ThetaHealing – Manifestation & Overflod

Become who you are

“Our deepest fear is not that we are inadequate, our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us”.
Marianne Williamson

Som Marianne Williamson så smukt skriver, frygter vi allermest vores egen styrke, succes og ubegrænsede potentiale. Det er især denne frygt vi arbejder med at identificere og transformere på kurset i Manifestation & Overflod (Abundance).

Vi frygter vores styrke og succes fordi den trækker os ud af vores komfortzone. Vi frygter den fordi vi er bange for at skille os ud og tiltrække andres misundelse og vi frygter den fordi vi har lært at vi ikke skal tro vi er noget og at det er egoistisk at være rig.

På kurset tester vi 100 overbevisninger der begrænser succes, flow, økonomisk rigdom, sundhed mm. og transformerer disse overbevisninger til vores “sande” overbevisninger. Vi kender alle inderst inde vores sande potentiale – og stress, depression og angst er blot symptomer på at vi ikke udlever dette potentiale.

På kurset vil jeg undervise i egne teorier og kanaliseret materiale om hvordan du finder din “Livsbane” og hjælper andre inde på deres “Livsbane” samt finder og udlever deres højeste mission (purpose). Dette kursus fungerer derfor også som et kursus i Spirituel Coaching.

Du vil lære universets love for at tiltrække og manifestere ting/begivenheder i dit liv. Du vil lære at rense for de energier og følelser der hindrer dig i at tiltrække det du ønsker samt at finde de kvaliteter i dig, der tiltrækker det du ønsker i livet. Endelig vil du lære præcist hvordan du manifesterer dine mål, så de bliver til virkelighed.

Vi vil arbejde i dybden med diggingøvelser, for at få bearbejdet blokerende overbevisninger og gamle mønstre. Vi vil endvidere arbejde med at kunne ”huske fremtiden” samt med at se vores “Divine Timing”.

På dette kursus har jeg ladet mig inspirere af de bedste teorier og filosofier i verden omkring tiltrækning, som jeg har blandet med ThetaHealingen. Efter kurset vil du blive certificeret som udøver i Manifestation & Overflod fra Vianna Stibal/ThINK.

Du kan modtage en smagsprøve ved at klikke på dette link: Meditation til at manifestere på 7. plan