Transformational Sessions™

Transform into your highest potential

Transformational sessions er først og fremmest en bevidsthedsrejse hjem. Når du guides, til en højere bevidsthed, forløses de ubalancer, der er skabt i en lavere bevidsthed.

Dertil får du støtte af elementer fra energiterapien, psykoterapien, hypnoterapi, clairvoyance og coaching, som dermed arbejder med alle aspekter af dit liv, hvad enten du ønsker at transformere sygdomme eller psykiske ubalancer, personlig transformation eller at nå bestemte mål.

Alle udfordringer du har i dit liv, er der for at skabe bevidsthed og for at du kan vende disse til styrker. Buddhismen siger det meget klart: “what is in the way is the way”.  Jeg tror ikke på at vi er ofre for vores omstændigheder, men på at vi er store sjæle, der er her for at udvikle os i kærlighed og skabe bevidsthed. Derfor er sessionerne især til dig, der ikke blot vil “af med noget”, men ønsker at finde tilbage til din sande essens og skabe dit liv ud fra dit højeste potentiale.

For at arbejde transformerende og skabe varige resultater, er det essentielt at kunne arbejde med alle niveauer af mennesket. Det betyder, at vi må arbejde mentalt, fysisk, psykisk, spirituelt samt energetisk, hvis vi skal skabe dybe og varige resultater.

Jeg har selv erfaret, at psykoterapien ikke var nok til at hjælpe mig med at forløse en søvnløshed, der opstod efter jeg fødte min datter i 2001. Jeg måtte igennem en rejse der gik via underbevidstheden (hypnoterapi) til kropsterapien og videre til energiterapien. Energiterapien har den fordel, at man anvender clairvoyancen til at “se med” på klientens rejse. Først her fik jeg den fornødne indsigt, der kunne forløse det traume der var skabt under fødslen. Et traume jeg havde fortrængt. Dette arbejde har ikke blot “fjernet” søvnløsheden, men også transformeret mine udfordringer til styrker. Sidenhen har rejsen ført mig til ren bevidsthedsarbejde.

(Du kan læse hele min historie her)

Denne transformerende rejse til jeg gerne invitere dig med på

Jeg tror alle mennesker ønsker at udleve deres potentiale og at kunne “hvile i sig selv”. For at komme dertil, må vi forstå hvad der fik os ud af vores væren og potentiale til at starte med.

Du er født ret perfekt. Indtil du blev “spejlet” i andres projektioner om hvem du skulle være og i deres manglende selvværdsbillede. For at passe ind, måtte du “iklæde” dig disse falske overbevisninger, som blev til roller og som bragte dig væk fra dig selv. Vores ego består af de konstruktioner af overbevisninger og følelser vi måtte skabe for at kunne indpasse os andre mennesker. Billedeligt kan det illustreres som en smuk rose, der har fået ukrudt omkring sig og ikke længere kan se hvor smuk den er.

Den beskyttelse vi laver, skaber alle vores udfordringer. Når vi gemmer vores sår, bliver det ved med at gøre ondt og skaber dermed en iboende frygt, for at såret og skyggesiderne skal blive opdaget. Dette kan skabe skam, angst samt dualisme; noget er rigtig adfærd og noget er forkert adfærd.

For at åbne ind til vores ressourcer, må vi forløse og transformere den gamle frygt, skam, dualiteten, gamle roller samt eventuelle chok og traumer. Derefter kan vi komme ind til de ressourcer som hjælper med at åbne os. Man kan sige, at når vores personlighed er stærk nok, kan vi begynde at transcendere den igen og lade sjælen komme til. Dette er en smuk vej.

Så når du dertil, hvor du ved, at det er din egen indre kærlighed der løser alle dine udfordringer. Du anerkender, at alle de mennesker der har udfordret dig, har hjulpet dig med din udvikling. Og du kender læreprocessen ved de ting du har oplevet og kan tilgive andre samt dig selv.

Derfor er du i stand til at forlade historien og vil blive støttet i at heale dit ego’s konstruktioner med din sjæl og din hjertebevidsthed samt transformere via accept og kærlighed. Nu er du selv-healende og kan forene alle polariteter og dermed bruge dine ressourcer fuldt ud.

 

Hvem er du

Mine klienter er ofte behandlere, ledere, selvstændige, kreative og kunstneriske mennesker samt alle, der ønsker at kende og kunne udleve deres fulde potentiale samt leve indefra og ud.

Transformations pakke

Da “commitment” er essentiel for al udvikling, anbefaler jeg et forløb, der starter med et livsbaneforløb på 2 timer og indeholder 9 sessioner af 75 min varighed. I forløbet tager vi udgangspunkt i det, du ønsker at arbejde med. Se priser her

 

Her kan du læse mere om de enkelte elementer i sessionerne; ThetaHealing, DeltaHealing, clairvoyance, gestaltterapi, kropsterapi  og hypnoterapi.

Coaching, personlig udvikling og personlig transformation

 

Book her

HØR PODCAST MED HELLE BRINCH OM THETAHEALING Podcast Miss Mannah

 

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

 

Pia Kjærgaard’s testimonial om hvad 10 sessioner har gjort for hende.

