her er ‘redskabet’ til det ubevidste og til forløsninger på et dybt plan, som man ikke kommer til igennem samtalen ☺️ Mine klienter er taknemmelige for den indsigt og selvstøtte de opnår ved Intuitiv Hypnoterapi – og jeg elsker at arbejde med det og er taknemmelig for den viden og kunnen, jeg her har fået, trods 16 år som Psykoterapeut

Rikke Fleckner, Psykoterapeut & Coach

Jeg har været så heldig at have taget hypnoterapeut uddannelsen hos Helle. Var helt blæst omkuld over hvor meget man får indblik i, så som diverse hypnoseteknikker og måder at håndterer de forskellige emner terapeutisk. Derudover gennemgår man en personlig udvikling, som ikke kan beskrives. Det var en skøn oplevelse både personligt og fagligt og har mødt nogle skønne mennesker, som jeg håber at holde kontakt med fremover. Helle er en super underviser, sød, empatisk og fagligt utrolig dygtig, så kan varmt anbefale hendes uddannelser.

Malene Højland, Hypnoterapien.dk

Jeg kan virkelig dybtfølt anbefale alle interesserede at tage en uddannelse som hypnoterapeut ved Helle. Helle forstår virkelig at mærke ind i det rum af mennesker hun sidder med, og arbejder intuitivt i mundtlig videreførsel af det materiale vi fik udleveret. Det betyder at hun hele tiden mødte os der hvor vi var i vores individuelle proces i uddannelsen, og videregav teorien på en måde der gav mening for alle.

Hun er utrolig dygtig til at koble teori på praksis, hvor hun inddrager mange cases fra hendes personlige virke som hypnoterapeut igennem årene, og hele tiden sørger for at vi selv får prøvet de behandlinger af på hinanden, som vi lige har haft teori om. Det gør at man utroligt hurtigt lærer, hvordan man anvender hypnoterapi i egen praksis, og igennem uddannelsen selv kommer på en fantastisk indre rejse, hvor man får givet slip på gamle traumer og kommer hjem med nye selvindsigter.
Derudover er det materiale hun udlevere en række af guldkorn med bred viden omkring hypnose og hypnoterapi. 
Helle er desuden et fantastisk, empatisk, rummeligt, roligt og humoristisk mennesker. 
Kan kun give hende og hendes uddannelse min største anbefaling

Line Høst, www.høst-hypnoterapi.dk

Det er en helt genial kombi, af relevant viden ift. traumer, nervesystemet, underbevidsthed, osv. At i har så mange konkrete øvelser med er virkelig guld værd ift at man selv undervejs får mærket hvordan det virker, samtidig med at man selv får arbejdet med de mønstre man selv har med sig. Jeg har lyst til at tage den igen! Det var virkelig en inspirerende og lærerig og ikke mindst fagligt relevant rejse! Jeg har allerede oplevet en masse transformation i det redskab i det arbejde jeg har med mine kunder. Det er et meget kærligt, og dybt arbejde som hypnoterapien kan. Personligt har jeg fået arbejdet med nogle dybe traumer undervejs som har været virkelig forløsende. Det er jo bare stor bonus at det også er muligt. Jeg følte mig meget tryg i jeres hænder undervejs. At man lærer at bruge sin intuition som guide i hypnoterapien er guld værd for mig, fremfor at skulle holde sig stringent til en model. Det tror jeg må være det bedste ved denne uddannelse, at den netop er intuitiv. Det er meget mere trygt og legende på den måde at udføre terapien intuitivt. I supplerer hinanden rigtig godt under uddannelsen med hver jeres inspirerende og smittende varme energi. Jeg er meget taknemmelig for at i har skabt den uddannelse og det værktøj jeg har fået med mig. Det er meget transformerende, og jeg har allerede anbefalet den til flere og kan virkelig kun anbefale den til alle ❤️

Maria Louise Hansen, Coach & Totum behandler https://maloucph.com/intuitiv-hypnoterapi

“Helt igennem FANTASTISK uddannelse. Kombinationen af teori og træningssessioner gjorde, at mit udbytte var stort – både personligt og professionelt. Helle og Mette er vanvittig dygtige og deres forskellig faglighed giver kvalitet til uddannelsen. Konkret viden og gode værktøjer, gav mig tryghed og modet til at lade min intuition guide mig.”

Mette Stockmarr, Executive Coaching https://www.new-steps.dk/

”Tak for et helt fantastisk kursus, både du og Mette var super engagerede og det var dejligt at I er så meget inde i jeres materiale, som er virkelig gennemarbejdet. Den største glæde jeg har oplevet ved kurset efter jeg kom hjem, er at hjælpe en ”svag læser”, som står overfor at skulle tilegne sig ny viden, til i dag at læse med høj hastighed, og meget nemt kan se, om en artikel er relevant for hende. Dette er opnået i hypnose hvor der blev lagt stor vægt på positive suggestioner ved afslutning af sessionen. Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe andre på samme måde i fremtiden.”

Anita Gravgaard, ThetaHealer og DeltaHealer
 

Jeg har i årevis arbejdet med hypnose, og følte, at en mere intuitiv og potentiel spirituel form, vil være det rigtige “næste skridt” for mig. Øvelserne vi trænede med hinanden var blide og nærmest kærlige, og samtidigt var de usædvanligt virkningsfulde. For mig personligt blev fjernelse af “hjertemuren” den mest betydningsfulde. Jeg har efter træningen testet i virkeligheden, at jeg omkring temaet kærlighed i parforhold efterfølgende har følt en lethed, frihed og usårlighed ved at være sårbar uden den beskyttende men begrænsende hjertemur. De øvrige deltagere var uden hypnose forudsætninger, men de havde erfaringer med at arbejde med mennesker. De lærte sammen med mig et enkelt og effektivt system til at heale det indre barn og lave regression & healing omkring dybereliggende årsager til diverse blokeringer. Jeg glæder mig til at udvikle mine færdigheder og bruge det på nogle af mine fokusområder, plus åbne op for flere typer klienter.

Ole Friis, hypnoterapeut