ThetaHealing – Manifestation & Overflod

Become who you are


“Our deepest fear is not that we are inadequate, our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
– Marianne Williamson

 

Er du klar til at være din storhed og skabe magi og fest i dit liv, så er du klar til kurset i Manifestation!!

På dette kursus vil du uden tvivl lære de mest effektive redskaber til at tiltrække det du ønsker. Når du ved hvad du vil, arbejder med den universelle energi, forløser begrænsende overbevisninger, øger din vibration og arbejder med den universelle timing kan du ikke undgå at manifestere fantastiske ting, begivenheder, relationer mv i dit liv.

På kurset får du testet 100 overbevisninger der begrænser succes, flow, økonomisk rigdom, sundhed mm. og forløser og erstatter disse overbevisninger til sande og positive overbevisninger.

På kurset vil du lære hvordan du finder din livsbane og hjælper andre inde på deres livsbane samt hvordan de finder og udlever deres højeste mission (purpose).

Du vil lære universets love for at tiltrække og manifestere ting/begivenheder i dit liv. Du vil lære at rense for de overbevisninger, energier og følelser der hindrer dig i at tiltrække det du ønsker samt at finde de kvaliteter i dig, der tiltrækker det du ønsker i livet. Endelig vil du lære præcis hvordan du manifesterer dine mål, så de bliver til virkelighed.

Og så vil du lære at se din “Divine Timing” og arbejde med at se og skabe din fremtid.

På dette kursus har jeg ladet mig inspirere af de bedste teorier og filosofier i verden omkring tiltrækning og fusioneret med ThetaHealingen til nedenstående vej til manifestation:

  1. At finde din livsmission, dit højere purpose
  2. At identificere og forløse begrænsende overbevisninger, følelser og energier
  3. At øge din vibration
  4. Selve manifestationen og manifestationsteknikker
  5. At have tillid og give slip
  6. Visualisering
  7. Divine Timing – at skabe og ændre fremtiden
  8. Handlingsplan

Efter kurset vil du blive certificeret som udøver i Manifestation & Overflod fra Vianna Stibal/ThiNK. Kurset kræver ThetaHealing Basis, ThetaHealing Advanced og Dig Deeper. Læs om priser og praktiske informationer her.

 

Nedenfor kan du høre en meditation fra kurset, hvor du fra 7. plan manifesterer det du ønsker i dit liv: