Intuitiv Hypnoterapeut uddannelse

- meget mere en hypnoterapi

Intuitiv Hypnoterapeut uddannelse

 

Hypnoterapi er i bund og grund verdens ældste og mest naturlige måde at skabe forandring og transformation. I meditative hjernebølger – eller trance – som det også kaldes, er hjernen nemlig yderst modtagelig for at skabe ændringer. Når klienten er afslappet har du nemmere adgang til deres underbevidste sind samt deres ressourcer. Dette er et sårbart sted af være, og derfor er det essentielt at du fungerer som en guide, der intuitivt lader dig guide af klientens indre rejse. Her hvor klientens ubalancer og – ikke mindst – ressourcer kan komme i spil og skabe indre transformation. Det er intuitiv hypnoterapi.

I uddannelsen til Intuitiv Hypnoterapeut forener jeg elementer fra klassisk hypnoterapi med essens af mine terapeutiske erfaringer samt intuitivt arbejde.
 
Hypnose er terapi i en tilstand af trance. Trance er ikke noget vi enten er i eller ej. Vi kan være der mere eller mindre i afslappede hjernebølger (alfa- og theta hjernebølger) og dermed åbne “dørene” til de ting der fylder i vores underbevidste sind. Det underbevidste sind styrer os op til 95 % af tiden. Vi er altså overvejende under indflydelse af vores underbevidste sind i vores daglige liv. Kilde: Bruce Lipton Når livet er nemt, er det fordi dine underbevidste programmeringer arbejder for dig. Har du udfordringer i livet, er det modsat, udtaler professor Bruce Lipton. Han anbefaler derfor bl.a. hypnoterapi som terapeutisk redskab til personlig udvikling.
 
På uddannelsen til Intuitiv Hypnoterapeut får du bl.a. forståelse for, hvordan vores ubevidste programmering holder os fanget i et nervesystem aktiveret i kamp, flugt og frys. Vi kommer til at arbejde med at stoppe det loop, så vi i stedet kan aktivere nyere dele af hjernen og en højere bevidsthed.
 
Jeg ser hypnoterapeuten som en guide, der blot skal hjælpe klienten ind til egne selvhealende ressourcer. På den måde arbejder vi ikke blot med at forløse udfordringer og traumer i fortiden, men også med at skabe personlig udvikling og fremtidig transformation. Med det mener jeg, at tiden er klar til at mennesker guides ind til deres egne ressourcer, kærlighed, sjæl og bevidsthed og ikke længere skal være afhængig af en “behandler” der skal “fixe” dem. I stedet for at anvende teknikker og scripts, skal vi guide klienten intuitivt, så sessionen skabes sammen med klienten. Jo mere intuitivt en hypnoterapeut arbejder, jo mere tillid vil klienten få og dermed bedre kunne give slip på gamle traumer og overbevisninger.
 
Jeg arbejder især med at lære dig en kropslig og spirituel tilgang til intuition. Den spirituelle vil lære dig at forbinde dig med en højere bevidsthed. Fra denne, kan du se og spejle klienten i sit højere potentiale. Når vi forbinder os med en højere bevidsthed, undgår vi at spejle vores klienter fra en lav bevidsthedsenergi, hvor frygt, skam og angst stammer fra. Alle vores udfordringer er skabt i den lave bevidsthedsenergi, og vi kan derfor kun forløse og transformere dem fra en højere bevidsthed.
 
 
 
Hypnoterapi hos Heart Academy

Hypnoterapi hos Heart Academy er en del anderledes end almindelig hypnoterapi. Dels vil du lære, at bringe dig selv i meditative theta-hjernebølger under sessionen, via metoder fra ThetaHealing. Det vil hjælpe dig til at kunne “se med” under sessionen og hjælper også dine klienter til at komme i trance, da de vil blive påvirket af din tilstand. Dermed behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt din klient kan hypnotiseres. Du kan desuden “se med” og støtte klienten i sine oplevelser. Læs om theta-hjernebølger her)

Dels vil du lære at have fokus på klienten og lade klientens ressourcer og “højere bevidsthed” komme i spil i sessionen, så de bliver selvhealende. Jeg vil lære dig en metode til at lade klienten arbejde fra et højere bevidsthedsniveau.

 

Dit udbytte
Under uddannelsen som Intuitiv Hypnoterapeut går du både vejen selv og lærer at guide andre på deres vej, da vi dybest set kun kan guide andre derhen, hvor vi selv har været. Du kommer derfor igennem en udviklende rejse af hypnoterapi sessioner, træning, meditationer, guidet hypnose, video, teori samt skønne oplevelser. Andet modul af uddannelsen afholdes i et hyggeligt sommerhus i Dronningmølle 200 meter fra vandet.
 