I 2017 har jeg haft to sessioner med fokus primært på min jobsituation. Og jeg er dybt imponeret over hvor klart Helle ser. Jeg fik indsigter, som i den grad har frigivet energi, ændret frustration til afklaring og begrænsning til mulighed.
I forbindelse med anden session hjalp Helle mig til at forstå, hvordan jeg kunne finde de sidste brikker til at samle mit fremtidige arbejdslivs puslepil.
Helles healing i forbindelse med sessioner er transformerende udover det sædvanlige. Således hjalp Helle mig med at blive bevidst om, hvad der er særligt unikt ved mig og derved kunne jeg forstærke mit brand. De to sessioner bragte mig til at sige et fast job op for at forfølge min drøm og være selvstændig med min store passion. Tusind tak Helle

Vibeke Fraling, Qigong Master

Jeg har over de sidste 8 år forsøgt at finde frem til hvorfor jeg bliver ved med at spænde ben for mig selv, når det drejer sig om at skabe en succesfuld virksomhed. Jeg har deltaget i talrige seminarer, læst masser af bøger, og lyttet til 100-vis af audio omkring personlig udvikling, målsætning, affirmationer og ligende. På 4 min. fandt Helle ind til sagens kerne, og løste mine udfordringer. Jeg kan kun give Helle mine aller varmeste anbefalinger

Bobby Kurell - Entreprenør

Helle is amazing therapist with big knowledge and great skills in therapy. I’ve had couple of sessions with her, she can create most kind and safe space for releasing and healing your deepest blocks. She helped me changing the roots of issues in my life, helped me to get new perspective, insight and understanding that gave me relief and changed my life. Thank you Helle.

Lukasz Matacz - Psychologist, Poland

Jeg fik anbefalet Helle for et par år tilbage, og min verden har ikke været den samme siden.

Jeg kom for at få lidt rådgivning om min karriere og mit nye job, da det hele gik meget stærkt og alt var frygtindgydende for mit lave selvværd.

Jeg har lært så ufatteligt mange ting om mig selv, mine følelser, mine reaktioner og fremfor alt mine overbevisninger. Jeg ved, hvordan jeg finder frem til de overbevisninger, som forhindrer mig i mit fulde potentiale. Jeg ved, hvorfor jeg har dem, og jeg ved, hvordan jeg erstatter dem. Så enkelt er det! Jeg ejer i dag min egen virksomhed og har hele verden som kontor.

Jeg har haft mange konsultationer hos Helle samt kurserne Basis, Advanced og Manifestation. Selvom jeg har lært, hvordan man anvender dette selv, bestiller jeg stadig en konsultation i ny og næ, når jeg mangler Helles perspektiv.

Overbevisningsarbejde, følelsesarbejde og manifestation er de 3 stærkeste værktøjer til menneskelig indsigt og fuld udnyttelse af dit potentiale. Det kan bevises, at dit liv er det fysiske resultat af de tanker, du tænker. Uanset om du siger ”jeg kan godt” eller ”jeg kan ikke”, har du ret…

Leslie Linder, Ingeniør

Helle virker…….hun er hver en krone værd og kan sit håndværk som ingen anden,jeg har mødt
Jeg mødte Helle, da min hjerne og krop gik helt ned med PTSD.
I løbet af ganske kort tid hjalp hun mig igennem den værste periode og jeg blev i stand til at udføre mit arbejde igen – ja, i virkeligheden at leve igen.

Jeg havde i mange år lukket ned for alle følelser og behov….jeg eksisterede, men levede ikke.

I dag har jeg fået ryddet ud i nogle overbevisninger, dårlige handlemønstre og er blevet så meget klogere på mig selv og hvad der trigger mig.

Jeg har det godt med at være mig og jeg har vundet mine indre kampe. Det er vidunderligt meget lettere at være mig i dag end før jeg blev syg.

Det fantastiske ved Helle er – udover hendes tillidsvækkende væsen – at hun kan så mange forskellige ting.
Hun ved, om det er hypnose, samtale, kropsterapi, healing eller noget helt andet, du har brug for lige i dag – lige til det her emne.

Har du lyst til at lære, at hjælpe dig selv, er Helle også en inspirerende underviser. Hun underviser blandt andet i Theta (se forklaring på hendes hjemmeside)

Helle har hjulpet mig…og flere, jeg har “henvist” til et bedre liv.

Det hedder godt nok terapi – men det burde hedde selvudvikling, coaching, mindfulness, vejen til lykke…..ja egentlig vejen til et endnu bedre liv for dig.

Har du lyst til at udvikle dig selv eller er du bare gået lidt død i hverdagen og tænker – er der mon endnu mere godt i livet? – kan jeg anbefale et livsbaneforløb. Det er en skøn måde, at se dit højeste potentiale. Hvor langt kan du nå i dit liv? Hvad skal der til for at nå dertil? Hvad forhindrer dig i at være i mål?

Fra mig til dig….uanset om du har brug for hjælp eller bare vil være endnu lykkeligere :-)

Karina Conradi - Holistisk behandler

Mit forløb hos Helle gav mit liv ny kurs. På en underfundig og kraftfuld måde begyndte puslespillet ligesom at gå op og de brikker jeg troede jeg manglede viste sig blot at være godt gemt væk inde i mig. Dem fandt vi frem sammen gennem nye perspektiver, fortællinger og omsorg.
Den største lærdom har været at finde styrke i min sårbarhed og stå ved mig selv i alle slags følelser, give slip og være nærværende

Piv La Cour - Socialrådgiver

1 times healing har åbnet op for en gammel barndoms psykologiske mønstre / blokeringer som har forhindret mig i mange hverdags-situationer. Det er en stor lethed at blev befriet af dem. Det har også åbnet øjnene for mig omkring mit indre, min sjæl, hvem jeg endelig er. – Hvordan jeg kan forstærke min skønhed og bruge det konstruktivt i hverdagen. Jeg blev løftet op i mit selvværd, min selvtillid

Lena Labecka - Clairvoyant