Om Helle Brinch

I mit arbejde med mennesker arbejder jeg ikke med at løse problemer, men med transformation. En transformation der sker, når  udfordringer vendes til bevidsthed om læren i disse samt til accept af det, der er. Jeg arbejder via en bevidsthedsrejse, hvor jeg støtter klienten til selvstøtte ud fra det niveau de er på.

Min egen rejse startede, da jeg efter fødslen af min datter kom til at lide af søvnløshed. Jeg arbejde dengang på TV 2 og måtte igennem rigtig meget terapi og lade mit liv slå en kæmpe kolbøtte, før jeg kom om på den anden side. Det var især via ThetaHealing, at jeg fik forløst søvnløsheden. Du kan læse om min egen rejse her.

Min rejse førte mig til selv at arbejde med mennesker, hvor jeg ønskede at arbejde holistisk for at have alle aspekter af mennesket med. Jeg tror først vi mennesker er i resonans, når vi er forbundet med alle dele af os selv og lever fra vores inderste kerne.

Her er vi ikke længere er styret udefra i behovet for anerkendelse og skal ikke prøve at være noget vi ikke er, men lever overens med vores egen indre sandhed. Det er befriende og kun herfra vi kan leve med glæde, power og kærlighed til os selv.

For mig går vejen dertil via intuitionen og overbevisningsarbejde til indre hjertebevidsthed. En vej jeg er overbevist om, at vi mennesker har brug for og er klar til, da vi er på vej fra den industielle tidsalder til den intuitive og mere spirituelle tidsalder. Fremtidsforskere og videnskabelige forskere åbner disse år øjenene for hvad bevidsthed egentlig er, og hvordan den er nødvendig for menneskelig udvikling på alle planer.

Jeg laver sessioner, clairvoyant rådgivning, forretningsudvikling og underviser i intuition, ThetaHealing, DeltaHealing, Intuitiv Hypnoterapi og har en ny uddannelse på vej.

Måske vi mødes.

Helle

5 stjerner på Trustpilot   5 stjerner på Facebook

 

Uddannelser

 • ThetaHealing instruktør v. Vianna Stibal, 2010-
 • Psykoterapeut v. Nordisk Gestaltinstitut
 • Hypnotisør/Hypnoterapeut
 • IAA Reklameskolen
 • HD Afsætning
 • Markedsøkonom

Kurser

 • Bars
 • Meditationskurser
 • Sjælerejsekursus
 • Omnitherapy
 • Bioenergetik
 • Reikihealer
 • Tankefeltterapeut
 • NLP Practitioner
  Artikler af Helle Brinch
Psykologi

Psykologi

Psykologi

Psykologi

Femina

Femina