Det kan anbefales at tage dette modul som en retreat, så du kommer væk fra dine vante omgivelser og giver dig selv plads til din transformation.
 

Under uddannelsen til Intuitiv Hypnoterapeut kommer vi igennem alle de klassiske hypnoseredskaber samt emner som:

 • Trance, induktion, hjernen og hjernebølger
 • Nervesystemet og bevidsthed
 • Det biomagnetiske energisystem og aktivering af pinealkirtlen og DNA
 • Spejlinger og spejlneuroner
 • Model til vurdering af klientens grad af selvstøtte – at gå fra problemer til transformation
 • Suggestioner og visualisering
 • Regression, progression og hypnoterapi
 • Partsterapi
 • Polaritetsterapi
 • Indre barn terapi i hypnoterapi
 • Sjæl og ego terapi
 • Healing af hjertemuren til “det åbne hjerte”
 • At hjælpe klientens tilbage til egne ressourcer og kærlighed – healing af skam og skyld
 • Kontakt til din intuition og at arbejde med en højere bevidsthed
 • Healing og hvordan du støtter din klient til “selv-healing”
 • Hvordan du støtter klienten dybt ned i deres underbevidsthed gennem en psykologisk metode
 • Egne modeller og teorier der nemt og simpelt giver et stærkt terapeutisk overblik og fundament

 

Denne uddannelse er dels for dig der ønsker at arbejder intuitivt med mennesker og dig der allerede er hypnoterapeut, som ønsker at videreudvikle dit virke. Udover at lære at transformere klienten, ved at finde læreprocessen bag enhver udfordring, vil du også lære at arbejde med forskellige emner som stress, depression, angst, fobier, traumer, afvænning, hypnoterapi med børn, polariter, indre barn, indre familieterapi, egostate mv.  Der er max. 8 kursister på holdet. 


 

PRAKTISK INFORMATION

Modul 1
Dato: 23. – 25. oktober 2023
Lokation: Strandvejen 118, 1. Snekkersten

Modul 2 
Dato: 13. – 16. november 2023
Lokation: Kommer. Der vil være mulighed for tilkøb af overnatning

Modul 3
Dato: 14. – 15. december 2023
Lokation: Strandvejen 118, 1. Snekkersten


Alle dage fra 10.00 – 16.15. NB. lokation kan ændres afhængig af antal af deltagere. 


 

 

PRISER

Samlet pris for hele uddannelsen er kr. 24.500,- (prisen tillægges ikke moms). Betaling kan ske i to rater, hvor første rate betales d. 1/10 på kr. 12.000,- og 2. rate betales 1/12 på kr. 12.500,-. Ønsker du betaling i flere rater, kan det aftales.

EARLY BIRD RABAT ved samlet betaling inden 1. august 2023 er den samlet pris for uddannelsen kr. 22.000,-

Tilmelding

(Læs øvrige rabatter og vilkår her)  

 

Dette får du:

 • Certifikat i en unik, kærlighed og transformerende uddannelse der gør dig klar til at arbejde med klienter med det samme.
 • En netværksgruppe på Facebook du kan bruge til fremtidig træning, sparring og supervision.
 • Løbende supervisionsdage og workshops.
 • Ca. 15 timers materiale online med meditationer, sessioner og teori.
 • Mulighed for overnatning, så du kan nyde et retreat i smukke omgivelser.
 • 120 sider helt unikt materiale der fortsat udvikles.
 • Kaffe, te, snacks og frugt alle dage.

 

TILMELDING 

 

Tilmelding sker ved telefonisk kontakt og mail til enten heartacademy.dk@gmail.com. Telefon 22431717.

Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977. Påfør navn og “IHU”

 

 

FORKUNDSKABER

Uddannelsen er en videreudvikling af de klassiske hypnoterapi uddannelser. Derfor vil du kunne få meget ud af den, selvom du allerede har en uddannelse i hypnoterapi. Det er absolut ikke et krav, da jeg vil lære dig en at lave hypnoterapi simpelt og intuitivt. Det er dog en forudsætning, at du allerede har en vis erfaring med at arbejde med mennesker. Uanset hvad, skal du have en forsamtale inden opstart, så jeg kan vurdere, hvorvidt uddannelsen er det rette match til dig.  

 

FORVENTNINGER TIL DIG UNDER UDDANNELSEN

Under uddannelsen anbefaler jeg på det varmeste, at du har min. 10 prøve-klienter mellem 2. og 3. modul, så du får mest muligt ud af uddannelsen. Desuden forventes det, at du har arbejdet med dig selv tidligere og kan tage ansvar for din egen proces under uddannelsen. Jeg anbefaler at overnatte på 2. modul da du dermed har ro til din proces 💚.

