Rabatter og vilkår

 

For dig, der er loyal kursusdeltager hos Heart Academy, vil jeg gerne tilbyde faste rabatter, så mine rabatter er ens for alle og du honoreres for at deltage på flere kurser. Rabatterne er gældende fra 1.1. 2022:

 

ThetaHealing uddannelse
Giver 10 % rabat på andre uddannelser og kurser samt kr. 200,- i rabat på Transformational Sessions

Intuitiv Hypnoterapi uddannelse
Giver 10 % rabat på andre uddannelser og kurser samt kr. 200,- i rabat på Transformational Sessions

DeltaHealing kursus
Giver kr. 1000,- i rabat på den samlede ThetaHealing uddannelse samt Intuitiv Hypnoterapi uddannelsen samt kr. 500,- i rabat på Intuitivt- Clairvoyant kursus

Intuitivt – Clairvoyant kursus
Giver kr. 1000,- i rabat på den samlede ThetaHealing uddannelse samt Intuitiv Hypnoterapi uddannelsen samt kr. 500,- i rabat på DeltaHealing kurset.

 

Rabatterne kan ikke kombineres.

 

Generelle vilkår for alle kurser/uddannelser hos Heart Academy

Afbudsregler: Ved afbud op til 25 dage før første kursusstart tilbagebetales beløbet undtagen et depositum. Ved senere afbud tilbagebetales kursusprisen ikke. Tilmelding er bindende for resten af modulerne på uddannelserne. Ved sygdom gives ikke refusion, da du har optaget en plads. Hvis der er plads på efterfølgende hold, kan du tage det enkelte modul her, ved betaling af kr. 2000,- pr. modul, du skal tage igen og kr. 2500,- for Intuitiv Hypnoterapi uddannelsen. Dette er dog kun muligt på mine uddannelser og så længe jeg fortsat afholder den pågældende uddannelse.

 

Repetition af kurser
Alle kurser og uddannelser kan repeteres. Prisen er kr. 400,- pr. dag og dermed kr. 1200,- for 3-dages kurser og kr. 800,- for 2 dages kurser. Såfremt du har taget ThetaHealing ved en anden udbyder, og ønsker at repetere ved Heart Academy, betales 50 % af det fulde beløb. Der er dog et begrænset antal repetitionspladser og ikke nødvendigvis pladser på alle kurserne. Ved Master Class indeholder prisen ikke supervision.

 

Ved nedlukning grundet Covid 19

Skulle vi opleve nedlukning, vil vi udskyde uddannelsen og erstatte de manglende moduler på et andet tidspunkt. Du er naturligvis velkommen til at få dine penge retur, såfremt kurset ikke kan afholdes pga Covid 19 eller andre årsager.

 

Facebook grupper: På alle uddannelser og kurser hos Heart Academy, er der en Facebook side tilknyttet med gratis online supervision. Disse vil eksisterer, så længe Heart Academy afholder den enkelte uddannelse/kursus.