Rabatter og vilkår

 

For dig, der er loyal kursusdeltager hos Heart Academy, vil jeg gerne tilbyde faste rabatter, så mine rabatter er ens for alle og du honoreres for at deltage på flere kurser. Rabatterne er gældende fra 1.1. 2022:

 

ThetaHealing uddannelse
Giver 10 % rabat på andre uddannelser og kurser samt kr. 200,- i rabat på Transformational Sessions

Intuitiv Hypnoterapi uddannelse
Giver 10 % rabat på andre uddannelser og kurser samt kr. 200,- i rabat på Transformational Sessions

DeltaHealing kursus
Giver kr. 1000,- i rabat på den samlede ThetaHealing uddannelse samt Intuitiv Hypnoterapi uddannelsen samt kr. 500,- i rabat på Intuitivt- Clairvoyant kursus

Intuitivt – Clairvoyant kursus
Giver kr. 1000,- i rabat på den samlede ThetaHealing uddannelse samt Intuitiv Hypnoterapi uddannelsen samt kr. 500,- i rabat på DeltaHealing kurset.

 

Rabatterne kan ikke kombineres.

 

Generelle vilkår for alle kurser/uddannelser hos Heart Academy

Afbudsregler: Ved afbud op til 25 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum. Ved senere afbud tilbagebetales kursusprisen ikke. Tilmelding er bindende for resten af kurserne ved længere uddannelser. Ved sygdom kan du tage det enkelte modul på et senere tidspunkt ved betaling af kr. 1500,- pr. modul, du skal tage igen. Dette er dog kun muligt på mine uddannelser og så længe jeg fortsat afholder den pågældende uddannelse.

Ved sygdom på kurserne går din plads tabt, da du har optaget en plads. Du er dog velkommen til at videregive din plads til anden side.

Facebook grupper: På alle uddannelser og kurser hos Heart Academy, er der en Facebook side tilknyttet med gratis online supervision. Disse vil eksisterer, så længe Heart Academy afholder den enkelte uddannelse/kursus.