ThetaHealing, kraftfuld og kærlig – min historie

juli 5, 2018
Helle Brinch

Efter fødslen af min skønne datter, Camille, i 2001, begyndte jeg at lide af søvnløshed. Da det gik op for mig, at denne søvnløshed ikke blot var hormonelt betinget af graviditet, fødsel og amning, men blot fortsatte og blev værre og værre, måtte jeg sande at jeg måtte have hjælp af en psykolog.

Det blev ikke bare til én psykolog, men flere forskellige psykologer, en hel uddannelse i Gestaltterapi, Tankefeltterapi, Hypnoterapi, Reiki Healing, kropsterapi og i alt ca 100 terapisessioner. Med årene kom jeg stille og roligt af med den værste søvnløshed, men de dårlige nætter slap aldrig helt.

I 2009 introducerede en kær veninde mig til et kursus i ThetaHealing. Jeg havde på det tidspunkt ingen anelse om hvad ThetaHealing var, og var ærlig talt ret skeptisk overfor healing, da jeg synes det efterlader klienten “passiv”, uden bevidsthed om hvad der skabte deres ubalance til at starte med. En meget stærk indre følelse fortalte mig dog at jeg skulle med på dette kursus.

ThetaHealing er ikke blot healing i traditionel forstand, men en healingsmodalitet bestående af clairvoyance, healing og terapi. Udøveren anvender clairvoyancen terapeutisk til at “se”, hvilken grundoverbevisning klienten har, som er roden til den skabte ubalance eller tilstand. Man anvender så det man “ser” til at stille klienten spørgsmål, som hjælper til at komme helt ned til roden at problemet. Her heales den overbevisning, der ligger i underbevidstheden og påvirker den fysiske, mentale eller psykiske ubalance.

Kurset var så fantastisk, at jeg valgte at uddanne mig til ThetaHealer. På mit instruktørkursus får jeg en session, der tager mig til roden af mit søvnproblem og får det til at slippe fuldstændigt efter ca. 14 dage. Sessionen starter med at healeren spørger ind til fødslen af min datter, hvilket meget få af de øvrige behandlere i øvrigt havde gjort. Når de havde spurgt til hvordan fødslen var gået, havde jeg svaret “fint”. – Ikke fordi den var gået fint, men fordi jeg var opdraget til at være stærk og ikke beklage mig. Men i virkeligheden havde min fødsel været temmelig traumatisk.

Fødslen var sat i gang 4 uger for tidligt – måske af at jeg i stress havde skuret gulve i hele vores lejlighed, da den skulle sættes til salg. Fostervandet gik derefter, uden at min datter har lagt sig klar, hvilket betød, at hun havde fået navlestrengen 2 gange rundt om halsen, da hun blev født. Under fødslen – der ikke tager meget mere end 2 timer – har jeg en stærk fornemmelse af, at hun skal fødes så hurtigt muligt. Hendes puls falder meget – men da jeg føder i påsken, som åbenbart er højsæson for fødsler, er vi alene indtil selve fødslen, så ingen har tid til at opdage hendes faldende hjerteslag.

Min med-kursist, der healer mig, kan “se” denne historie og da jeg, på spørgsmålet om fødslen, fortæller at fødslen gik fint, tager hun ikke til takke med dette svar, men spørger blot mere ind til fødslen. Da hun spørger ind opdager jeg hvor chokeret og påvirket jeg i virkeligheden har været over fødslen, samt en stærk skyld over, at hvis min datter var blevet hjerneskadet grundet manglende ilt ved fødslen, havde det været min skyld. Det var jo mig der havde vasket gulve lidt for ivrigt aftenen før og – måske – fået sat gang i fødslen.

Min medkursist fik forløst dette traume, ved at sende healing og kærlighed og forløse de overbevisninger den havde skabt. Hun hjalp mig til at kunne forløse min skyld og hjalp dermed min krop med kunne finde den ro, jeg ikke havde haft i mange år. Hun hjalp mig også til at se “læreprocessen” i situationen, som der er i alle situationer. Når vi ser denne, kan vores hjerne som regel give slip på traumet – fordi den forstår hvorfor det blev skabt. Læreprocessen for mig, ved at lide af søvnløshed, var at “vågne op” og blive mere bevidst om det liv jeg levede, hvilket jeg må sige er sket efterfølgende.

Den enkelte session gik dybere end noget andet terapi, jeg før havde prøvet og fik mig til at slippe traumet, skylden og dermed søvnløsheden.

Det er dog vigtig for mig at pointere at det ikke er alle der vil forløse dybe traumer og gamle mønstre efter blot én session. Da jeg fik denne session havde jeg gået i terapi og arbejdet med mig selv i 5 år.

ThetaHealingen kan skabe mirakler på få sessioner for nogle, mens andre mærker en forskel over tid. Forandring og healing sker, når vi er klar. Vi kan ikke altid bare gå til en healer og håber at healeren kan fjerne vores symptomer. De er kommet af en årsag, hvilken skal forløses for at symptomerne kan forløses. Hvis årsagen stadig er i dit liv – fx. en udfordrende relation – vil symptomet som regel ikke bare forsvinde, før du får løst udfordringerne.

For mig betyder ThetaHealingen også allermest at jeg konstant skaber positive forandringer i mit liv, løfter min vibration og forener min højere bevidsthed med mit ego, så de kan samarbejde og ikke behøver skabe flere ubalancer i mit liv.