Meditationsforløb

 
Meditation handler om at øge din bevidsthed. Alt heales i princippet i en højere bevidsthed og udrenses her. Vær med i et varmt og dejligt meditationsforløb der har til hensigt at støtte dig til at komme indad til dine ressourcer, kærlighed og bevidsthed. Det bliver en blanding af guidede meditationer, mere terapeutiske meditationer, spirituelle meditationer, Mindfulness, kropslige meditationer, lydmeditationer og meditationer hvor du blot bliver støttet igang med din egen meditative proces. Dermed bliver det et meditationsforløb, der vil hjælpe dig til at kunne meditere selv og finde indre ro til at kunne skabe din egen meditative praksis. Samt et forløb der støtter dig til at kunne rumme egne oplevelser under din meditation.

Jeg krydrer forløbet med nogle healingsøvelser samt lidt teori.

 

Hvem kan have glæde af at være med
Denne fordybelsesgruppe er for dig der ønsker et meditativt rum til fordybelse og selvudvikling. Du behøver ikke have erfaring med meditation eller Mindfulness, blot være åben for at kunne holde dit eget rum og rumme egne processer som forløbet skrider frem.

Dit udbytte
Meditation hjælper dig indad i dit helt eget tempo, hvor du stille og roligt slipper de lag, du har beskyttet dig med i livet. Det er hensigten at du efter forløbet er i stand til at kunne skabe din egen meditative praksis og er i stand til at lave dybe meditationer selv. Undervejs vil du blive mere groundet, finde mere ro og lære hvordan du kan berolige dit sind samt rumme og acceptere dine følelser. Meditation handler især om at skabe bevidsthed, da den skaber bro mellem det ubevidste, det bevidste og din højere bevidsthed. Du vil igennem forløbet udvide din bevidsthed; hjertebevidsthed, kropsbevidsthed, jordbevidsthed samt højere bevidsthed. Desuden vil du lære hvordan du kan finde kærligheden frem til at forløse negative emotioner og transformere lavere energier.

Du vil undervejs kunne dele dine oplevelser med andre i gruppen og jeg vil undervise i forskellige emner, relateret til meditation og Mindfulness, der opstår undervejs. Du får desuden udvalgte meditationer tilsendt som lydfil, så du kan bruge dem efter forløbet.

I meditativ tilstand er vi primært i theta-hjernebølger, der skaber øget aktivitet i vores frontallapper. Frontallapperne er en del af vores ny-hjerne, som bl.a. står for ro, klarhed, problemløsning, kreativitet og medfølelse. (Læs mere om fordelene ved meditation og theta-hjernebølger her: https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/eeg-scanninger-under-thetahealing/)

 

 

 

PRAKTISK INFORMATION
Vi mødes 5 gange af 2 1/2 time fra kl. 18.30 – 21.00.

Datoer er; 18/4, 9/5, 23/5, 6/6 samt 20/6

Næste forløb er 29/8, 12/9, 26/9, 10/10, 31/10

 

STED
Sct. georgsvej 17 A, Espergærde (gratis parkering)

 

PRIS
Kr. 2200,- for alle 5 dage.

 

TILMELDING OG BETALING
Tilmelding sker ved mail til heartacademy.dk@gmail.com. Betaling til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977. Påfør navn og “meditation”. Eller du kan tilmelde dig og betale via nedenstående link. Det er muligt at opdele betalingen i rater.

Tilmeld og betal

 

 

AFBUDSREGLER Ved afbud op til 25 dage før d. 14/12 tilbagebetales beløbet undtagen et depositum på kr. 500,-. Ved senere afbud tilbagebetales kursusprisen ikke, da du har optaget en plads. Tilmelding er bindende for alle dage moduler. 

 
 

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook