ThetaHealing

Fordi livet godt må være sjovt

THETAHEALING – fordi livet godt må være sjovt

Kender du følelsen af at have arbejdet med nogle udfordringer/mønstre i dit liv, der bare ikke kan ændre sig uanset hvor meget du kender årsagen og gør for at skabe forandringer?

Årsagen til at vi ikke udlever vores fulde potentiale skyldes altid negative overbevisninger og følelser som frygt, skyld og skam.

ThetaHealing er en terapeutisk helingsmodalitet, der ved hjælp af clairvoyance og terapeutiske teknikker hjælper dig med at identificere dine ubevidste kerneoverbevisninger og ændrer og omprogrammerer dem gennem energiarbejde. ThetaHealing arbejder med dit genetiske materiale, dit sjæleliv, din families historie samt alt hvad der er ind-programmeret  i din underbevidsthed.ThetaHealing

ThetaHealing er utroligt effektivt, hvilket bl.a. skyldes at du er i theta-hjernebølger under sessionen. Som barn er du især i theta-hjernebølger til du er 6 år. Her ind-programmeres de fleste af dine overbevisninger og programmer. Når du atter er i Theta-hjernebølger, kan disse overbevisninger og programmer omprogrammeres til de overbevisninger der er sande for dig.

ThetaHealing er effektivt til at afbalancere psykiske såvel som fysiske ubalancer og kan hjælpe dig med at finde tilbage den den du virkelig og leve et frit og fantastisk liv.

ThetaHealing kan/er desuden:

  • Chakrahealing og chakra afbalancering
  • Tale med skytsengle, din øverste sjæl samt med afdøde
  • Heale din sjæl, heale fosteret i livmoderen (effektivt til behandling af ADHD)
  • Manifestere ting/begivenheder i dit liv
  • Arbejde med parforhold – hvad er det du tiltrækker?
  • Spirituel coaching, hvor du arbejder med de begrænsninger der hindrer dig i at nå dine mål
  • Clairvoyance, se dit højeste potentiale, hvordan du kommer derhen og hvad der begrænser dig
  • Arbejde med begrænsninger der skyldes tidligere liv/karma

Den simple og effektive metode er årsagen til at ThetaHealing er blevet populært overalt i verden, hvor den bruges af læger, terapeuter, indiske guruer etc. Du kan læse mere på grundlæggeren, Viannas Stibals, hjemmeside: www.thetahealing.com.

ThetaHealing blev anbefalet af den anerkendte cellebiolog, Bruce Lipton, da han holdt foredrag i Danmark i maj måned 2012. Han skriver desuden i sin bog, ”Intelligente Celler”, at vi mennesker i bund og grund består af atomer og dermed energi. Vibrationers frekvenser kan ændre et atoms fysiske og kemiske egenskaber, hvilket er det, der sker i healingen. Da bevidstheden er fordelt i hele kroppen, via signalmolekyler, kan vores tanker påvirke vores psyke samt fysiske krop. Vi kan gøre os syge eller raske med henholdsvis negativ og positiv tænkning, skriver han.

Da mange af vores overbevisninger er ubevidste og det ubevidste sind, ifølge Bruce Lipton, står for 88% af sindet, er det nødvendigt at skabe kontakt til det ubevidste sind for at kunne omprogrammere de overbevisninger vi har med os fra barndommen.

Metoden er meget nem og simpel at anvende til selv at kunne arbejde med begrænsende overbevisninger, manifestere ting i sit liv etc. Jeg afholder kurser i ThetaHealing, så du kan lære denne vidunderlige metode selv. Jeg underviser pt. i Basis, Advanced Theta og Manifestation og Overflod samt Dig Deeper og har skabt min egen Master Class. Du kan læse om mit møde med ThetaHealing her.

Inspiration:
Tankernes kraft (DR2)
Vianna Stibal

Et udpluk af nogle af de mange klientudtalelser jeg har modtaget de sidste mange år:

“Jeg har over de sidste 8 år forsøgt at finde frem til hvorfor jeg bliver ved med at spænde ben for mig selv, når det drejer sig om at skabe en succesfuld virksomhed. Jeg har deltaget i talrige seminarer, læst masser af bøger, og lyttet til 100-vis af audio omkring personlig udvikling, målsætning, affirmationer og ligende. På 4 min. fandt Helle ind til sagens kerne, og løste mine udfordringer. Jeg kan kun give Helle mine aller varmeste anbefalinger”.

Bobby Kurell

1 times healing har åbnet op for en gammel barndoms psykologiske mønstre / blokeringer som har forhindret mig i mange hverdags-situationer. Det er en stor lethed at blev befriet af dem. Det har også åbnet øjnene for mig omkring mit indre, min sjæl, hvem jeg endelig er. – Hvordan jeg kan forstærke min skønhed og bruge det konstruktivt i hverdagen. Jeg blev løftet op i mit selvværd, min selvtillid”.

Lena Labecka - Clairvoyant, 42450475

“Kære Helle, Tusind tak for i går. Jeg har lyst til at fortælle dig, at jeg føler mig som født påny i dag! Og for at det ikke skal være helt løgn, så er min svampeinfektion reduceret med 75% natten over!!! Det er for vildt og jeg føler, at jeg stråler i dag”. Masser af kærlighed til dig

JH

“Gennem det årstid jeg har gået i terapi hos Helle har jeg fået arbejdet med mange psykiske og fysiske ting. Nogle gange opdager jeg næsten ikke når et problem er væk – da jeg glemmer det. Jeg har fået langt mere selvværd, ingen stress og angst, er blevet MIG og har fået mod til at lave de ting i livet jeg ønsker. De vidunderlige fysiske bivirkninger har været en langt højere energi, ingen herpes, mit hår fælder ikke længere, mine rygproblemer er væk… – og jeg kunne blive ved. Jeg er dig meget taknemmelig”.

RH