ThetaHealing Advanced

ThetaHealing ® – getting into the light

Kurset i Advanced ThetaHealing består af 3 intensive healingsdage, hvor du selv vil blive healet fysisk, psykisk og karmisk. Dette er for mange nogle meget transformerende dage, hvor gamle ubalancer løsner sig og dermed forbereder dig til at kunne heale andre.

På dette kursus vil du få uddybet og integreret alle teknikker og metoder fra basiskurser samt lære at arbejde med karmiske energier. Vil vil lave dybere digging-sessioner, hvor du vil lære at forløse fortrydelse, bitterhed/vrede og frygt for afvisninger. Dette er de vigtigste følelser at forløse for at øge din vibration og forløse psykiske og fysiske ubalancer. Du vil lære at lave dybe healinger samt hvordan du integrerer dig og dine klienter med sjælen og vores højere selv.

På advanced kurset vil du få over 100 “downloads”  som bl.a. har til hensigt at rense dig for de overbevisninger der hindrer dig i at lave spontane healinger. Du vil desuden lære:

 • at lave sjælehentning og integrere dig med din sjæl
 • at rense huse, objekter og ikke organiske materialer
 • at downloade ting med ønskede egenskaber
 • at kommunikere med afdøde og høre deres budskaber til dig
 • at kommunikere og komme i kontakt med dit højere selv
 • at heale fosteret i sin mors livmoder og genskabe det i kærlighed (særligt godt til at arbejde med ADHD og autisme)
 • at kommunikere med planter og dyr
 • at heale med sang, hjertehealing samt healing af øvrige organer
 • at heale den sårede sjæl
 • at arbejde med afvisning, fortrydelse og bitterhed der hindrer os i at leve det liv vi ønsker
 • at se og arbejde med tidligere liv samt ophæve gammel karma
 • at arbejde med det arkaiske arkiv samt tale med mestre, ærkeengle etc.

Vi starter med en dejlig meditation hver morgen der vil bringe dig i kontakt med dig selv og dit hjerte samt gøre det nemmere at komme i kontakt med universet. Efter kurset vil du blive certificeret som udøver i Advanced ThetaHealing fra Vianna Stibal/ThINK.


Udtalelser fra tidligere kursister:

“På advanced får man implementeret  teknikkerne, nu følte jeg mig som en healer og fik cementeret at alt dette findes og virkelig er sandt. Nu tror jeg ikke, nu ved jeg! Jeg fik en større tillid til mig selv og et indblik i alle de muligheder der findes for at arbejde med universets energier. På basiskurset fik jeg plantet et frø, på advanced er det begyndt at spire – og det vokser stadig”. Lykke Rosenkrantz, Psykoterapeut.

“Efter advanced kurset har jeg følt mig som et nyt menneske, eller nærmere – en ny sjæl. Jeg har fundet tilbage til mig selv igen. Nu har jeg lyst til livet og fundet mange af de overbevisninger der holdt mig fast i en gammel identitet og tro på, at jeg ikke kunne. Jeg er meget taknemmelig for din ydmyge måde at være på, Helle, samt din ærlighed og autenticitet. Tak.” Inge L

“Det gav mening for mig at deltage på Theta Advanced umiddelbart efter mit første møde med Theta på Basis kurset. At træne grundteknikkerne i fællesskab, er en stor hjælp til at få tillid til det der sker, så man er bedre rustet, når man er på egen hånd. De ekstra øvelser der kom på Advanced var mere som en leg, da grundessensen i alle øvelser er forbindelsen, som gøres på samme måde. Det var på alle måder lettere at være på Advanced end på Basis – begreberne blev gentaget, øvelserne blev gentaget og, ikke mindst fik vi renset en masse ud ved at tjekke iboende, begrænsende følelser og overbevisninger, samt indsat en række gode følelser, som kan styrke os i vores liv. Efter Advanced har jeg følt mig mæt for ny indlæring for en tid. Nu skal det hele bundfælde sig og jeg øver næsten dagligt for at gøre vejen til 7.plan vel trådt og nem at finde”. Kira