Fri for afhængighed, ThetaHealing-kursus

Misbrug – når du kommer væk fra dig selv.

Misbrug handler i bund og grund om, at vi mennesker kommer væk fra vores inderste intuition om hvem vi er, hvordan vi har det, og hvad vi har brug for af ernæring og næring.
Især gennem det sidste århundrede har vi mennesker lært at stole mere på præster, læger, videnskaben og reklamer end på os selv. Vi er blevet ydrestyret og dulmer umiddelbare negative følelser med det hurtigste fix vi kan få. Dette kan være alt fra mad, sukker, cigaretter, alkohol, stoffer, shopping, arbejde, sex, spil og andre menneskers selskab. Vi kan desuden blive afhængige af at skabe drama i vores liv, hvilke også udløser dopamin i hjernen.
Når vi arbejder med afhængighed, skal vi se på den udløsende årsag samt den vedligeholdende faktor. Hvilke hændelser og følelser har udløst afhængigheden og hvad er gevinsten ved at bevare afhængigheden? Gevinsten kan være henholdsvis primær og sekundær. Den primære gevinst er det hurtige fix, der får os til at have det godt og skaber dopamin og serotonin i hjernen. Den sekundære gevinst er fx skammen over vores adfærd, som minder os om en tidligere skam vi har haft i livet. Desuden er en stor sekundær gevinst at misbruget skaber et konstant drama i vores liv, som hindrer os i at udleve vores potentiale.

Lær hvordan du arbejder med misbrug og afhængighed og hjælper dig selv og dine klienter af med deres misbrug. Du vil få udleveret en meget effektiv manual til rygestop, som jeg har anvendt med stor succes de sidste 16 år. Du vil desuden lære at arbejde med vægttab og spiseforstyrrelser samt andre misbrug og afhængigheder. Samt lære hvordan du starter med RODEN til udfordringen og hjælper klienten med at være at føle SELVVÆRD og være MOTIVERET til at arbejde med sin afhængighed.

Lær hvad der sker neurologisk og hvad sker der i vores celler, når vi bliver afhængige. Hvilke overbevisninger har vi med os og hvordan kan vi arve en afhængighed. Er der særlige betingelser og hændelser der kan udløse afhængighed og hvilke følelser og overbevisninger er med til at vedligeholde den?

Vores hjerne er desværre ret god til at blive afhængig pga. den måde vores belønningskredsløbet i hjernen fungerer. Noget der er rart og stimulerer belønningscenteret skaber hurtigt en vane i hjernen. Så hvordan kortslutter vi de dårlige vaner og skaber nye, kærlige vaner. 

 

 

På kurset vil jeg gå i dybden med emnerne:

✿ Hvordan hjernen skaber afhængighed.
✿ Hjernens kemi og kemiske balance; (dopamin, noradrenalin, kortisol, serotonin etc).
✿ Roller og afhængighed.
✿ Hvordan du “kortslutter” en dårlig vane.
✿ Cellernes afhængighed.
✿ Epigenetik – nedarvet afhængighed.
✿ Psykiske årsager der kan medføre afhængighed.
✿ Afhængighedens følelser.
✿ Rygestop.
✿ Lær om klæbeånder, og hvordan de kan skabe misbrug.
✿ Hvordan vi bruger afhængighed som “overspringshandling” for at undgå vores livsmission.
✿ Et liv uden afhængighed er et liv i flow.

Kurset er både for dig der gerne vil leve fri for afhængighed og dig der vil anvende det i dine sessioner.

Tid: 30/8 kl. 9.30 – 16.00
Sted: Strandvejen 118, 1, 3070 Snekkersten
Pris: kr. 1800,- Prisen er inkl. lækker, økologisk kursusmenu der leveres af Helle Køngerskov
Forudsætning: ThetaHealing Basis
Antal pladser: 10

 

Kursusmenu:
Morgen: grøn morgenjuice

Formiddag: ærte/mynte hummus med grønne sticks (gulerod, kinaradise og agurk) + banan i stykker +  hjemmebagt glutenfri knækbrød
Frokost: Spicy gulerodssuppe med linser og kartofler hertil ristede græskarkerner, persille og laktosefri yoghurt
Eftermiddag: hjemmebagt glutenfri knækbrød + mørk chokolade 85%, dadler og bær smoothie

Betaling sker til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966. Såfremt du aflyser 20 dage inden kurset, vil du få tilbagebetalt beløbet undtagen et gebyr på kr. 500,-.