Nytårsworkshop ThetaHealing – Nyt år Ny energi!

Efter 2 år med corona og forsamlingsforbud glæder jeg mig til endelig at kunne samles igen til en skøn og energi-givende nytårsworkshop. Den handler om energi og konstant at skabe momentum i sit liv, så du kan skabe det liv du ønsker.

Energien åbnes konstant omkring os. Måske du mærker, at de høje energier bliver mere påtrængende?

2023 handler bestemt om at svinge en tryllestav og være med til at bestemme den energi vi har i os selv, manifesterer vores liv med og tiltrækker med.

Det er derfor ´energien´ der er i fokus på denne workshop, hvor jeg også vil lære dig, hvordan du anvender energien optimalt i dine theta-sessioner og dermed skaber effektive og enkle sessioner.

På denne træningsdag slipper vi alt det vi har lært i ThetaHealing (udover repetitionen). Vi skal nemlig slippe hovedet og ego’et, som har travlt med at gøre tingene på “den rigtige måde” og så lade universet komme til. Så du mærker, hvordan det føles at stå til rådighed for den universelle energi. Du vil lære, hvordan du healer, ved at stille de “gode” spørgsmål og lader dig være en “bevidst tjener” for den universelle energi. Her hvor klienten huske, hvem de er og hvordan de slipper, det de ikke er. Dermed bevæges energierne på den mest simple måde. 

Du vil desuden modtage en vidunderlig meditation til 9. plan hvor du kan manifestere dit drømme-liv forenden af din livsbane. Den kan du glæde dig til ❤️

 

Dagens program:

  • Kanalisering for 2023.
  • Spørgsmål og supervision. Kort repetition af digging og især “digge op metoden”. 
  • Overgive dig til energien og lær at bruge den optimalt i dine sessioner. 
  • Clairvoyance på hinanden for 2023. I ser hinandens muligheder og potentiale i 2023.
  • Session 2 og 2, leg med energien og forløs i den højeste energi.
  • Manifestation fra 9. plan – manifester for enden af din livsbane
  • Netværk og hygge med bobler og snacks

I vil blive opdelt i grupper efter erfaring, så du ikke skal frygte, at du evt. kan for lidt, i forhold til andre deltagere ❤️

 

Skal du være med på denne fantastiske workshop foregår det tirsdag d. 10. januar 2023 kl 17.30 – 20.30 derefter netværk og hygge

Det koster kr. 400,- som indbetales på mobilepay : 70966,bankkonto: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (skriv navn) eller du kan tilmelde dig her:

Tilmeld dig her

 

Sted: Roskildevej 46, Frederiksberg

Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Pengene refunderes ikke efter betaling og kan ikke overføres til andre workshops.

(NB: Denne workshop er kun for ThetaHealere!!)

 

FORBEREDELSE
Skriv alt hvad du ønsker for 2023, og evt fremover, ned på et papir (skriv det i nutid) og tag det med, så vi kan sende vores manifestationer ud sammen. Husk at du bl.a. kan manifestere evner, materialle ting, relationer, hændelser, helbred, tilstande, tilstande for hele verden etc.

 

 

 

Jeg glæder mig til at se dig til en højvibrerende aften.

Med kærlighed

Helle