Gestaltterapi

Når du accepterer den, du er – sker forandringen

Gestaltterapi arbejde med at forende dine polariteter og find ind til din essens.

Gestaltterapi er samtaleterapi, formuleret af Fritz Perls i 60’erne. Den fornemmeste opgave med gestaltterapien er at hjælpe dig tilbage til den levende, autentiske person du er, den du var som barn – din essens.

Du vil lære at slippe ansvaret for andre og tage ansvar for at leve og skabe dit eget liv. Terapien tager udgangspunkt i, at du inderst inde har alle de ressourcer du har brug for. Når forskellige sider af dig mødes og integreres kan du slippe de indre kampe og dermed også de ydre kampe og dermed stress, modløshed, angst, depression etc.

I terapien arbejder jeg meget kropsligt og anvender metoder som visualisering, mindfulness, vejrtrækningsøvelser mv. til at slippe tankerne og vurderingerne: rigtig/forkert og erstatte dem med følelser/intuition og din inderste sandhed. Ved at tage afsæt i den du er og acceptere den du er, kan forandring ske og du kan blive den bedste udgave af dig selv!

Igennem et terapiforløb vil du blive mere bevidst om dig selv og lære at leve i nuet,  lære at tage ansvar for dit liv og se mulighederne i dit liv, blive bedre til at være den du er, mærke dig selv og dine grænser, blive bedre til at kommunikere dine behov og ønsker, blive bedre til at håndtere svære situationer/livskriser og blive mere levende, autentisk og i kontakt med dig selv og din omverden.

I gestaltterapien arbejder jeg bl.a. med:

– Parforhold
– Depression
– Sorg
– Lavt selvværd
– Spiseforstyrrelser
– Angst
– Akutte kriser
– Stress/udbrændthed
-Konflikthåndtering
-Personlig udvikling
– Polariteter