Workshop – de healende hjerte

Home » Workshop – de healende hjerte

Velkommen til en fantastisk nytårsworkshop, der forbereder dig til at gå ind i 2022 med åbent hjerte og få det maksimale ud af dette magiske år.

2022 er året der kan ændre dit liv!

Dette er overskriften på energien i 2022. Med denne energi er det vigtigt at gå ind i året med åbent hjerte. Derfor er denne nytårsworkshop lidt længere end den plejer, så du kan arbejde i dybden med dig selv og lære en fantastisk metode til dine klienter.

Hjertet er magisk, da det hjælper os med at være i vores “værende bevidsthed”. Den bevidsthed der kan transcendere vores tanker, følelser og ego, så vi ikke lader ego’et styre vores liv.

Hjertet er desuden den vigtigste ingrediens, når vi ønsker at manifestere og tiltrække dejlige energier i vores liv, kærlige relationer samt de ting vi ønsker.

Hjertet indeholder 40.000 neuroner og kan dermed kommunikere med hjernen og skabe hjerte-hjerne kohærens – en tilstand der healer vores nervesystem og kan udløse ungdomshormonet (DHEA) og skabe “reverse aging” (Kilde: Gregg Braden og Heart Math Institute).

Hjertet lagrer vores traumer og er derfor også vejen til at forløse disse igen.

Hjertet skærper vores intuition, så vi kan finde vores sande vej i livet og mærke, hvem vi er.

Og ikke mindst, forbinder hjertet os med vores sjæl, og derigennem den højere, guddommelige energi, som jo bare er KÆRLIGHED.

Vi fødes med hjertet åbent og elsker – som små børn – alle mennesker betingelsesløst. Når vi afvises, eller udsættes for chok og traumer, reagerer vi oftest med at lukke ned for hjerteenergien. Det gør vi med henblik på at beskytte os for sårbare følelser og ensomhed samt for at beskytte vores sjæl. Dermed lagrer vi traumer i hjertet og mister kontakten med vores “væren” og vores sjæl.

På denne nytårsworkshop til jeg lave en skøn hjertemeditation og fortælle om energier, tendenser og muligheder i 2022. Derefter vil jeg lære jer at lave en dyb og effektiv hjerte-åbnende session med ThetaHealing, som er uundværlig for jeres klienter. I skal naturligvis også lave clairvoyance på hinanden og hjælpe hinanden til at få det bedste ud af 2022. Til sidst vil vi manifestere ønsker ud for 2022, og fremover, med en ny og vidunderlig metode, der – naturligvis – går via hjertet.

Bagefter hygger vi på café. Jeg vil anbefale dig at tage med her også, så du kan nyde og benytte dig af det skønne netværk af thetahealere du kan sparre med, samarbejde med samt udveksle sessioner med.

 

 

Dagens program:

  • Hjertemeditation. Skøn meditation til at åbne din hjerteenergi og skabe hjerte-hjerne kohærens. Du får den tilsendt bagefter.
  • Forecast 2022. De vigtigste energier, der er på vej, og hvordan du navigerer i 2022.
  • Det healende hjerte. Jeg fortæller om hjertet og hvorfor det er vejen til al healing.
  • Hjerte-åbnende session 2 og 2. Du lærer hvordan du kan arbejde med traumer i hjertet og åbne for hjerteenergien igen.
  • Clairvoyance på hinanden for 2022. I ser hinandens muligheder og potentiale i 2022.
  • Udsendelse af manifestationer med ny metode!! Vi manifesterer vores ønsker med en helt ny metode.
  • Netværk og hygge på café

 

Skal du være med på denne fantastiske workshop foregår det lørdag d. 15/1 – 2022, kl 12.00 – 17.00 hos Myyoga, Hyldegårdsvej 29, st. Charlottenlund (Myyoga’s lokaler). Det koster kr. 750,- som indbetales på mobilepay : 70966 eller til bankkonto: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (skriv navn). Der er begrænset antal pladser, så sikre dig din plads i dag.

Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Pengene refunderes ikke efter betaling og kan ikke overføres til andre workshops.

(NB: Denne workshop er kun for ThetaHealere!!)

 

FORBEREDELSE: Skriv alt hvad du ønsker for 2022, og evt fremover, ned på et papir (skriv det i nutid) og tag det med, så vi kan sende vores manifestationer ud sammen. Husk at du bl.a. kan manifestere evner, materialle ting, relationer, hændelser, helbred, tilstande, tilstande for hele verden etc.

Jeg glæder mig til at se dig i kærlighed og magi.

 

Helle