Mentorforløb for thetahealere

Lets transform together

Lets transform together

Jeg er nu klar til at præsentere mit første mentorforløb for thetahealere. Et forløb jeg glæder mig til at præsentere, som inkluderer almindelig coaching, spirituel business coaching, nye ThetaHealing værktøjer samt marketing og branding strategier.

Formålet med mentorforløbet er at du lærer at kombinere ThetaHealing® med business coaching, samtidig med at du selv bliver coachet, lærer at brande og markedsføre din virksomhed og får forløst de overbevisninger der blokerer dig i at komme videre med din virksomhed.

Det bliver et intensivt forløb med plads til 6 deltagere og forløber over 5 måneder. På hvert modul laver jeg en demonstrationssession, så alle modtager business coaching én gang af mig. Jeg vil ligeledes krydre hvert modul med ekstra ThetaHealing redskaber.

Hver gang arbejder vi med markedsføring af din virksomhed samt verdens bedste coachingredskaber og – spørgsmål. I vil lave spirituel business coaching og clairvoyance på hinanden omkring dagens emner, og derved hjælpe hinanden med at forløse overbevisninger der hindrer jer i at komme videre og samt se muligheder for hinanden.

Der vil være hjemmeopgaver til hver gang, ligesom du får en personlig mentor du samarbejder med.

Vi vil desuden lave supervision, hvor det er muligt at vende udfordringer I har haft under sessioner med jeres klienter.

Der er rigtig mange konkurrenter i vores branche, men ikke mange der markedsfører sig synligt, med høj brandingværdi samt tør skille sig ud. Jeg er endelig selv ved at forstå, at du er nødt til at arbejde med branding og marketing, da det vil hjælpe dig med at udvikle dit produkt og give dig retning for dine sessioner og din virksomhed.

Mine forberedelser til dette mentorforløb har fået mig til at ændre min strategi, målgruppe, produkt, branding og markedsføring som jeg pt er i gang med at implementere.

Kurset er relevant både for dig der endnu ikke er opstartet som behandler og dig der ønsker at forbedre din position på markedet.

Program:

Dag 1: (02/5 ) Business test: hvad er dine styrker og svagheder. Udarbejdelse af mission og vision statement gennem spørgsmålet der fik mig til at ændre hele min strategi. Målsætning. Værdisæt. Udarbejdelse af USP.

Dag 2: (16/5) 29 sek talen. Hvordan du tager lederskab over din kategori. Målgruppevalg. Marked. Branding samt outside/inside branding. Roller – hvilke begræsninger har du her.

Dag 3: (29/5) Branding fortsat: branding strategier, image, design, logo, navn, hjemmeside, farvevalg, budskab, payoff. Målsætning. De 4 p’er (produkt, pris, promotion, place). Opstartsstrategier.

Dag 4: (13/6) Know-like-trust-buy-rebuy fasen. Din wow-faktor.
Hvordan du vedligeholder din motivation: “soul driven & ego oriented”. Inspiratorer/konkurrenter. Storytelling.

Dag 5: (21/8) Marketing/PR. Social Media. How to build a community. Netværksgrupper. At få omtale. Nyhedsbreve. Netmarketing mv.

Dag 6: (05/9) Hvordan du tiltrækker klienter. At øge din vibration. Visualisering. Digging op. Holde fokus. Skabe momentum og blive i det. Involvering i klienter, hvordan du bliver din klients bedste behandler!! Fremtidig udvikling.

(Jeg tillader mig at forbedre materialet løbende, ligesom der kan forekomme ændringer i rækkefølgen)

Alle dage kl. 18.00 – 21.00. Datoer er nævnt ud for de enkelte dage, bemærk det er både onsdage og torsdage.

Pris kr. 5.400,- ved samlet betaling, eller kr. 950,- pr gang.
Pris inkl. ekstra session (75 min) kr. 6.300,-

(Ved tilmelding forpligtiger du dig til betaling af hele forløbet)

Du er tilmeldt ved betaling af det fulde beløb – eller 1. rate. Hver rate betales 10 dage inden hvert modul. Mobilepay 70966 eller bank: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (skriv navn/mentor).

Sted: Strandvejen 118, 1., 3070 Snekkersten (10 min fra toget og bus 388 går lige til døren)