Misbrug og afhængighed

 

Misbrug handler i bund og grund om, at vi mennesker kommer væk fra vores inderste intuition om hvem vi er, vores selvkærlighed samt hvad vi har brug for af næring.

 

Især gennem det sidste århundrede har vi mennesker lært at stole mere på præster, læger, videnskaben og reklamer end på os selv. Vi er blevet ydrestyret og dulmer umiddelbare negative følelser med det hurtigste fix vi kan få. Dette kan være alt fra mad, sukker, cigaretter, alkohol, stoffer, shopping, arbejde, sex, spil og andre menneskers selskab. Vi kan desuden blive afhængige af at skabe drama i vores liv, hvilke også udløser dopamin i hjernen.

 

Når vi arbejder med afhængighed, skal vi se på den udløsende årsag samt den vedligeholdende faktor. Hvilke hændelser og følelser har udløst afhængigheden og hvad er gevinsten ved at bevare afhængigheden? 

Lær hvordan du arbejder med misbrug og afhængighed og hjælper dig selv og dine klienter af med deres misbrug. Du vil få udleveret en meget effektiv manual til rygestop, som jeg har anvendt med stor succes de sidste 16 år. Du vil desuden lære at arbejde med vægttab og spiseforstyrrelser samt andre misbrug og afhængigheder. Samt lære hvordan du starter med RODEN til udfordringen og hjælper klienten med at lære at føle SELVVÆRD og være MOTIVERET til at arbejde med sin afhængighed.

Lær hvad der sker neurologisk og hvad sker der i vores celler, når vi bliver afhængige. Hvilke overbevisninger har vi med os og hvordan kan vi arve en afhængighed. Er der særlige betingelser og hændelser der kan udløse afhængighed og hvilke følelser og overbevisninger er med til at vedligeholde den?

Vores hjerne er desværre ret god til at blive afhængig pga. den måde vores belønningskredsløbet i hjernen fungerer. Noget der er rart og stimulerer belønningscenteret skaber hurtigt en vane i hjernen. Så hvordan kortslutter vi de dårlige vaner og skaber nye, kærlige vaner. 

Du får en 20-siders manual og et kursus der hjælper dig af med alle dine egne dårlige vaner og kan hjælpe andre af med misbrug og afhængighed. Vi kommer ind på fysisk-, psykologisk-, adfærdsmæssig-, social-, kemisk- samt internetafhængighed.

Dette kursus er både for hypnoterapeuter og thetahealere. Det vil sige, at du vil lære lidt om de teknikker der anvendes på begge uddannelser.

Tid: 18/8 kl. 10.00 – 16.15
Sted: Strandvejen 118, 1, 3070 Snekkersten
Pris: kr. 1700,-
Forudsætning: ThetaHealing Basis
Antal pladser: 10

Tilmelding

 

Betaling sker på ovenstående link eller til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966. Såfremt du aflyser 20 dage inden kurset, vil du få tilbagebetalt beløbet undtagen et gebyr på kr. 500,-.