 

AFBUDSREGLER

Ved afbud op til 30 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum på kr. 3000,-. Ved senere afbud tilbagebetales kursusprisen ikke, da du har optaget en plads. Tilmelding er bindende for begge moduler. Ved sygdom kan du tage det enkelte modul på et senere tidspunkt ved betaling af kr. 3000,- pr. modul, du skal tage igen. Dette er dog kun muligt, så længe jeg fortsat afholder uddannelsen.  

 
 

 

 

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

 

DET FØRSTE HOLD VAR MEGET BEGEJSTREDE…

“Helt igennem FANTASTISK uddannelse. Kombinationen af teori og træningssessioner gjorde, at mit udbytte var stort – både personligt og professionelt. Helle og Mette er vanvittig dygtige og deres forskellig faglighed giver kvalitet til uddannelsen. Konkret viden og gode værktøjer, gav mig tryghed og modet til at lade min intuition guide mig.”

Mette Stockmarr, Executive Coaching https://www.new-steps.dk/

Fantastisk uddannelse ❤️ Den giver så utrolig meget mening i mit virke som terapeut – her er ‘redskabet’ til det ubevidste og til forløsninger på et dybt plan, som man ikke kommer til igennem samtalen ☺️ Mine klienter er taknemmelige for den indsigt og selvstøtte de opnår ved Intuitiv Hypnoterapi – og jeg elsker at arbejde med det og er taknemmelig for den viden og kunnen, jeg her har fået, trods 16 år som Psykoterapeut

Rikke Fleckner, Psykoterapeut & Coach

Det er en helt genial kombi, af relevant viden ift. traumer, nervesystemet, underbevidsthed, osv. At i har så mange konkrete øvelser med er virkelig guld værd ift at man selv undervejs får mærket hvordan det virker, samtidig med at man selv får arbejdet med de mønstre man selv har med sig. Jeg har lyst til at tage den igen! Det var virkelig en inspirerende og lærerig og ikke mindst fagligt relevant rejse! Jeg har allerede oplevet en masse transformation i det redskab i det arbejde jeg har med mine kunder. Det er et meget kærligt, og dybt arbejde som hypnoterapien kan. Personligt har jeg fået arbejdet med nogle dybe traumer undervejs som har været virkelig forløsende. Det er jo bare stor bonus at det også er muligt. Jeg følte mig meget tryg i jeres hænder undervejs. At man lærer at bruge sin intuition som guide i hypnoterapien er guld værd for mig, fremfor at skulle holde sig stringent til en model. Det tror jeg må være det bedste ved denne uddannelse, at den netop er intuitiv. Det er meget mere trygt og legende på den måde at udføre terapien intuitivt. I supplerer hinanden rigtig godt under uddannelsen med hver jeres inspirerende og smittende varme energi. Jeg er meget taknemmelig for at i har skabt den uddannelse og det værktøj jeg har fået med mig. Det er meget transformerende, og jeg har allerede anbefalet den til flere og kan virkelig kun anbefale den til alle ❤️

Maria Louise Hansen, Coach & Totum behandler https://maloucph.com/intuitiv-hypnoterapi

”Tak for et helt fantastisk kursus, både du og Mette var super engagerede og det var dejligt at I er så meget inde i jeres materiale, som er virkelig gennemarbejdet. Den største glæde jeg har oplevet ved kurset efter jeg kom hjem, er at hjælpe en ”svag læser”, som står overfor at skulle tilegne sig ny viden, til i dag at læse med høj hastighed, og meget nemt kan se, om en artikel er relevant for hende. Dette er opnået i hypnose hvor der blev lagt stor vægt på positive suggestioner ved afslutning af sessionen. Jeg glæder mig meget til at kunne hjælpe andre på samme måde i fremtiden.”

Anita Gravgaard, ThetaHealer og DeltaHealer
 

Jeg har i årevis arbejdet med hypnose, og følte, at en mere intuitiv og potentiel spirituel form, vil være det rigtige “næste skridt” for mig. Øvelserne vi trænede med hinanden var blide og nærmest kærlige, og samtidigt var de usædvanligt virkningsfulde. For mig personligt blev fjernelse af “hjertemuren” den mest betydningsfulde. Jeg har efter træningen testet i virkeligheden, at jeg omkring temaet kærlighed i parforhold efterfølgende har følt en lethed, frihed og usårlighed ved at være sårbar uden den beskyttende men begrænsende hjertemur. De øvrige deltagere var uden hypnose forudsætninger, men de havde erfaringer med at arbejde med mennesker. De lærte sammen med mig et enkelt og effektivt system til at heale det indre barn og lave regression & healing omkring dybereliggende årsager til diverse blokeringer. Jeg glæder mig til at udvikle mine færdigheder og bruge det på nogle af mine fokusområder, plus åbne op for flere typer klienter.

Ole Friis, hypnoterapeut