ThetaHealing med “indre barn” terapi

Nyt kursus i Indre Barn Terapi

Mine kursister har i mange år efterspurgt undervisning i indre barn for at kunne gå endnu dybere i thetahealingssessioner og i arbejdet med dem selv. Og nu har jeg endelig udviklet et kursus som jeg kan anbefale til alle, da du kommer igennem en healingsrejse, som er nødvendig for at kunne arbejde dybt med andre.

 

Hvad er Indre Barn

Vores “indre barn” er den, vi i virkeligheden er. Når vi får healet det, frigøres alle det indre barns ressourcer.

Den gængse overbevisning er, at vores personlighed er medfødt og i store træk uforanderlig. Min forståelse er, at det man kalder ‘personligheden’, i virkeligheden er en samling af træk udviklet som tilpasning og respons på vores omgivelser. Desuden kan udviklings- og tilknytningstraumer ‘sætte sig’ i vores system og præge vores tanker, følelser og adfærd så dybt, at det føles som ‘dem vi er’.

Man kunne kalde denne proces for udviklingen af vores ‘ego’ – vores ‘lille selv’ – eller vores beskyttende eller tilpassede personlighed. Her er vi identificeret og knyttet til vores overlevelsesmekanismer og de overbevisninger, der er dannet derfra.

I healingen af “det indre barn” åbner vi op for det sande autentisk barn når vi forløser denne tilpassede personlighed.

 

Hvad får du ud af kurset

Du vil lære om udviklingspsykologien – herunder Erik H Eriksons faser – samt om tilknytningsteorierne. Kort fortalt handler de om hvordan vi kommer igennem forskellige udviklingstrin som børn. Dette er oplagt at forene med ThetaHealingen, da vi her kan heale og forløse de traumer og episoder, der ikke er forløst.

Du vil på kurset lære at arbejde med del-personligheder, regression (at gå tilbage i tiden), progression (at gå frem i tiden), partsterapi og visualisering. Jeg vil lave en vidunderlig og lang meditation der tager dig tilbage til forskellige udviklingsstadier og heale disse.

 

Kurset kort beskrevet:
  • Min egen 3-trins metode med alders regression og progression
  • At arbejde med indre-barn tilbage til foster-tilstand og fødslen.
  • At arbejde med parts-terapi.
  • At heale og integrere “det sårede indre-barn”.
  • At arbejde med det ressource-stærke barn samt integration med dette.
  • Om dit autonome nervesystem, vejtrækning samt sygdomme
  • Om de forskellige udviklingsstadier og hvordan vi kan transformere dem.
  • Skønne meditationer.

 

Vi vil lave et par dybe sessioner under kurset samt dybe fælleshealinger og jeg vil demonstrere mindst en session. Du kan derfor forvente en intens personlig udrensningsproces på dette kursus både fysisk og psykisk og samtidig en masse grin, lethed og humor, når det indre barn forløses.

 

thetahealing

Det praktiske

Kurset foregår på Strandvejen 118, 1 i Snekkersten d. 28. juni 2023 fra kl. 10.00 – 16.00. Pris kr. 1.800,-

Det er en fordel at du har flere af ThetaHealing kurserne, så du er bekendt med metoden. Tilmelding

Eller betal til konto i Handelsbanken: reg: 6488 konto nr: 0002018977 (husk at påføre navn og telefonnummer) eller på mobilepay 70966. Såfremt du aflyser 20 dage inden kurset, vil du få tilbagebetalt beløbet undtagen et gebyr på kr. 1000,-. Jeg henviser i øvrige til mine kursusbetingelser: https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/